- 1 Nisan 2022
- 12.780
- 15.580
- 228
- Konu Sahibi sudedemir098
-
125 bende..yarın istiyorum kendim edeyim..75 di ilk önce 112.5 oldu kendim vuruyorum sizin
kendim iğneyi vurmaktan başka çarem yok eşim yapamıyor evde kendi halimde hırs yaptım ama çok kolay geldi artık125 bende..yarın istiyorum kendim edeyim..
Aleyküm selam amin inşallah hepimizde hayırlı sonuçlar alırızSelamın aleyküm kızlar bende pkos var bugün doktora ilk kontrole gittim direk aşılamadan başlayalım dedi. Adet olunca gideceğim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Niqum ya güzel sağlıklı sonuçlar alalım artık parası bile mühim değilAynen çok..sende doz ne kadar?birde kendinmi vuruyorsun?
Yok ben hemşireyim normal iğneyi kendim vuruyorum kendimede her kesede..ama buna iyice bakmadım sanki bir tek iğneyi değiştiriyorsunkendim iğneyi vurmaktan başka çarem yok eşim yapamıyor evde kendi halimde hırs yaptım ama çok kolay geldi artık
Amin kuzum AminNiqum ya güzel sağlıklı sonuçlar alalım artık parası bile mühim değil
Kanka bunu dedim ve eczaneye girdim eşime takviye almak için geçen ay 500 olan proxeed plus bu ay 750 tl olmuşNiqum ya güzel sağlıklı sonuçlar alalım artık parası bile mühim değil
Valla öyle neyi sorarsın zam gelmişKanka bunu dedim ve eczaneye girdim eşime takviye almak için geçen ay 500 olan proxeed plus bu ay 750 tl olmuş
Merhaba kaçıncı gün test yaptk aşılama gününden sayarsak bende 12.gümdeyim şuanAmiin dileyen isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Canım hiç bir acısı yok beni orda baş aşağı uzattı doktor yarım saatMerhaba kızlar bende Allah izin verirse çarşamba günü aşılama dedi doktorum sağda ve solda yumurtalar var aşılama anında acı oluyormu nasıl oluyor acaba yapanlardan rica etsem cevaplayabilirlermi birde asilamadan sonra doktorlariniz nerelere dikkat etmenizi söyledi siz neler yaptınız Rabbım yüzümüzü guldursun inşallah hepimizin
Bu arada Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba kaçıncı gün test yaptk aşılama gününden sayarsak bende 12.gümdeyim şuan
14.gün yapmıştım testi 2 güne verebilirsinizMerhaba kaçıncı gün test yaptk aşılama gününden sayarsak bende 12.gümdeyim şuan
Birde doktor dedi ki akşamı da değerlendirin biz sonraki 2 günüde değerlendirdk şuan 12. Gündeyim yarın test yapacamMerhaba kızlar bende Allah izin verirse çarşamba günü aşılama dedi doktorum sağda ve solda yumurtalar var aşılama anında acı oluyormu nasıl oluyor acaba yapanlardan rica etsem cevaplayabilirlermi birde asilamadan sonra doktorlariniz nerelere dikkat etmenizi söyledi siz neler yaptınız Rabbım yüzümüzü guldursun inşallah hepimizin
Teşekkür ederim14.gün yapmıştım testi 2 güne verebilirsiniz
İnşallah iğne etkisi değildir daha da artmıştırTeşekkür ederimben dayanamadm 11. Gün verdim 6.3 çıktı doktora demedim kızar diye 13.gün yap dedi yarın yapacam
14.gün yapmıştım testi 2 güne verebilirsiniz
Sağlıkla kucağına al sende evlatlarını inşallah14.gün yapmıştım testi 2 güne verebilirsiniz
Amin teşekkür ederimSağlıkla kucağına al sende evlatlarını inşallah
Ayy inşallah yaa bugün erken gebelik testi yaptm oda pozitif çıktı 10. Ve 11.gün aşırı sancım vardı yeni yerleşti diye düşünüyorm bugün sancım yok çünkü arada sol kasığım batıyor sadeceİnşallah iğne etkisi değildir daha da artmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?