- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 29
kiz bende yapicaktim eczacim dedi bende. vurabilirim bende tamam dedim oraya gidiyodum o bi cok hasataya yapiomus garanti olsun ilk yapiom ya dedim garanti olsunAa ben kendim yapıyodum evde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiz bende yapicaktim eczacim dedi bende. vurabilirim bende tamam dedim oraya gidiyodum o bi cok hasataya yapiomus garanti olsun ilk yapiom ya dedim garanti olsunAa ben kendim yapıyodum evde
saat kac gibi vuriliyon dr bana 18. 19 arasi yap dediAa ben kendim yapıyodum evde
saat kac gibi vuriliyon dr bana 18. 19 arasi yap dedi
[/QUOTE bende 19.yada 19.30
Tabi hem kişinin yumurtasına hemde dr lara göre değüşik oluyodeğişebiliyor demekki kisiye gore
evet canimTabi hem kişinin yumurtasına hemde dr lara göre değüşik oluyo
Sen ne zaman yapmayı düşünüyon testievet canim
kiz hele bi asilamayi olim daha yeni basladik ne zaman asilama catlama ignesi ne zaman vurulcak bilmiyomSen ne zaman yapmayı düşünüyon testi
Canım Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat versin bende 5 yıllık evliyim ilk defa aşılama yaptırıyorum şimdi 2. İğneyi vurdum daha doğrusu eşim vurdu acıdı biraz . Ovitrelle hiç acimiyodu bu acıdı . :)selam canim bende ilk tedavim gonal f vuruluyorum bugun 7.gunum yarin kontrolum var hakkimizda hayirlisi insallah 6senedir evliyim bir düşük yasadim 2017de simdi asilama surecine girdik insaallah rabbim kucaklarimizi bos birakmasin hayirli haberlerle gelelim
Canım ben Perşembe günü gidicem kontrole doktor öyle dedi bende pko varmış yeni öğrendim nasıl geçer naparim bilmiyorumCnm bnde kullandım gonal f 12 gün sürdü ardından ovitrelle çatlatma iğnesi yaptım 36 saat sonrada aşılama oldu bugün 9.günüm hayırlısı bakalım bekliyorum
Siz az yapiyormussunuz ben 75 yapıyorum heralde kilo ile alakalı çünkü kilomu sordu hocaKaç yapıyosun iğneyi
İnşallah güzel sonuçlar Alırız sen benden önce aşılama olacaksin bana nasıl olduğunu burdan Anlatır mısın biraz tedirginim ve birazda heyecanlikiz hele bi asilamayi olim daha yeni basladik ne zaman asilama catlama ignesi ne zaman vurulcak bilmiyom
İnşallah güzel sonuçlar Alırız sen benden önce aşılama olacaksin bana nasıl olduğunu burdan Anlatır mısın biraz tedirginim ve birazda heyecanli
canim hic ovitrelle vurulmadim suan gonal f vuruluyorum doktor ne zaman vurulcagimi soylicem dediCanım Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat versin bende 5 yıllık evliyim ilk defa aşılama yaptırıyorum şimdi 2. İğneyi vurdum daha doğrusu eşim vurdu acıdı biraz . Ovitrelle hiç acimiyodu bu acıdı . :)
Canım ben Perşembe günü gidicem kontrole doktor öyle dedi bende pko varmış yeni öğrendim nasıl geçer naparim bilmiyorum
Siz az yapiyormussunuz ben 75 yapıyorum heralde kilo ile alakalı çünkü kilomu sordu hoca
Mutlaka yaz yaşadıklarını merak ediyorum inşallah tutarcanim ben suan gonal f vuruluyorum bugun kontrole gittim 11ml olmus pazartediye kadar yine vurulucam devaminda beni neler bekliyo inan nilmiyorum
Canım biz çoktan aldık valla hemde ben 2 kutu aldım . Bence bekle neden istemiyorsun ikinciye geçmeyi umudun mu kalmadı yoksaKızlar aranıza yeni katıldım gonal f var elimde aşılama yaptırdım ilki tutmadı ikinciye de geçmek istemiyorum su anda almak isteyen varmı aranızda
Umut değil de Yoruldum hem pskolojık hem de bedenen zaten 1.5 senelik evlıyız braz fazla acele ettim galiba olmayınca kendı haline bıraktımMutlaka yaz yaşadıklarını merak ediyorum inşallah tutar
Canım biz çoktan aldık valla hemde ben 2 kutu aldım . Bence bekle neden istemiyorsun ikinciye geçmeyi umudun mu kalmadı yoksa
Kilo ile alakalı değildir sanmıyorum yumurtan büyümüyosa artırıyo bana iyi geldi gelişme oldu diger arkadaslarımla aynı başladık biri bnden zayıftı biride çok daha kilolu onların 75 çıktı bnm çıkmadıCanım Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat versin bende 5 yıllık evliyim ilk defa aşılama yaptırıyorum şimdi 2. İğneyi vurdum daha doğrusu eşim vurdu acıdı biraz . Ovitrelle hiç acimiyodu bu acıdı . :)
Canım ben Perşembe günü gidicem kontrole doktor öyle dedi bende pko varmış yeni öğrendim nasıl geçer naparim bilmiyorum
Siz az yapiyormussunuz ben 75 yapıyorum heralde kilo ile alakalı çünkü kilomu sordu hoca
11 iyi az kalmış bi 6 7 mm daha büyümesi yeterli cnm aşılamana az kaldıcanim ben suan gonal f vuruluyorum bugun kontrole gittim 11ml olmus pazartediye kadar yine vurulucam devaminda beni neler bekliyo inan nilmiyorum
Hayy Allah ben aşılama yaptın sandımkiz hele bi asilamayi olim daha yeni basladik ne zaman asilama catlama ignesi ne zaman vurulcak bilmiyom
insallah canim sen asilama olmadin catlatma mi vuruldunMutlaka yaz yaşadıklarını merak ediyorum inşallah tutar
Canım biz çoktan aldık valla hemde ben 2 kutu aldım . Bence bekle neden istemiyorsun ikinciye geçmeyi umudun mu kalmadı yoksa
yok kiz igne vuruluyorum kontrole gittim solda. 11ml olusmus sagda 6bucuk dedi pazratesiye kadar vurul igneni desi pazartesi gel dedi bakalim insallah gelişir guzel sonuclanirHayy Allah ben aşılama yaptın sandım