- 14 Kasım 2017
- 917
- 818
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım. Bende ilk aşılamaya başladım ve rapora doktor direkt kendi baktı rapor hakkım olup olmadığına ve kendisi çıkardı raporu. 3 kutu gonal f 300 + ovitrelle iğne 400 TL tuttu. Doktorun söylemedi mi böyle birşey?Meraba arkadaşlar bende bugün aşılama tedavisine başladım gonal f 900 verdi bna doktorum Bi de iğne bunların 2 si 1milyar tuutu ya özelde yaptrcam ben aşılamayı rapor çıkaranlar varmış nasıl oluyo ne yapmam gerke ilk aşılamam hiç bilmiyorum
Canım inşallah hamilesindir . Benimde 2 ay önce yüksek çıktı fsh . Yumurtlama düşük oluyormuş galiba . Acaba fsh yüksekliği adet grcikmesinede sebep oluyormuMerhaba kızlar bende ilk aşılamama başladım.şöyle ki fsh yüksek çıktı doktorum şans az dedi. Bizde Allah bilir diyerek bir ihtimal denemek istedik.
Gonal f 300 e başladım. 6.gün yani Dün kontrolüm vardı 10,9.5 ve 10 mm olarak 3 yumoş oluşmuş. Doktor 3g0n daha gonal f e devam etmemisöhledi ve ayrıca merional 75 verdi 3 gün kalçadan vurunacağım yarın son olacak. Salı da kontrol var. Fsh yüksek olmasına rağmen durum ne merak ediyorum açıkçası.
Birde bugün kasıklarım da ağrı başladı ama çoğunlukla wc de iken. Yumoşlar büyüdüğü için midir bu ağrı acaba aynı şeyi yaşayan yada bileniniz var mı?
Canım inşallah hamile kalabilirim diyelim çünkü daha aşılama yapılmadı iğne ile yumoş büyütme aşamasındayımCanım inşallah hamilesindir . Benimde 2 ay önce yüksek çıktı fsh . Yumurtlama düşük oluyormuş galiba . Acaba fsh yüksekliği adet grcikmesinede sebep oluyormu
Yok canım benim okadar yukselmedi 6.5 oldu sadece 10 ve üzeri yüksek . Şuan adetim 13 gün geciktiCanım inşallah hamile kalabilirim diyelim çünkü daha aşılama yapılmadı iğne ile yumoş büyütme aşamasındayım
Fsh yüksekliğini benim doktor ve duyduğum kadarıyla çoğu doktor erken menapoz diyorlar. Ama fsh 40 olup femera tarzı ilaçla gebe kalan hastası bile olmuş benim doktorun söylediğine göre. Ben biraz üzülmüştüm bu duruma o zaman anlattı bunu da. Erken menapoz olması da sanırım adet gecikmesine düzensizliğe sebep olur ama tam bilmiyorum inan ki
Hiç bişi demedi ya ben burada okuyup öğrendim ay çok sinirlendim doktora şu an yazık yani ve ilk kez yaptırıyorum yönlendirmesi gerekti yaMerhaba canım. Bende ilk aşılamaya başladım ve rapora doktor direkt kendi baktı rapor hakkım olup olmadığına ve kendisi çıkardı raporu. 3 kutu gonal f 300 + ovitrelle iğne 400 TL tuttu. Doktorun söylemedi mi böyle birşey?
6.5 yine iyi bir değer diye biliyorum o yüzden takılma. Dediğin gibi 10 ve üstü çıkarsa sorun oluyormuş. Gebelik düşünüyorsanız bir test yap derim yada doktora bir görün o kadar gün gecikmemesi gerek bence.Yok canım benim okadar yukselmedi 6.5 oldu sadece 10 ve üzeri yüksek . Şuan adetim 13 gün gecikti
Aynen doktorun yönlendirmesi gerekiyordu ki bende bu rapordan habersizdim dahası nasıl çıkarıldığını hiç bilmiyordum. Çok fazla ödemişsiniz inşallah pozitif sonuçlanır da unutturur bu durumu sizeHiç bişi demedi ya ben burada okuyup öğrendim ay çok sinirlendim doktora şu an yazık yani ve ilk kez yaptırıyorum yönlendirmesi gerekti ya
Amin inşallh canm sonucu iyi olurda inşallh ya para mühim değil cok heyecanlıyım inşallh hayrlısıyla olurAynen doktorun yönlendirmesi gerekiyordu ki bende bu rapordan habersizdim dahası nasıl çıkarıldığını hiç bilmiyordum. Çok fazla ödemişsiniz inşallah pozitif sonuçlanır da unutturur bu durumu size
İnşallah ya dua edelim birbirimize isteyen herkese inşallah Kaçıncı gün iğnede birde aşılaman ne zaman yapılacak belli mi canım?Amin inşallh canm sonucu iyi olurda inşallh ya para mühim değil cok heyecanlıyım inşallh hayrlısıyla olur
Cnm iğnede 7. Günüm bugün doktora gtcem işte canım bakalım ne dicek daha belli değil senin iğnede kaçinci gününİnşallah ya dua edelim birbirimize isteyen herkese inşallah Kaçıncı gün iğnede birde aşılaman ne zaman yapılacak belli mi canım?
