İnşallah canım teşekkür ederimAh ya hiç geçirmedim ben ama ailem geçirdi geçen sene, odadan odaya giderken bile yoruluyorduk diyorlardı inşallah bi an önce atlatirsin
Ben iyiyim pek bi belirtim yok ne göğüs hassasiyeti ne akıntı falan sadece kasiklarimda sizlama var bazen batma şeklinde, bir de iç bacaklarimda çekilme gibi oluyor. Ara sırada ani belime ağrı girip çıkıyor bu kadar test yapmasam adet olucam derdim o şekilde yani
Evet canım zaten deger cok küçük ya ama erken yaptırdım yine ben 11 günde böyle çıktı yani inşallah güzelce artar bende senin güzel haberlerini bekliyorum insallahhhİnşallah canım teşekkür ederimya işte her insan da farklı belirti gösteriyor bide daha çok yeni sürekli değişiklik gösterebilir belirtilerin bakalım yarın da kan testi ver güzel haberlerini bekliyorum.
arkadaşlar bana da yardim edermisiniz aşılamanın 12. günü beta hcg 1 çıktı yükselme şansı varmıEvet canım zaten deger cok küçük ya ama erken yaptırdım yine ben 11 günde böyle çıktı yani inşallah güzelce artar bende senin güzel haberlerini bekliyorum insallahhh
Maalesef canım olmaz sanırımarkadaşlar bana da yardim edermisiniz aşılamanın 12. günü beta hcg 1 çıktı yükselme şansı varmı
bende öyle düşünüyorum ıste ama insan en ufak bi umut kırıntısinin peşinden koşuyorMaalesef canım olmaz sanırımbende geçen ay yaptirmistim aşılama tutmamisti
Canım sen benim geçen ay ki halimsin şuan. Ben aşılama yaptırmak için eşimi bekledim 2 3 ay tam yaptiracakken göreve gitmişti. Yine dedim değerlendireyim boş gecirmeyeyim dedim aşılamaya kadar kaç tane takviye vs kullandım aşılama olduğum ayda öyle. Çok umitliydim yani tutacak diye olmayınca yıkıldım bu ayda hiç ümidim yoktu vazgeçmiştim ve çift çizgiyi gördüm 18 ay sonrabende öyle düşünüyorum ıste ama insan en ufak bi umut kırıntısinin peşinden koşuyor
senin adına çok sevindim gerçekten canım hakkımızda hayırlısı olsun bakalım eğer regli olursam 2. asilama tedavim başlıycak bakalımCanım sen benim geçen ay ki halimsin şuan. Ben aşılama yaptırmak için eşimi bekledim 2 3 ay tam yaptiracakken göreve gitmişti. Yine dedim değerlendireyim boş gecirmeyeyim dedim aşılamaya kadar kaç tane takviye vs kullandım aşılama olduğum ayda öyle. Çok umitliydim yani tutacak diye olmayınca yıkıldım bu ayda hiç ümidim yoktu vazgeçmiştim ve çift çizgiyi gördüm 18 ay sonra
Sagolasin canım oluruna bırak sakin olmaya çalış çok streste engelliyor herseyi inşallah güzel haberler alirsinsenin adına çok sevindim gerçekten canım hakkımızda hayırlısı olsun bakalım eğer regli olursam 2. asilama tedavim başlıycak bakalım
amininşallah canımSagolasin canım oluruna bırak sakin olmaya çalış çok streste engelliyor herseyi inşallah güzel haberler alirsin
İnsallah canım sağolEvet canım zaten deger cok küçük ya ama erken yaptırdım yine ben 11 günde böyle çıktı yani inşallah güzelce artar bende senin güzel haberlerini bekliyorum insallahhh
Verdim canım yeni öğrendim 12den 56ya yükselmisİnsallah canım sağolbugun kan verdin mi canım
Cok iyiVerdim canım yeni öğrendim 12den 56ya yükselmis
İnşallah canım bidaha ne zaman vereceksin kan ne dedi doktorunBakalım sağlıklı artar insallah
Güzel artıyor 1 hafta kan verip tekrarla testi yanıma gel dedi canım inşallah artar düzgünceİnşallah canım bidaha ne zaman vereceksin kan ne dedi doktorun
İnşallah canım artar ya sıkıntı yapma kendineGüzel artıyor 1 hafta kan verip tekrarla testi yanıma gel dedi canım inşallah artar düzgünce
İnşaAllah canımİnşallah canım artar ya sıkıntı yapma kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?