• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama iğnesi gonal f e bugün başlayanlar birbirimize destek olalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam canim bende ilk tedavim gonal f vuruluyorum bugun 7.gunum yarin kontrolum var hakkimizda hayirlisi insallah 6senedir evliyim bir düşük yasadim 2017de simdi asilama surecine girdik insaallah rabbim kucaklarimizi bos birakmasin hayirli haberlerle gelelim
Canım Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat versin bende 5 yıllık evliyim ilk defa aşılama yaptırıyorum şimdi 2. İğneyi vurdum daha doğrusu eşim vurdu acıdı biraz . Ovitrelle hiç acimiyodu bu acıdı . :)
Cnm bnde kullandım gonal f 12 gün sürdü ardından ovitrelle çatlatma iğnesi yaptım 36 saat sonrada aşılama oldu bugün 9.günüm hayırlısı bakalım bekliyorum
Canım ben Perşembe günü gidicem kontrole doktor öyle dedi bende pko varmış yeni öğrendim nasıl geçer naparim bilmiyorum
Kaç yapıyosun iğneyi
Siz az yapiyormussunuz ben 75 yapıyorum heralde kilo ile alakalı çünkü kilomu sordu hoca

canim ben suan gonal f vuruluyorum bugun kontrole gittim 11ml olmus pazartediye kadar yine vurulucam devaminda beni neler bekliyo inan nilmiyorum
İnşallah güzel sonuçlar Alırız sen benden önce aşılama olacaksin bana nasıl olduğunu burdan Anlatır mısın biraz tedirginim ve birazda heyecanli

Canım Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat versin bende 5 yıllık evliyim ilk defa aşılama yaptırıyorum şimdi 2. İğneyi vurdum daha doğrusu eşim vurdu acıdı biraz . Ovitrelle hiç acimiyodu bu acıdı . :)

Canım ben Perşembe günü gidicem kontrole doktor öyle dedi bende pko varmış yeni öğrendim nasıl geçer naparim bilmiyorum

Siz az yapiyormussunuz ben 75 yapıyorum heralde kilo ile alakalı çünkü kilomu sordu hoca
canim hic ovitrelle vurulmadim suan gonal f vuruluyorum doktor ne zaman vurulcagimi soylicem dedi

Kızlar aranıza yeni katıldım gonal f var elimde aşılama yaptırdım ilki tutmadı ikinciye de geçmek istemiyorum su anda almak isteyen varmı aranızda

canim ben suan gonal f vuruluyorum bugun kontrole gittim 11ml olmus pazartediye kadar yine vurulucam devaminda beni neler bekliyo inan nilmiyorum
Mutlaka yaz yaşadıklarını merak ediyorum inşallah tutar
Kızlar aranıza yeni katıldım gonal f var elimde aşılama yaptırdım ilki tutmadı ikinciye de geçmek istemiyorum su anda almak isteyen varmı aranızda
Canım biz çoktan aldık valla hemde ben 2 kutu aldım . Bence bekle neden istemiyorsun ikinciye geçmeyi umudun mu kalmadı yoksa

Mutlaka yaz yaşadıklarını merak ediyorum inşallah tutar

Canım biz çoktan aldık valla hemde ben 2 kutu aldım . Bence bekle neden istemiyorsun ikinciye geçmeyi umudun mu kalmadı yoksa
Umut değil de Yoruldum hem pskolojık hem de bedenen zaten 1.5 senelik evlıyız braz fazla acele ettim galiba olmayınca kendı haline bıraktım

Kilo ile alakalı değildir sanmıyorum yumurtan büyümüyosa artırıyo bana iyi geldi gelişme oldu diger arkadaslarımla aynı başladık biri bnden zayıftı biride çok daha kilolu onların 75 çıktı bnm çıkmadı

Hayy Allah ben aşılama yaptın sandım 🤷
yok kiz igne vuruluyorum kontrole gittim solda. 11ml olusmus sagda 6bucuk dedi pazratesiye kadar vurul igneni desi pazartesi gel dedi bakalim insallah gelişir guzel sonuclanir

Back