Asilama guncel

Bitez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2021
24
6
1
33
Arkadaşlar asilama yaptırıp tutan varmi genelde tutmuyor sanki bende yaptırdım Aralık 9 da sonucumu öğrenicem ama pek umutlu degilim

İlki tutmadı kasımda yaptırmıştım şimdi cuma ikinciye deneyeceğim bakalım bende

Arkadaşlar asilama yaptırıp tutan varmi genelde tutmuyor sanki bende yaptırdım Aralık 9 da sonucumu öğrenicem ama pek umutlu degilim
Bende yaptırmıştım tutmadı yaptırdıktan sonra pişman olmuştum hatta burda çok olumsuz sonucları görünce inşallah sizinki olumlu olur.

Bende yaptırmıştım tutmadı yaptırdıktan sonra pişman olmuştum hatta burda çok olumsuz sonucları görünce inşallah sizinki olumlu olur.
Tesekkur ederim. İnşallah pek umutlu olmamakla birlikte

Son düzenleme:
Ay canım sen hamile misin seninle konuşmuştuk tüp bebek için başvurmuştun çok sevindim adına bende aşılamaya başladım bakalım nolucak
Evet canım Rabbime çok şükür hamileyim bende ismini görünce tanıdık geldi ☺ inşallah senin hakkında da hayırlısı neyse o olsun canım Allah gönlüne göre versin insallah seninde hayırlı haberlerini okuruz burda

Hayırlı olsun tekrardan canım gerçekten sevindim sağol duaların için ben hastaneden dönüyorum şimdi 2 tane 14 mm yumurtam gelisti inşallah hayırlısı olur

Hayırlı olsun tekrardan canım gerçekten sevindim sağol duaların için ben hastaneden dönüyorum şimdi 2 tane 14 mm yumurtam gelisti inşallah hayırlısı olur
Çok saol canım ne demek her zaman dua ediyorum ben bekleyenlere hamilelere. Hayırlısı olsun inşallah canım 18-20 olması gerekiyor diye biliyorum az kalmış maşallah

Çok saol canım ne demek her zaman dua ediyorum ben bekleyenlere hamilelere. Hayırlısı olsun inşallah canım 18-20 olması gerekiyor diye biliyorum az kalmış maşallah
Evet canım cumartesi aslında 14. Gün daha inşallah o zamana kadar büyürler
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

kendını bu sekılde negatıfe suruklersın canım, oyle dusunme hersey nasıp.
benım gecen ay ılk asılamam tuttu ama kımyasal oldu ama sonucta ılktı ve tuttu.
sımdı ıkıncıyı denedık beklemedeyım :)

İlk asilamam tutmamisti ama ikinci asilamam tuttu canım çok şükür umutsuz olma inşallah tutar seninkide
yaaa ne guzeeeelllll
benımde ılk asılamam kımyasal oldu canım.
sımdı 6aralıkta ıkıncıyı yaptırdım ınsallahh bu sefer devamlı olur, bebegım tutunur.
sen ne zaman test yapmıştın ilk ?

Sağol canımm yarın aşılamam var biri 20 mm biri de 16mm heyecanlanmak istemiyorum ama elimde değil. Sen neler yaptın canım yıl bitmeden herkesten güzel haber duysak keşke
hadı ınsallaaahhh tutsun mınnoslar . evet ınsan ccoook heyecanlı oluyor bende ılkınde oyleydım saatlerı sayıyordum gunlerı bırak :) bnde ıkıncıyı oldum 6aralıkta beklıyorum cok daha sakınım . benımde 17 ve 21 ıkı yumurtam vardı bakalım

ınsallaaahhh ya yılsonu hepımız pozitifleri görelim ınsallah :)

İlk asilamam tutmamisti ama ikinci asilamam tuttu canım çok şükür umutsuz olma inşallah tutar seninkide
Ne kadar guzelll gözünüz aydın darısı bizlerin başına Bnde adımda ilk oldum ama tutmadı şimdi 7 aralıkta 2.aşılamayı oldum ınsallh bizde böle HaYırLı haberler aliriz

Neredeyse aynıymış ya canım bizimm ve daha yeni olmussun inşallah görelim canım ya maddi manevi çok zor bu yol gerçekten, hele bazi insanlar keşke hiç yorum yapmasa
Gönlümüzdeki belli canım Allah hayırlı kılsın bize nasip etsin inşallah bu ay
İlkinde tek yumurtan mi olmuştu canım? Birde anestezili mi olacak diye sordular ben anestezi olmuyor diye biliyorum ağrılı bir işlem mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…