- Konu Sahibi sudedemir098
-
Allahım inşallah hayırlısınız nasip eder hepimize bol bol dua edelim çok heyecanlıyımKorku Bende de var ya acır mı faln diye
Kac dozla başlattı doktorun2 günde demediki pazartesi gelirsin yanıma dedi.Şimdi iğne çantamda gonal bence..kendisi vurdu şimdilik her gün aynı saatde
İğneyle başlıyoruz sonraAşılama olan kızlar ve başlayanlar bana doktor sadece iğne yazdı şimdilik..sizce az diğilmi?
125..sende?Kac dozla başlattı doktorun
Evet sonra dedi çatlatma olucak..kaç doz sende?İğneyle başlıyoruz sonra
Çatlatılıyor yumurtalar ben gonal f kullandım sadece yumurta büyültmek için
Beni hep 2 günde bir kontrole çağırdı doktorum burda okuduklarım da genelde 2 yada 3 günde bir kontrole gittiler yumurtanin gelisimini takip ediyorlar2 günde demediki pazartesi gelirsin yanıma dedi.Şimdi iğne çantamda gonal bence..kendisi vurdu şimdilik her gün aynı saatde
Valla öyle dedi anlamadım bendeBeni hep 2 günde bir kontrole çağırdı doktorum burda okuduklarım da genelde 2 yada 3 günde bir kontrole gittiler yumurtanin gelisimini takip ediyorlar
Ben her gün 75 vuruyordum sende pko mu var ondan mı yüksek başlattı acaba125..sende?
Canım sen catlatma igneni nezaman vurdun ben dün gece 12de vurdum yarın 11 yada 12 de de aşılama Allah izin verirseİğneyle başlıyoruz sonra
Çatlatılıyor yumurtalar ben gonal f kullandım sadece yumurta büyültmek için
İlk 75 di sonra biraz daha büyümedi gerekiyor dediler 112.5 verdiEvet sonra dedi çatlatma olucak..kaç doz sende?
Dün akşam 22.00 vurdum yarın 10 da aşılama dedilerCanım sen catlatma igneni nezaman vurdun ben dün gece 12de vurdum yarın 11 yada 12 de de aşılama Allah izin verirse
Ola bilir yaşımdan dolayı bana 125 verdiİlk 75 di sonra biraz daha büyümedi gerekiyor dediler 112.5 verdi
Evet büyüme durumuna göre arttirabiliyorlar ama direk yüksekten başlatmışlar arkadaşı vardır doktorun bir bildiğiİlk 75 di sonra biraz daha büyümedi gerekiyor dediler 112.5 verdi
Hayır yok..bence yaşımdan dolayı bana öyle yazdıBen her gün 75 vuruyordum sende pko mu var ondan mı yüksek başlattı acaba
Seninde tam 36 saatte ayarlamış ayy Hadi inşallah tutarDün akşam 22.00 vurdum yarın 10 da aşılama dediler
İlk aşılama değilmi sizinHayır yok..bence yaşımdan dolayı bana öyle yazdı
İlkİlk aşılama değilmi sizin
İnşallh hepimizin tutar 3 olucak istiyoruzSeninde tam 36 saatte ayarlamış ayy Hadi inşallah tutar
3sene olucakİnşallh hepimizin tutar 3 olucak istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?