Asilama guncel

Evet canım yine buna da şükürler olsun beterlerinden korusun Allah bizi senin de güzel haberlerini alalım da daha erken adetten sonra öğrenen bile var ki benim aşılamadan sonra bırakılan ilişkide tutmuş öyle demişti doktor daha erken kendini hiç sıkma rahat ol ben ilk defa aşılamada nasılsa olmayacak yaptırdık bitti gözüyle bakıyodum ilk defa 3 seneden beri bi ay düşünmedim o ay oldu psikolojimiz de çok önemli ben gece gündüz araştırıyorum herşeyi ama zaman kaybettiriyor bize inan bende 3 yıl boşveremedim hep kafama taktım ama sen takma da rahatca gelsin bebiş

Ya gerçekten sonraki ilişki de tutup bu kadar erken mi çıktı beta şaşırdım vallahi doktor onu görebiliyormu bunu bilmiyordum. Bana doktor aşılamadan 2 gün önce ilişki önerdi sonrası için bisey demedi çünkü aşılamam son gün başka doktora kaydı kendi doktorum şehir dışına çıktı. Aşılamayi yapan doktor da bisey demedi bende aşılamadan 2 gün sonra denedim. Belki ertesi gün sıkıntı olur diye. Ben normalde de biseyleri kafama çok takarım zaten ailemden de çok uzağım evde tek kalınca da insan daha çok düsünüyor

İşte benim haftama göre bebek gözükmedi falan öyle düşünmüş olabilir kendi doktorum değildi ben bebek gözükmedi diyince on doktor gezdim de bitanesi aşılamadan sonra olmuş gibi gözüküyor demişti kese boyunu alttan yandan ölçünce onun ortalamasını alıyor o da senin kaç hafta kaç günlük oldugunu gösteriyor baktı benimde aşılamadan sonraki günlere denk geliyordu. Benim doktorum da sperm 3 gün yasıyor 2 gün sonra iliski sonra gün asiri demisti sanırım yanlış hatırlamıyosam. Bi hafta sonra da gel progesteron hormonuna bakıcaz demişti o da çok önemli yumurtlayıp yumurtlamadığına bakıyor sen baktırdın mı ? İşte hayatta ki olumsuzluklar önümüzü her yönden kesiyor dirençli olcaz canım sağlık olsun

Bende zaten o fikirde olduğum için buraya konu açıyorum keyfinden açmıyorum yani anlasilmiyvak biseyde demiyorum laf sokma vs anlamindada bişey demiyorum siz fazla başka yere çekip farklı dusunuyosun bence sorunda orda sizin durumunuz dedgnz gbi son dakka olduğu için olmuş kişiden kişiye değişir evet ama doktor bana vermedi sorgulamm yanls olur yani anlasilmiyck bişey yok burda

Bide canım mutlaka hangi doktorun tedavisindeysen onun sende numarası ona ulaşabileceğin bi yer olsun benim doktorum sağolsun 7/24 ne sorduysam cevaplar hiç yalnız bırakmadı bu süreçte en önemlisi de doktorunun yanından çıkınca kafanda hiç bir soru kalmaması o doktoru bulunca da tedavin iyi ilerliyor gerçekten herşeyi sor not et aklında ne varsa sor yoksa işte böyle daha cok kafaya takıyoruz

Anladım canım dediğim gibi kendi doktorum eğitime gitti yapan doktorda direk 15 gün sonra kanda çıkar gebeliğin dedi olumlu konuşarak. Tabi o allahin takdiri ama çok hoşuma gitti olumlu konuşması. Bana değerine baktir diyen olmadı

Tamam gerçekten sizinle tartismak istemiyorum ama bu 2 oldu. Ben başka yere çekmiyorum ilkinde de başımdan geçen olayı anlattım ben doktoruma güveniyorum dediniz. Soru sorup böyle cevap veriyorsanız bende bunu söylerim

Kendi doktorum acayip kalabalık sırf bunun için doktoru değiştirmek istiyorum canım içeriye girdiğimde bile aceleden unutuyorum soracaklarimi

Güveniyorum dedim size burda güvenmiyorum vs kötüleme anlamindada bişey demedim gerçektende öyle bişey bile aklımdan geçmedi sadece saf bı şekilde yorumunuza karşılık verdim fazla abartiyosunuz ilkindede açıklama yaptım zaten bundada bişey demedim tkrr aynı şeyi yaşıyoruz nasıl biliyosaniz öyle yaoin bişey demiyorum

İnşallah canım ben pcosluyum belki ondn baktırdı bana hep bakılır ilaç tedavisinde olsam bile o değer isteniyo benden. rahim filmi çekildin mi hiç senin neden olmuyor bişiy dediler mi

Gerçekten tartışmak istemiyorum ilkinde bisey demedim ikincide de aynı şeyi yaptığınız için parladim. Tamam ben yanlış anlamış olayım. Ama kaç kişiyle konuştum sadece sizi yanlış anlamış olamam bunu da bilin.
Umarım olumlu sonuçlanır aşılamaniz .

Sizi anlamiyorum gerçekten ama bende sorun olmadginkesin bundan eminim .sağolun tkrr en iyisi yorum yazmayın siz bana her seferinde aynı şeyi yaşamak istemiyorum hemde bişey demis olmama ragmen

İnşallah canım ben pcosluyum belki ondn baktırdı bana hep bakılır ilaç tedavisinde olsam bile o değer isteniyo benden. rahim filmi çekildin mi hiç senin neden olmuyor bişiy dediler mi

Aynen bende öyle çok doktor değiştirdim canım
Rahim filmi çekildi canım sola eğik çıktı rahim ama sorun yok engel olmaz dediler

Sizi anlamiyorum gerçekten ama bende sorun olmadginkesin bundan eminim .sağolun tkrr en iyisi yorum yazmayın siz bana her seferinde aynı şeyi yaşamak istemiyorum hemde bişey demis olmama ragmen
Bak canım bugün tekrardan sen yazdın zaten ben yazmadım sana. Sanki tekrar tekrar yorum yapıp saldiriyorum gibi konuşma lütfen konuda kapansın tamam mı. Soru sordun ben başımdan geceni söyledim bu kadar

İyi bari canım çok şükür
Artık her ihtimali düşünüyoruz iste canım. Bakalım hayırlısıyla bi sonuçlansin da aşılama sonra ne yaparım hiç bilmiyorum. Bi de eşim askeri personel normalde bu aşılamayi ağustosta olacaktım görevlerden ertelendi benim bi de bu sıkıntım var yaa

Herşeyin hayırlısı belki bu zamana ertelenmesinde bi hayır vardır vakit zamanı şimdi belkide inşallah eşinle aynı ildemisiniz canım benim abimde askeri personel 4-5 ay da anca geliyor sizin nasıl sabah çıkıp akşam evine mi geliyor öyle olanlar da var

Ben de hep öyle dedim ertelendikçe üzülme belki o zaman tutar ertelenmesini bi hayrı vardır dedim. Ama tutmazsa büyük hayal kırıklığı tabi. Canım aynı yerdeyiz evimiz kurulu sabah gidiyor akşam geliyor. Ama 2 ay evde kalıyor 2 ayda göreve gidiyor doğuya şuan Hataydayiz

Anladım canım Allah yardımcınız olsun zor gerçekten ama Allah kolaylığını verir ya içini darlama sakın olumsuz düşünüpte tutar belkide gerek bile kalmaz. Kaç yaşındasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…