Ben sizin bu mesajınızı görmedim sizin hep pozitif çıktı o zaman 8. Günde bile belliymiş. Belki ignenin etkisinden öyle çıktı 9. Günde kendi betaniz yükselince pozitif çıktı tabi onu bilemiyoruz. Benim 6. Günü böyle çıktı ama igne etkisi benden çabuk gidiyor o yüzden bilemiyor
Evet canım yine buna da şükürler olsun beterlerinden korusun Allah bizi senin de güzel haberlerini alalım da daha erken adetten sonra öğrenen bile var ki benim aşılamadan sonra bırakılan ilişkide tutmuş öyle demişti doktor daha erken kendini hiç sıkma rahat ol ben ilk defa aşılamada nasılsa olmayacak yaptırdık bitti gözüyle bakıyodum ilk defa 3 seneden beri bi ay düşünmedim o ay oldu psikolojimiz de çok önemli ben gece gündüz araştırıyorum herşeyi ama zaman kaybettiriyor bize inan bende 3 yıl boşveremedim hep kafama taktım ama sen takma da rahatca gelsin bebişŞimdi daha iyi anladım canım o zaman seninde vücuttan çabuk atılmış iğne etkisi çünkü 12. Güne kadar iğne etkisiyle silik çizgi çıkanlar vardı. Seni nasıl teselli edebileceğimi bilmiyorum çünkü hiç yaşamadım ama hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum. Evet imtihan belki çok zor ama ya daha kötüsü olsaydı son ana kadar gelip kaybedenler de var inşallah bir an önce toparlanacaksin o gücü bulacaksin