• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılama aşaması

Selamın aleyküm kızlar bende pkos var bugün doktora ilk kontrole gittim direk aşılamadan başlayalım dedi. Adet olunca gideceğim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırız 🌺❣️

kendim iğneyi vurmaktan başka çarem yok eşim yapamıyor evde kendi halimde hırs yaptım ama çok kolay geldi artık
Yok ben hemşireyim normal iğneyi kendim vuruyorum kendimede her kesede..ama buna iyice bakmadım sanki bir tek iğneyi değiştiriyorsun

Merhaba kızlar bende Allah izin verirse çarşamba günü aşılama dedi doktorum sağda ve solda yumurtalar var aşılama anında acı oluyormu nasıl oluyor acaba yapanlardan rica etsem cevaplayabilirlermi birde asilamadan sonra doktorlariniz nerelere dikkat etmenizi söyledi siz neler yaptınız Rabbım yüzümüzü guldursun inşallah hepimizin😍♥️
Canım hiç bir acısı yok beni orda baş aşağı uzattı doktor yarım saat 😂 ben sonra kalktm ama diyorm keşke yarım saatte normal uzansaydm sen 1 saat uzan mutlaka

Merhaba kızlar bende Allah izin verirse çarşamba günü aşılama dedi doktorum sağda ve solda yumurtalar var aşılama anında acı oluyormu nasıl oluyor acaba yapanlardan rica etsem cevaplayabilirlermi birde asilamadan sonra doktorlariniz nerelere dikkat etmenizi söyledi siz neler yaptınız Rabbım yüzümüzü guldursun inşallah hepimizin😍♥️
Birde doktor dedi ki akşamı da değerlendirin biz sonraki 2 günüde değerlendirdk şuan 12. Gündeyim yarın test yapacam

Back