- 18 Eylül 2021
- 440
- 438
- 53
- 31
- Konu Sahibi sudedemir098
-
ya çok güzel inşallah doğru tahminlerinde.bi problem varmıydıAyy inşallah yaa bugün erken gebelik testi yaptm oda pozitif çıktı 10. Ve 11.gün aşırı sancım vardı yeni yerleşti diye düşünüyorm bugün sancım yok çünkü arada sol kasığım batıyor sadece
Kız nasi 1 saat uzanim aşılama olduğum yerde 10 dk bekletiyorlarmisCanım hiç bir acısı yok beni orda baş aşağı uzattı doktor yarım saatben sonra kalktm ama diyorm keşke yarım saatte normal uzansaydm sen 1 saat uzan mutlaka
Aşılama günü akşamı ertesi günü bide ondan sonraki gün dimi canım yanlış anlamadımBirde doktor dedi ki akşamı da değerlendirin biz sonraki 2 günüde değerlendirdk şuan 12. Gündeyim yarın test yapacam
Birde sonrasında 1 bucuk saatlik eve dönme yolum var ittyleKız nasi 1 saat uzanim aşılama olduğum yerde 10 dk bekletiyorlarmis
Ayy inşallahhAyy inşallah yaa bugün erken gebelik testi yaptm oda pozitif çıktı 10. Ve 11.gün aşırı sancım vardı yeni yerleşti diye düşünüyorm bugün sancım yok çünkü arada sol kasığım batıyor sadece
keçiboynuzu kürünü nasıl hazırlıyorsunuz kızlarBen şimdi aktar ımın yolunu tuttum keçiboynuzu alcam
7 8 tane keçiboynuzunu kırıp 10 dk kaynatıyorum iki bardak suda akşam bir bardağını sabah bir bardağını içiyor eşimkeçiboynuzu kürünü nasıl hazırlıyorsunuz kızlar
125..sende?
Yaaa İn şa Allah bu ay gebe oluruz ve sağ salim kucağımıza alırızBende bugün ilk dozu vurundum 125
Evet 3 gün canım. Vala doktor yarım saat uzandırdı yatak vardı orda uzanabilirdm ama kalktm hemenAşılama günü akşamı ertesi günü bide ondan sonraki gün dimi canım yanlış anlamadım
Canım benim en büyük yumurtam kiste döndü doktor aşılama günü muayene etmedi direk aşılama yaptı eğer tutmazsa tekrar aşılama yaparsam çatlamış mı diye bakmasını istiyecemBide kızlar bisi dicem bu catlatma ignesi kesin catlatiyormu tam 36 saatteki catlar
InşAllah canım ya vallaYaaa İn şa Allah bu ay gebe oluruz ve sağ salim kucağımıza alırız
Bende yarın aklımda hocam çatlamış mi diye bakacakmisiniz diye sorcamCanım benim en büyük yumurtam kiste döndü doktor aşılama günü muayene etmedi direk aşılama yaptı eğer tutmazsa tekrar aşılama yaparsam çatlamış mı diye bakmasını istiyecem
Başka yumurta varmiydiCanım benim en büyük yumurtam kiste döndü doktor aşılama günü muayene etmedi direk aşılama yaptı eğer tutmazsa tekrar aşılama yaparsam çatlamış mı diye bakmasını istiyecem
Aynen mutlaka sor burda 2 kere çatlatma iğnesi yapanı bile okudum. bide dünyanın parasını alıyorlarBende yarın aklımda hocam çatlamış mi diye bakacakmisiniz diye sorcam
Ya benim doktor biraz suratsz ne sorsam evet yada hayır diyor yanında ki hemşireye yazdırırken duyuyorm herşeyi. Yumurtalarm nasl diye sorduğumda sadece iyi dediBaşka yumurta varmiydi
Cam ve sakuraya mi gidiyorsunuzYa benim doktor biraz suratsz ne sorsam evet yada hayır diyor yanında ki hemşireye yazdırırken duyuyorm herşeyi. Yumurtalarm nasl diye sorduğumda sadece iyi dedi
ya çok güzel inşallah doğru tahminlerinde.bi problem varmıydı
kere 3 aylık kalbi durdu pıhtı atmış genetik testle öğrendik. 2 tanede kimyasal. Rahim filmi sperm testi hepsi temiz stresten herhalde
Yok bende Van da otuyormCam ve sakuraya mi gidiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?