- 30 Ekim 2021
- 1.217
- 2.590
- 83
- Konu Sahibi sudedemir098
-
Canım benim inşallah emeğinin meyvesini alırsınYaaaa ben ozaman 15 gün boyunca yüürüyeyim bizimde aynı keçiboynuzuyla yükselttik 3 4 katına çıkardık çok çok teşekkür ederim şuan gidiyorum umutsuzdum ama umut yüklemesi yaptın resmen bana
Hiiç acımıyor düşünme öyleKorku Bende de var ya acır mı faln diye
Amin canım amin siz ilk aşılama tutmayınca diğer ay mı hemen 2.nci yaptırdınız acabaCanım benim inşallah emeğinin meyvesini alırsınevet yürüyüş yap Sağlıklı beslen , avokado tüket gün içinde . Takdiri ilahi ama gayretimiz de elimizden geldiğince olsun
Yok bana sayıni demedi muayine etdi ve bu kadar.Canım bizim de sayımızı az buldu bende tam polikistik över değil ama bulgusu olduğunu söyledi famera yazdı birde insülin direnci istedi bu şartlarda normal gebelik zor dedi aşılama da umutsuz konuşmadı
Kuzum seni muayine etdimi öyle dedi?Canım bizim de sayımızı az buldu bende tam polikistik över değil ama bulgusu olduğunu söyledi famera yazdı birde insülin direnci istedi bu şartlarda normal gebelik zor dedi aşılama da umutsuz konuşmadı
Evet etti eşimin sperm sayısı için öyle dedi hani tüp bebeğe gidin ben bişey yapamam demiyorum aşılamadan güzel sonuç alcağımızı düşünüyorum dediKuzum seni muayine etdimi öyle dedi?
Yedir güzelce eşini kuzum..sana ne yazdı doktorun?Evet etti eşimin sperm sayısı için öyle dedi hani tüp bebeğe gidin ben bişey yapamam demiyorum aşılamadan güzel sonuç alcağımızı düşünüyorum dedi
Yedir güzelce eşini kuzum..sana ne yazdı doktorun?
Hayır yaklaşık 9 ay kadar ara vermiştim , ama doktorum bir ay dinlenip sonraki ay hemen yapalım demişti , kısmet olmadı o zamanlardaAmin canım amin siz ilk aşılama tutmayınca diğer ay mı hemen 2.nci yaptırdınız acaba
İğne yazmadımı sana?estrofem banada yazdı ama şimdi kullanma dedi pazartesi gelince söylicem sana dediEstrofem diye rahim duvarını destekleyici bir ilaç verdi canım bir de femera
Hayır canım femera ve estrofem verdi ilacını bitir 2 gün sonra kontrole gel dediİğne yazmadımı sana?estrofem banada yazdı ama şimdi kullanma dedi pazartesi gelince söylicem sana dedi
Yaaa demek her keste farklıymış zaten iğneler çok pahalıHayır canım femera ve estrofem verdi ilacını bitir 2 gün sonra kontrole gel dedi
ne iğnesi ki bu çatlatma iğnesi veriliyo yumurta geliştiricedn sonra öyle bir iğne mi yoksa famera yerine mi verilen bir iğne valla bnce bunlarda ucuz değil 500 tl ödedim az önceYaaa demek her keste farklıymış zaten iğneler çok pahalı
Yumurta büyüten gonal f..yok benim iğnelerim raporlu olduğuna 1200 etdi normalde 3000 4000ne iğnesi ki bu çatlatma iğnesi veriliyo yumurta geliştiricedn sonra öyle bir iğne mi yoksa famera yerine mi verilen bir iğne valla bnce bunlarda ucuz değil 500 tl ödedim az önce
Hangi iğneyi kullanıyorsunuzYaaa demek her keste farklıymış zaten iğneler çok pahalı
Gonal fHangi iğneyi kullanıyorsunuz
Bende bu iğneyi kullanıyorum çok pahalı gerçekten
Aynen çok..sende doz ne kadar?birde kendinmi vuruyorsun?Bende bu iğneyi kullanıyorum çok pahalı gerçekten
75 di ilk önce 112.5 oldu kendim vuruyorum sizinAynen çok..sende doz ne kadar?birde kendinmi vuruyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?