Asilama guncel

Hadi inşallah canım ilk başlarda benimde öyleydi elinde fazlaca varsa testin akşam bidaha yap
Bilemiyorum canım çizgiden bile emin değilim yok sanki. Negatif sayıyorum. Çok su tüketiyorum akşam dedim yine yapsam testi etkiler mi yarın sabaha kadar dayanmaya calisicam

Öyle canım bu işte beklemek coook zor. Ağustos ayından beri bekliyorum işte bu aşilamayi içim içimi yiyiyor ne oldu ne bitti diye . Senin kaçıncı günün bugün canim
Daha 3. Gün. Bu 2. Aşılama. İlkinde saatleri saymıştım nerdeyse. O zaman daha umutluydum. Şimdi düşünmemeye çalışıyorum ama umudum da yok nedense.. kan testi yaptırmaya gitmek için hazırlanırken adet olduğumu gördüm. Çok üzüldüm, ağladım. Bu kadar etkileneceğimi düşünmemiştim. İnsanın mantığı anlıyor, hayırlısı diyor, Allah büyük diyor ama kalbi acıyor işte..

Hayirlisi olsun öncelikle. Aslında sakin olmak daha iyi ne kadar stres o kadar olmuyor. Belki bu sefer sakinliginiz hayıra vesile olur. Ben ağustos ayından beri bekliyorum dediğim gibi o da eşimden dolayı göreve gitti son dakika kaldı öyle. Üzülmüştüm ama dedim belki geç olacak ama o zaman tutacak diye. O yüzden şuan çok stresliyim ya. Olmazsa büyük hayal kırıklığı yaşarım kaç aydır beklediğime mi yanayım olmadığına mi. Allah hayirlisi neyse onu versin ama şuan resmen elim kalbimde bekliyorum günler geçsin diye

Bilemiyorum canım çizgiden bile emin değilim yok sanki. Negatif sayıyorum. Çok su tüketiyorum akşam dedim yine yapsam testi etkiler mi yarın sabaha kadar dayanmaya calisicambi müd
Bilemiyorum canım çizgiden bile emin değilim yok sanki. Negatif sayıyorum. Çok su tüketiyorum akşam dedim yine yapsam testi etkiler mi yarın sabaha kadar dayanmaya calisicam
İlk baslarda beta hcg cok az salgılandıgı icin acken yapmak daha doğru olur tabi ama yine de yarında çizgiyi göremezsen üzülme gerçekten çok erken daha ve inan o testlerde 2 çizgiyi göremeyip hamile olan çok kişi var

İnşallah canım yarın sabah yine yapıcam bakalım ne çıkacak. Bana direk 15. Günde kan ver dediler de bekleyemiyorum iste

Baya da az kalmış canım yarın sabah test yap umarım çıkar çıkmazsa da üzülme daha 6 günün daha var erken gebelik test mi yapıyorsun normal mi
Şimdi erken gebelik yaptim ama hiç bilmediğim bi marka negatif çıktı yine. Normalde kaset test yapıyordum canım

Şimdi erken gebelik yaptim ama hiç bilmediğim bi marka negatif çıktı yine. Normalde kaset test yapıyordum canım
Aynen bende onlara yapmıstım internetten coklu almistim canım cikiyosa erkende de kasette de cikiyor zaten. Neyse bekleyelim içini karartma erken daha

Aynen bende onlara yapmıstım internetten coklu almistim canım cikiyosa erkende de kasette de cikiyor zaten. Neyse bekleyelim içini karartma erken daha
Bilemiyorum canım bi çok erken diyorum bi de sizlerde çıkmış hep olmaz artık diyorum çok arada kaldim

Bilemiyorum canım bi çok erken diyorum bi de sizlerde çıkmış hep olmaz artık diyorum çok arad herkes bir değil ki canım
Bilemiyorum canım bi çok erken diyorum bi de sizlerde çıkmış hep olmaz artık diyorum çok arada kaldim
Bunlar değişkenlik gösteren seyler sakın böyle düsünme hepimizin vücudu bünyesi bir değil ki canım. Ayrıca bu kadar stres yapma dediğim gibi bıraktıgım anda hamile oldugumu öğrenmiştim

Bunlar değişkenlik gösteren seyler sakın böyle düsünme hepimizin vücudu bünyesi bir değil ki canım. Ayrıca bu kadar stres yapma dediğim gibi bıraktıgım anda hamile oldugumu öğrenmiştim
Doğru diyorsun canim herkesin vücudu farklı bakalım sabah tekrar yapicam inşallah o çift çizgiyi görmek nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…