Dozların nasıl peki canım benim 100 ve 87.5 olarak devam etti hep. Bugün 10.günüm dün kontrole gittim yarın yine kontrolüm var duruma göre ctesi yaparız aşılama dedi. Kasıklatım fena gerildi özellikle wc de canım yanıyor doktora sordum çalıştığı için dedi ohh dedim :) birde afedersin ama dünden beri beyaz akıntı oluyor benim seninde oluyor mu?Cnm iğnede 7. Günüm bugün doktora gtcem işte canım bakalım ne dicek daha belli değil senin iğnede kaçinci günün
Canm doktor bna hergün 100 dedi hep 100 100 gtttim bnm de acayip akıntım var sanki adet oluyomuş gibi o derce e bnm de anormal sandım incir bu dönemde önermedilrr ya ama havuç yıom canmDozların nasıl peki canım benim 100 ve 87.5 olarak devam etti hep. Bugün 10.günüm dün kontrole gittim yarın yine kontrolüm var duruma göre ctesi yaparız aşılama dedi. Kasıklatım fena gerildi özellikle wc de canım yanıyor doktora sordum çalıştığı için dedi ohh dedim :) birde afedersin ama dünden beri beyaz akıntı oluyor benim seninde oluyor mu?
ben birde incir ve havuç tüketiyorum hergün sana da tavsiye ederim canım. Kürünü yapıyor çoğu kişi ama bana iyi gelmezse diye abartmadan günde 1-2 tüketmeye çalışıyorum bende.
Ay benimde öyle afedersin iç çamaşırı sürekli ıslak bende anormal sandım, normal o zaman değil mi akıntı olması :)) evet inciri prolaktin yüksekliğinde önermiyorlarmış canım ama prolaktin normalse oturup 1 kilo değilde abartmadan yiyebilirsin dedi doktor bana da.Canm doktor bna hergün 100 dedi hep 100 100 gtttim bnm de acayip akıntım var sanki adet oluyomuş gibi o derce e bnm de anormal sandım incir bu dönemde önermedilrr ya ama havuç yıom canm
Aynen canm normal durumumuz Bi kaç kişiye daha sordum normal dediler dogrudur incir ama Bn bilmiom tek havuç yıom kuzumAy benimde öyle afedersin iç çamaşırı sürekli ıslak bende anormal sandım, normal o zaman değil mi akıntı olması :)) evet inciri prolaktin yüksekliğinde önermiyorlarmış canım ama prolaktin normalse oturup 1 kilo değilde abartmadan yiyebilirsin dedi doktor bana da.
O zaman korkulacak bir şey yok tatlım. Havucu direkt soyup mu yiyorsun canım yoksa yağda kavuruyor musun az ben soyup yiyorum ama faydası olur mu bilemedimAynen canm normal durumumuz Bi kaç kişiye daha sordum normal dediler dogrudur incir ama Bn bilmiom tek havuç yıom kuzum
Canm Bn soyup yıom çiğ çiğ pişirmiom yani eşinde yesinO zaman korkulacak bir şey yok tatlım. Havucu direkt soyup mu yiyorsun canım yoksa yağda kavuruyor musun az ben soyup yiyorum ama faydası olur mu bilemedim
Tamam kuzum sağolasın bende çiğ çiğ yiyorum inş faydası olurCanm Bn soyup yıom çiğ çiğ pişirmiom yani eşinde yesin
İnşallh canm benmTamam kuzum sağolasın bende çiğ çiğ yiyorum inş faydası olur