- 28 Şubat 2021
- 947
- 704
- 53
- Konu Sahibi sudedemir098
3 sene mi 3cü çocuk muİnşallh hepimizin tutar 3 olucak istiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 sene mi 3cü çocuk muİnşallh hepimizin tutar 3 olucak istiyoruz
İnşallah tutar hepimizin
Bizimde 2 buçuk sene oldu bakalım nasip3sene olucak
Yok 3 senedir istiyoruz olmuyor3 sene mi 3cü çocuk mu
Bazen burda görüyorum 3cu 4 cuyu isteyenleri tabiki istemeleri normal ama bizim mesela hiç yok bizim kadar sitres sıkıntıya giriyorlar anlayamiyorum rabbim isteyen herkese versin inşallahYok 3 senedir istiyoruz olmuyor
Evet inşallah hakkımızda hayırlısı olurBazen burda görüyorum 3cu 4 cuyu isteyenleri tabiki istemeleri normal ama bizim mesela hiç yok bizim kadar sitres sıkıntıya giriyorlar anlayamiyorum rabbim isteyen herkese versin inşallah
Siz hangi şeridesinizBazen burda görüyorum 3cu 4 cuyu isteyenleri tabiki istemeleri normal ama bizim mesela hiç yok bizim kadar sitres sıkıntıya giriyorlar anlayamiyorum rabbim isteyen herkese versin inşallah
İstanbul da cerrahpaşa ya gidiyorumSiz hangi şeridesiniz
Anladım ben Balıkesirİstanbul da cerrahpaşa ya gidiyorum
Kac yumurtaniz vardı kaç ml ken catlatma igneyi vurdunuzAnladım ben Balıkesir
Bana öyle söylemediler sadece istediğimiz büyüklüğe gelmişler dedi ve sağ yumurtam çok iyi olmuş dedi sormadım bendeKac yumurtaniz vardı kaç ml ken catlatma igneyi vurdunuz
yok canım iğne yumurtalarını çatlatıcak 36 saat sonra aşılama yapıyorlar doktorun öyle söylemedimiAşılama olan kızlar ve başlayanlar bana doktor sadece iğne yazdı şimdilik..sizce az diğilmi?
Yok göbekten iğne pazartesi yanına gidicem..bir başka kızada öyle yazmış doktoryok canım iğne yumurtalarını çatlatıcak 36 saat sonra aşılama yapıyorlar doktorun öyle söylemedimi
yok canım iğne yumurtalarını çatlatıcak 36 saat sonra aşılama yapıyorlar doktorun öyle
Yok göbekten iğne pazartesi yanına gidicem..bir başka kızada öyle yazmış doktor
İnşallah hayırlı haberler alırsınızMerhaba kızlar benim yumurtalarımın büyümesinde sıkıntı yoktu o sebeple sadece letu kullandım 1 hafta sonra kontrole çağırdı doktorum 4 yumurtam oluşmuştu mm sormadım bende, 28 aralık saat 17.30 da çatlatma 29 aralık saat 17.30 da aşılama oldum 30 aralık sabah saat 7 gibi ilişki önerdi doktorum 36. saate denk gelsin diye şuanda beklemedeyim kızlar lütfen benim içinde dua eder misiniz belli belirsiz belirtilerim var özellikle aşılamadan sonraki 8. ve 9. gün kasıklarımda inanılmaz bir ağrı oldu dün çok fazla gaz sancım vardı bugün belirtilerim azaldı bacaklarımda hafif ağrılar var(bu regl öncesi genelde olur)
Perşembe günü sabahı kan testi vereceğim dualarınızı bekliiyorum
Göbekten iğne yumurta büyültmek için bende sadece iğne kullandımYok göbekten iğne pazartesi yanına gidicem..bir başka kızada öyle yazmış doktor
Aynen öyleGöbekten iğne yumurta büyültmek için bende sadece iğne kullandım
Canım bizim de sayımızı az buldu bende tam polikistik över değil ama bulgusu olduğunu söyledi famera yazdı birde insülin direnci istedi bu şartlarda normal gebelik zor dedi aşılama da umutsuz konuşmadıValla öyle dedi anlamadım bende
Heh birde rahim duvarını destekleyici ilaç verdiCanım bizim de sayımızı az buldu bende tam polikistik över değil ama bulgusu olduğunu söyledi famera yazdı birde insülin direnci istedi bu şartlarda normal gebelik zor dedi aşılama da umutsuz konuşmadı