burdayım canım günaydın ama kimse yok gerçekten herkez kayboldu.... sen beklemedesein hala dimi
bu topigin gelenegidir hamile oldugunu ogrenene kadar payalsırsın yardımcı olursun rahatlatmaya calısırsın sonra hamile kaldıklarında ceker giderler bir daha ugramazlar
bu topigin gelenegidir hamile oldugunu ogrenene kadar payalsırsın yardımcı olursun rahatlatmaya calısırsın sonra hamile kaldıklarında ceker giderler bir daha ugramazlar
[color="ındigo"]bu topigin gelenegidir hamile oldugunu ogrenene kadar payalsırsın yardımcı olursun rahatlatmaya calısırsın sonra hamile kaldıklarında ceker giderler bir daha ugramazlar[/color]
slm esterya nsl cnm bebiş nsl,haklısın hamile kalanlar ugramıyo bı daha yarenden ses yok.
evet canım 11. günüm..ama hiiiiç umudum yok..tutmadı bnce bu...hastalanıcam gibi hissediyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
öyle düşünmen çok normal çünkü ben test yaptığım gün bile hala hasatalanacak gibiydi. Testi yapmadan önce ve yaptıktan sonra kanamam gelmişmi diye sürekli kontrol ettim kendimi. sonucu almaya gittiğimde kalbim durmak üzereydi. Allerim titirodu. alamadan ölücem zannetmiştim....
Akrepcim guzelim hiccc kalbini bozma Allah buyuk hakkında hayırlı olan ne ise o olsun arkadasım, Allah tum isteyenlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin..
Esterya, defnederin, akrep83 ve sezen09 merhaba arkadaşlar:)
hamile kalanlar uğramıyor demişsiniz:) doğrudur tabii eskisi kadar merak kalmıyor foruma ama ben burdayım:)
zaman zaman da yazıyorum ama demekki size denk gelmedi..
arkadaşlar şu an 23 haftalık hamileyim:) ilk aşılamada tuttu çok şükür darısı başınıza...aşılama öncesinde insanların bahsettiği gibi belirtiler yaşamadım, tutmaz diye düşünüyordum sadece regl ağrısı gibi ağrım oldu hafifçe...
14.gün kanda baktırdım ve hamile olduğumu öğrendim..çok güzel bişey tabii Allah isteyen herkese versin..
başından beri düşük tehlikesi vardı ve bunun üstüne birde 9 haftalıkken over torsiyonu geçirip ameliyat oldum, sol yumurtalık operasyonla normal haline getirildi..ama bütün bunlara rağmen bebeğim çok şükür iyi:)
umutsuz olmayın ve pozitif düşünün...kendinizi rahatlatmaya çalışın..."Allah vermek isterse ne olursa olsun onun vermesine engel olamaz" bunu unutmayın..ben örneğini yaşadım..ameliyatımı yapan doktor bebek yaşamaz, sizi kurtarmaya çalışacağız dedi hiç umut vermedi ama şu an ikimizde iyiyiz...kendinize iyi bakın..görüşürüz..
Esterya, defnederin, akrep83 ve sezen09 merhaba arkadaşlar:)
hamile kalanlar uğramıyor demişsiniz:) doğrudur tabii eskisi kadar merak kalmıyor foruma ama ben burdayım:)
zaman zaman da yazıyorum ama demekki size denk gelmedi..
arkadaşlar şu an 23 haftalık hamileyim:) ilk aşılamada tuttu çok şükür darısı başınıza...aşılama öncesinde insanların bahsettiği gibi belirtiler yaşamadım, tutmaz diye düşünüyordum sadece regl ağrısı gibi ağrım oldu hafifçe...
14.gün kanda baktırdım ve hamile olduğumu öğrendim..çok güzel bişey tabii Allah isteyen herkese versin..
başından beri düşük tehlikesi vardı ve bunun üstüne birde 9 haftalıkken over torsiyonu geçirip ameliyat oldum, sol yumurtalık operasyonla normal haline getirildi..ama bütün bunlara rağmen bebeğim çok şükür iyi:)
umutsuz olmayın ve pozitif düşünün...kendinizi rahatlatmaya çalışın..."Allah vermek isterse ne olursa olsun onun vermesine engel olamaz" bunu unutmayın..ben örneğini yaşadım..ameliyatımı yapan doktor bebek yaşamaz, sizi kurtarmaya çalışacağız dedi hiç umut vermedi ama şu an ikimizde iyiyiz...kendinize iyi bakın..görüşürüz..
akrepcim naptın canm bu sabah test yaptın mı aklım sende..
sezencim merhaba iyiyi ben geceleri uyuyamama dısında pek bir sıkıntım yok :)
derincim sen nasılsın nasıl gidiyor ?
svd cim seni tekrar gormek ne guzel , dediklerin cok dogru derlerya Allah can verecekse kırk tas arasında ot bitermis..
Bencede canım su an negatif olması hiçbişeyn gostergesi degil
ayın 7 sinde belli olacak hersey, rahat ve sakin ol mevlam neylerse guzel eyler
benimde kasıklarımda ve belimde agrım vardı cnm..belirtilere hic takılma ben 8 haftalık hamileyim ama halen belirgin bir belirtim yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?