Asilama guncel

Anladım canım Allah yardımcınız olsun zor gerçekten ama Allah kolaylığını verir ya içini darlama sakın olumsuz düşünüpte tutar belkide gerek bile kalmaz. Kaç yaşındasınız
25 yaşındayım bu kist yüzünden acele ediyorum büyümesinden korkuyorum büyürse ayrı sıkıntı zaten

Büyük mü canım kist büyürse ne gibi bi sıkıntı yaratırmış
3 cm canım şuan bile yumurta rezervini etkiliyor kalitesini sayısını yapışıyor çünkü yumurtalıga. Büyürse ameliyat mesela ama doktorlar sıcak bakmıyor çünkü ne kadar dikkat edersek yine de yumurta rezervi zedeleniyor azalıyor sayısı diyorlar bütün doktorlar

Tüh canım üzüldüm ama tek tüple bile kaç çocuk doğuran var bak bn pcosluyum cok yumurtam var da noluyor önemli olan bi yumurtamız sadece o da olcak Rabbimin izniyle

Tüh canım üzüldüm ama tek tüple bile kaç çocuk doğuran var bak bn pcosluyum cok yumurtam var da noluyor önemli olan bi yumurtamız sadece o da olcak Rabbimin izniyle
Öyle canım nasipten öteye yol yok. Eğer bu da tutmazsa salarım biraz sanırım belki doktor değiştiririm hiç bilemiyorum ama arka arkaya deneyemem sanırım

Öyle canım nasipten öteye yol yok. Eğer bu da tutmazsa salarım biraz sanırım belki doktor değiştiririm hiç bilemiyorum ama arka arkaya deneyemem sanırım
Evet canım öyle ben 2 sene git gel bi aşılama yaptırıyım bunu da deniyim artık bitsin olmıycak diyodum o kafadaydım artık bi müddet sonra olacagına da inanmıyorsun hastaneye git gel yapınca sonuç alamayınca yoruluyo insan ama kistini takip ettir mutlaka

Evet canım onun için Takip gerekli zaten ins büyüyüp daha da sıkıntıya sokmaz. Sorma canım valla doktorun kapısına gidiyorum ya her seferinde üzülüyorum gittiğim doktor aşırı kalabalık 8de sırayı alıyorum 11 12 gibi anca girebiliyorum sanki devlet hastanesi. Orda 3 4 saat bekliyorum ya hep tek gidiyorum zaten eşime günlük izin de bazen zor veriyorlar. Bakıyorum herkes hamile eşleri yanında. Ben orda boş boş bekliyorum
Olmayacağını bile bile burda bekliyorum diyorum

Sakın öyle düsünme her zorlugun arkasından güzellikler gelecek. Burda hastanelere randevu almak ne mümkün biz sabah6 da giderdik hastaneye hava daha karanlık tabi 2-3 tane doktor hepsi 10 hastaya sıra verin derdi hastane sabahın köründe bile düğün salonu gibi millet sıra kuyruğun da ordan sırayı alırdık eğer sıra kalırsa, kalmazsa doktora yalvar yakar 2 sene boyunca bide pcoslu oldugum için sıkı yumurta takibi hafta da 2-3 kere git gel tabi orda saatlerce beklerken herkes hamile yukardan yeni doğum yapanlar taburcu oluyo kucaklarında bebekleriyle teyzeler bazen gel kızım otur hamileysen inan oturmaktan da değil evet hamileyim demeyi çok isterdim sen beni anlarsın işte bazılarında çok kolay olan bişey bizde olmayabiliyor Rabbim beterinden korusun ve bize tez zamanda anne olmayı nasip etsin

Bizde bir gün o günleri görücez inşallah inanmak istiyorum bugün 9. Günüm test yine negatif çıktı

Gözlerim doldu yazdıklarını okurken ben de 16 aralıkta 2. Aşılamayı yaptırdım bekliyorum. Hastanede hamile ya da bebeğiyle kadınları gördükçe içim gidiyor hep maşallah diyorum, fazla bakmamaya çalışıyorum.. Allahım bizlere de nasip etsin

Bizde bir gün o günleri görücez inşallah inanmak istiyorum bugün 9. Günüm test yine negatif çıktı
Erken canım bi haftan daha var
İnşallah tuttmuştur canım dualarım sizinle. Bizim de sınavımız bu Allah beterinden korusun her zaman

Erken canım bi haftan daha var

İnşallah tuttmuştur canım dualarım sizinle. Bizim de sınavımız bu Allah beterinden korusun her zaman
Beklemek çok zor geliyor ya işte hapisanedeyim sanki sonradan çok hafif silik çizgi çıkmış ama güvenemiyorum

Canım 10 ya da 12. Gün kan testi yaptır demişti bana doktor. 9. Gün erken sanki. Dur bakalım umudunu yitirme hemen
Bende iğne etkisi çabuk geçiyor canım 6. Günde cok az silik çizgi çıkmıştı en son. 8. Gün negatif çıktı bugünde negatifti sanki sonradan çizgi belirmiş. E eylul1218 arkadaşın daha önceden çıkmış ya ona göre yorum yaptım. Benim doktorda 15. Günde belli olur kanda dedi direk garanti olsun diye herhalde. Ağustos ayından beri bu aşılamayi bekliyorum canım o yüzden ödüm kopuyor

Sonradan silik çizgi ne kadar zaman sonra çıktı canım

Anladım.
Anladım canım. Kendi vücudunu daha iyi tanırsın tabi ki. Beklemek her işte zor, bu işte daha da zor..

Canım sabah yaptım 6 gibi 1 gibi farkettim ama yok negatif sayıyorum onu. Zaten bi görüyorum bi göremiyorum o kadar Belirsizsabah
Canım sabah yaptım 6 gibi 1 gibi farkettim ama yok negatif sayıyorum onu. Zaten bi görüyorum bi göremiyorum o kadar Belirsiz
Hadi inşallah canım ilk başlarda benimde öyleydi elinde fazlaca varsa testin akşam bidaha yap

Anladım.

Anladım canım. Kendi vücudunu daha iyi tanırsın tabi ki. Beklemek her işte zor, bu işte daha da zor..
Öyle canım bu işte beklemek coook zor. Ağustos ayından beri bekliyorum işte bu aşilamayi içim içimi yiyiyor ne oldu ne bitti diye . Senin kaçıncı günün bugün canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…