Kan testi kesin sonucu verir aslında. Bu kadar stres yapma kendine. Olmamışsa da hayırlısı böyledir demek ki..Canım flaşı tutuyorum bi var gibi görüyorum bi yok gibi
Emin bile değilim yani direk negatif sayıyorum
Bugün 10. Günüm iyice umudum kalmadı. İçimde çok sıkıldı tutmazsa bir daha ne zaman denerim bilmiyorum. Eşim askeri personel göreve gidip geliyor bu ilk aşılamamdı ve bu aşılamaya tam başlayacakkken gitti eşim 4 aydır bu zamana bekliyorum. Tutmazsa yine aynısı olacak. Beklemek cok yordu yaniKan testi kesin sonucu verir aslında. Bu kadar stres yapma kendine. Olmamışsa da hayırlısı böyledir demek ki..
Dualarım seninleCanım flaşı tutuyorum bi var gibi görüyorum bi yok gibi
Emin bile değilim yani direk negatif sayıyorum
Sagolasin canım bugün 10. Günümdü tekrar yaptım hatta sabah çok bekleyemedim sıvı almadan diye o da negatif çıktı öğlen. Bu saatten sonra çıkar mı hilmiyorum hayırlısı neyse o olsun hakkimizdaDualarım seninleEğer varsa her yaptıgında biraz daha belirir beta hcg cok hızla artan bi hormon
Sende haklısın ama gerek kalmaz inşallah canım yarın bidaha yap da carsamba günü kan verirsin olmadıBugün 10. Günüm iyice umudum kalmadı. İçimde çok sıkıldı tutmazsa bir daha ne zaman denerim bilmiyorum. Eşim askeri personel göreve gidip geliyor bu ilk aşılamamdı ve bu aşılamaya tam başlayacakkken gitti eşim 4 aydır bu zamana bekliyorum. Tutmazsa yine aynısı olacak. Beklemek cok yordu yani
Yapıcam canım tutamıyorum zaten kendimi ama çizgi çıkmadan gider miyim kan vermeye bilmiyorumSende haklısın ama gerek kalmaz inşallah canım yarın bidaha yap da carsamba günü kan verirsin olmadı
İşte nasıl rahat hissetceksen öyle yap canım ama erken daha gerçektenYapıcam canım tutamıyorum zaten kendimi ama çizgi çıkmadan gider miyim kan vermeye bilmiyorum
Insallah dedigin gibi erkendir canım görsem keşke o çift çizgiyi dünyalar benim olurİşte nasıl rahat hissetceksen öyle yap canım ama erken daha gerçekten
İnşallah canım bi değişiklik hissediyo musun vücudunda benim aşılamanın 8. Günü oturduğum yerden kalkınca kasığıma çok kötü bir ağrı girmişti iki büklüm olmuştum şüphelendim aslında ilk defa öyle olmuştumInsallah dedigin gibi erkendir canım görsem keşke o çift çizgiyi dünyalar benim olur
O bana 2 gün önce oldu canım benimde 8. Güne denk geliyor. Sandalyeden yavaşça kalkarken aniden bıçak saplanır gibi oldu 20 sn kadar iki büklüm kaldım canimİnşallah canım bi değişiklik hissediyo musun vücudunda benim aşılamanın 8. Günü oturduğum yerden kalkınca kasığıma çok kötü bir ağrı girmişti iki büklüm olmuştum şüphelendim aslında ilk defa öyle olmuştum
Ben bunu birinde daha duymuştum canım mesela o da bu belirtiyi söyledi ve hamileydi bende öyle olunca kendimden şüphelenmiştim. hadi inşallah bakalımO bana 2 gün önce oldu canım benimde 8. Güne denk geliyor. Sandalyeden yavaşça kalkarken aniden bıçak saplanır gibi oldu 20 sn kadar iki büklüm kaldım canim
İnşallah canım sende bel ağrısı var mıydı peki belim kopuyor ağrıdan arada da kasık ağrısı oluyorBen bunu birinde daha duymuştum canım mesela o da bu belirtiyi söyledi ve hamileydi bende öyle olunca kendimden şüphelenmiştim. hadi inşallah bakalım
Canm bende hiç bel ağrısı olmadı 8 haftalık gebeliğim boyunca ama buda bi belirti tabiki olan da oluyormuş. bende çok keskin adet ağrısına benzeyen ağrılar olmuştu hani her ay adet ağrısı çekince hamile miyim ki diyodum ama gerçekten daha farklı bi ağrı onu farkedebiliyosun ben farketmiştim çok kestin 2 saniye süren sancılardı ani kalktığımda baş dönmem oluyordu bi de uyku hali 2 seneden beri hiç uyumadığım saatte kafam gidiyodu bayılıyodum resmen oldugum yere başkada bir belirtim olmadıİnşallah canım sende bel ağrısı var mıydı peki belim kopuyor ağrıdan arada da kasık ağrısı oluyor
İnşallah bende yaşayabilirim o belirtileri canım çok sagolasin yardimin için biran önce yüzümüz gülsün inşallah ❤❤❤Canm bende hiç bel ağrısı olmadı 8 haftalık gebeliğim boyunca ama buda bi belirti tabiki olan da oluyormuş. bende çok keskin adet ağrısına benzeyen ağrılar olmuştu hani her ay adet ağrısı çekince hamile miyim ki diyodum ama gerçekten daha farklı bi ağrı onu farkedebiliyosun ben farketmiştim çok kestin 2 saniye süren sancılardı ani kalktığımda baş dönmem oluyordu bi de uyku hali 2 seneden beri hiç uyumadığım saatte kafam gidiyodu bayılıyodum resmen oldugum yere başkada bir belirtim olmadı
İnşallah hayatımİnşallah bende yaşayabilirim o belirtileri canım çok sagolasin yardimin için biran önce yüzümüz gülsün inşallah ❤❤❤
Test negatifİnşallah hayatımGüzel haberlerini bekliyorum
kaçıncı gününTest negatif
Aşılamanın 11. Günükaçıncı günün
hayırlısı olsun. içini ferah tut, vardır Allah'ın bir bildiği. biliyorum çok zor, bunları duymak bile istemiyor olabilirsin ama gerçekten inanıyorum en doğru, en güzel zamanda olacak o yüzden şimdi olmadıAşılamanın 11. Günü
Allah razı olsun sagolasin. Ben allahtan ümidimi kesmiyorumda kendimden kestim. 3 4aydir erteleniyor aşılama yine üzülmedim firsata çevireyim dedim kaç aydır kullanmadığım şey kalmadı vitanimini o su bu su. Şu sıra tekrar deneme şansım da yok bi daha ne zaman olur kim bilir. Sadece yoruldum çok hemdehayırlısı olsun. içini ferah tut, vardır Allah'ın bir bildiği. biliyorum çok zor, bunları duymak bile istemiyor olabilirsin ama gerçekten inanıyorum en doğru, en güzel zamanda olacak o yüzden şimdi olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?