Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım. ben hem çok umutluyum hemde umutsuzum bakalım ne olacak.
beklemekten başka hiçbirşey yapamıyorum.
defnecim yaren de umutsuzdu biliyorsun simdi hamile, bende hamileyim ve inan regl gunume kadar en ufak bir belirtim yoktu, hamilelik belirtilerim 6. haftadan sonra başladı :)
hepimiz öyle be canım..beklemekten başka birşey gelmezki elimizden..dua edip bekliez artık...ya bir de bende çok aşırı halsizlik var..sendede varmı?
İnşalahhhhhh canım Allahım siteyen herkeze nasip etsin.defnederin sana ziyaretçi msjı yazdm ama görmdn sanırm cnm bende asılama yaptırmayaı düşünüorum sana uyguladıkları yöntmeler gerçekten cok güsel benm arkdsm o seklde hamile kaldı hemde ikizlere inş sende kalırsın cnm asılama yaptrdgn yer neresi doktrun adı hastane adı ücreti ve muayne ücreti hakkında bilgi verirmsn bende bir görüşeyim diorum cnm saol inş tutmustur asılaman cnm benm allah emkleriniz boşa cıkarmasn inş
defnecim benim kasıklarımda hafif agrı oldı ama goguslerimde hassasiyet 6. haftadan sonra basladı
canım demek istedigim herkeste belirtiler farklı olur, benim arkadaslarımın adetten bir hafta oncesinden gpogusleri sisti kocaman oldu acımaya basladı bende hicbir numra yoktu ama onlarda hamile bende hamielyim... belirtiere asla ama asla takılma
canm insallah hayırlısı ile hamileiindir , sonuctan mutlaka haberdar et oldumu
yok canım hiçbişey vermedi..sadece folik asit kullanıyorum...bir de benim süt hormonum yükseldiği için dostinex kullanıyorum o kadar..ama bunları aşılamadan önce de kullanıyordum zaten..bi de sanki adet ağrısı gibi ağrım oluo arada..daha aşılamanın ardından 4. günüm..sendede oldumu böyle..bu arada inşallah sonucun pozitif çıkar..
akrep83 sen kayboldun umarım bi problem yoktur. 1 haftayı doldurunmu sen?????
Aslında öyle hem çok tereddütlerim var sanki karnım ağrınca herşeyin büyüsü bozldu gibi geliyo. Gerçi bugün 13. günüm akıntım yok ama karnım hala ağrıyo yarun test yapıcam cumayı beklemicem bakalım artık hayırlısı....
buralardayım canım..düzenli takip ediyorum..budün 6. günüm çok heyecanlıyım yaa..arada belim ağrıyor..bazen de kasıklarımsa hafif sancı oluryor..bi de sanki adet sancısı gibi ağrım oluo bazen..bu acaba normalmidir...
Onlar gayet normal canım bel ağrısı, kasık ağrısı hepsş normal. inşallah sen ben ve bizim gibilerin hepsi hamile haberlerini yazarlar....