- 3 Ocak 2023
- 77
- 29
- 8
- 23
- Konu Sahibi sudedemir098
-
Merhaba dinlenmen gerekiyor 14. Gunune kadar agir is yapmamalisin ama gunluk aktiviteni sinirlandirma. benim gebelik testim pozitif cikti en son beta hcg 3058di fakat dis gebelik oldugunu ogrendik gebeligi sonlandirdilar beta hcg takibi cok onemliKızlar merhaba burda yeniyim. Sizin bilgilerinize güveniyorum ve birkaç soru sormak istiyorum. Dün akşam aşılama için çatlatma iğnesi vurundum yarın aşılama var. Tüp bebek de olduğu gibi sürekli yatmak gerekirmi? Diğer sorum; Aşılaması çoğul gebelikle sonuçlanan varmı?
Sizinde ilk aşılama sanırımKızlar merhaba burda yeniyim. Sizin bilgilerinize güveniyorum ve birkaç soru sormak istiyorum. Dün akşam aşılama için çatlatma iğnesi vurundum yarın aşılama var. Tüp bebek de olduğu gibi sürekli yatmak gerekirmi? Diğer sorum; Aşılaması çoğul gebelikle sonuçlanan varmı?
evet ilk aşılamamSizinde ilk aşılama sanırım
Aşılama oldunuz mu bugün acabaevet ilk aşılamamhaberdar ederim yine
evet canım oldum dinlenme sürecindeyimAşılama oldunuz mu bugün acaba
bi 7 gün daha bekle canım 1 haftalık süreçte birşey anlaşılmaz çoğu doktora danıştımMerhaba arkadaşlar ben de 28 Aralıkta aşılama oldum. Bekleme sürecindeyim. Ne zaman test yapmalıyım acaba bugün tam 7 gün oldu
Tamamdır canım benim çok teşekkür ederimbi 7 gün daha bekle canım 1 haftalık süreçte birşey anlaşılmaz çoğu doktora danıştım
rica ederim canıım hayırlı haberlerini bekliyoruuuzTamamdır canım benim çok teşekkür ederim
İnşallah hepimizin canım benimrica ederim canıım hayırlı haberlerini bekliyoruuuz
ben dün aşılama oldum progestan kullanıyorum sadece fitil şeklindeArkadaşlar aşılama sürecinde doktorunuz hangi ilaçları kullanmanızı söyledi
bende anlam veremedim canım şuan ama değerlerine göre vardır bi bildiği diye düşünüyorum doktorun güvenilir biriyse uygula derim duphastonu adet düzeni ve rahim kalınlığı giderilsin diye verildiğini duymuştum bitek ama dediğim gibi vardır doktorunun bi bildiğiAnladım canım, bana kan sulandırıcı hem hap hem iğne verdi bir de dushaston verdi. Kan sulandırıcı bu zamana kadar kullanmamıştım ne alaka anlamadım
Evet güvenilir bir doktor canım ben izmir torbalıdayım, buranın en iyi doktoru deniliyor kendisi için. Araştırdım genelde bu ilaçlar tüp bebek sonrası veriliyormuş ama bana da verdi neyse dediğin gibi vardır bir bildiği belkibende anlam veremedim canım şuan ama değerlerine göre vardır bi bildiği diye düşünüyorum doktorun güvenilir biriyse uygula derim duphastonu adet düzeni ve rahim kalınlığı giderilsin diye verildiğini duymuştum bitek ama dediğim gibi vardır doktorunun bi bildiği
Evet güvenilir bir doktor canım ben izmir torbalıdayım, buranın en iyi doktoru deniliyor kendisi için. Araştırdım genelde bu ilaçlar tüp bebek sonrası veriliyormuş ama bana da verdi neyse dediğin gibi vardır bir bildiği
aynen öyle canım için rahat olsunEvet güvenilir bir doktor canım ben izmir torbalıdayım, buranın en iyi doktoru deniliyor kendisi için. Araştırdım genelde bu ilaçlar tüp bebek sonrası veriliyormuş ama bana da verdi neyse dediğin gibi vardır bir bildiği belki
Kızlar merhaba burda yeniyim. Sizin bilgilerinize güveniyorum ve birkaç soru sormak istiyorum. Dün akşam aşılama için çatlatma iğnesi vurundum yarın aşılama var. Tüp bebek de olduğu gibi sürekli yatmak gerekirmi? Diğer sorum; Aşılaması çoğul gebelikle sonuçlanan
Doktorum bana aşılamadan itibaren 14. Gün gelip kan vermemi söyledi size herhangi bi tarih vermedi miMerhaba arkadaşlar ben de 28 Aralıkta aşılama oldum. Bekleme sürecindeyim. Ne zaman test yapmalıyım acaba bugün tam 7 gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?