- 15 Mart 2019
- 203
- 131
- 103
Bnmde boy 168 kilo 66 bndemi fazla oluyomBAna fazla 67 kilo boyun 165 canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnmde boy 168 kilo 66 bndemi fazla oluyomBAna fazla 67 kilo boyun 165 canım
Hayatımda 38 beden üstüne çıkmadım o yüzden bana fazla geliyor herkes tabi bakış açısı ama bildiğim boy 68 ise kilo 58 olması gerekiyorBnmde boy 168 kilo 66 bndemi fazla oluyom
İkinci aşılama da başarı oranı ne acaba bırıncı nın cok düşük olduğunu biliyorum acaba ikinciye mı başlasamhakkimizda hayirlisi canim
Bence başla hemen pes etmeİkinci aşılama da başarı oranı ne acaba bırıncı nın cok düşük olduğunu biliyorum acaba ikinciye mı başlasam
bencede pes etmek yokBence başla hemen pes etme
Mrb cnm nasıl gidiyo seninbencede pes etmek yok
canim bugun gittim sol 11ml sag 8bucuk olmus bugubde vurul dedi yarin yine gidicemMrb cnm nasıl gidiyo senin
Hadi bakalım hayırlısı ilkmi senincanim bugun gittim sol 11ml sag 8bucuk olmus bugubde vurul dedi yarin yine gidicem
asilama mi canim allah nasip ederse ilk olucakHadi bakalım hayırlısı ilkmi senin
Hayırlısı cnm inşallah tutar seninkiasilama mi canim allah nasip ederse ilk olucak
insallah canim rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallahHayırlısı cnm inşallah tutar seninki
Amin inşallahinsallah canim rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah
Amin inşallah
canim bisey sormak istiyorum sigara yumos gelismesine engelmiAmin inşallah
Bilmiyorum ki ben kullanmıyorum dr içme diyo genelde ama bilemedim şimdicanim bisey sormak istiyorum sigara yumos gelismesine engelmi
anladim canim ya ben iciyorum ebet birakmak cok istiyorum ama bi turlu yapamiyorum azaltmam lazim inşallahBilmiyorum ki ben kullanmıyorum dr içme diyo genelde ama bilemedim şimdi
Bırakırsın inşallah cnmanladim canim ya ben iciyorum ebet birakmak cok istiyorum ama bi turlu yapamiyorum azaltmam lazim inşallah
Hayırlı olsun cnmselam kızlar ben de dün akşam 18.30 da ilk dozumu yaptım 50 ml
pko olduğu için düşük dozlarla başlanıyor çünkü çok fazla yumurta oluşmasını istemiyorlar
cuma sabah kontrole gideceğim duruma göre dozu arttıracak ya da aynı kalacak
canim gittim hastaneye 17ml olmus persembe asilama yapcaz insallah bu gece ovitrelle vurulucam hadi hakkimizda hayirlisi artikBırakırsın inşallah cnm
Hayırlı olsun cnm
Bnmde aynı öyle olmuştu saat kaçta yapacan ovitrellecanim gittim hastaneye 17ml olmus persembe asilama yapcaz insallah bu gece ovitrelle vurulucam hadi hakkimizda hayirlisi artik