Aşılama Aşılama iğnesi gonal f e bugün başlayanlar birbirimize destek olalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canim ben suan gonal f vuruluyorum bugun kontrole gittim 11ml olmus pazartediye kadar yine vurulucam devaminda beni neler bekliyo inan nilmiyorum
MErhabalar kaçıncı günde sizin 11 oldu benimde 5. Gün 13 olmuş bugün baktı Pazartesi tekrar çağırdı sanki yavaş büyüyor gibi geldi bana ilk aşılamam benim de

İnşallah cnm yaa dua ediyorum hep tanıdık tanımadık kim varsa rabbim isteyen bütün kullarına hayırlı evlatlar nasip etsin bizlerede
amin canim bende gep diyorum cani gonulden isteyene nasip etsin nice 2.evlat icin ugrasanlar var rabbim hepimizin yüzüne baksun insallah

QUOTE="Rumeysa___, post: 59328660, member: 885683"]
amin canim bende gep diyorum cani gonulden isteyene nasip etsin nice 2.evlat icin ugrasanlar var rabbim hepimizin yüzüne baksun insallah
[/QUOTE]
Amin ecmain kabul oluunmuşların duasıyla

QUOTE="Rumeysa___, post: 59328660, member: 885683"]
Amin ecmain kabul oluunmuşların duasıyla
[/QUOTE]
amin canim

Umut değil de Yoruldum hem pskolojık hem de bedenen zaten 1.5 senelik evlıyız braz fazla acele ettim galiba olmayınca kendı haline bıraktım
Canım anlıyorum ama çabalamaktan asla vazgecmemen gerekir zaten aşılamada sonra 1 ay ara vermen gerekiyor . Bak ben 5 yıllık evliyim 5 yıldır korunmuyorum ve olmuyor . Benden ve senden daha kötü olanlarda var . Sabır sabır sabır herşeyin ilacı .
Belki de canım ya benim pkom varmış belki ondan yüksek verdi . Bide kasik ta hafif varmaları oluyormu çok halsizim bı acayibim daha 2. Günüm oldugu halde
insallah canim sen asilama olmadin catlatma mi vuruldun
Ben iki defa klomen ovitrelle tedavisi oldum . Olmadı . Sonra 2 ay ara verdim . Femaranin mudaili olan letuya başladım 2 ay kullandım olmadı şimdi hemen ignelere başladım ilk asilamam olacak bugün adetimin 3. Günü dün iğne vurulmaya basladim Perşembe gününe kadar vurulcam kontrole gitcem doktor bakalım ne diyecek

hakkimizda hayirlisi canim

Benim boyum 170 kilom 90 asıl benim çok çok fazla :)
Ben zayıflardım da saldım. İlaçlarda şişirdi beni doğurunca veririm dedim ama bir türlü tutmadı ilk aşılama olacağım bakalım büyütmeye çalışıyoruz yumurtaları nasip rabbim emeklerimizi boşa çıkar masın

Bende sigarayı bıraktım 72 kiloydum bir anda kilo aldım sigarayı bırakınca . Geçen sene bıraktım 3 ayda 85 oldum sonrası yavaş yavaş malesef ki . Çocuğa engel diye bıraktım ama yine olmadi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…