aşılama aşaması

Aşılama yapan arkadaşlar aşılama dan 1 2 saat sonrasında kasiklarda ağrı yasamismiydiniz bide çatlamış mi diye kontrole gitmismiydiniz asilamadan 2 gün sonra

Aşılama yapan arkadaşlar aşılama dan 1 2 saat sonrasında kasiklarda ağrı yasamismiydiniz bide çatlamış mi diye kontrole gitmismiydiniz asilamadan 2 gün sonra
Bende ağrı oldu canım. Kontrole gitmedim zaten çatlatma iğnesini evde yaptm 36 saat sonra gittim direk aşılama yaptı bakmadı çatlamış mı diye

Bende ağrı oldu canım. Kontrole gitmedim zaten çatlatma iğnesini evde yaptm 36 saat sonra gittim direk aşılama yaptı bakmadı çatlamış mı diye
Beni bugün aşılama yaptı 1 saat sonrasında kasik ağrım başladı hala devam ediyo cuma gidicem kontrole

Kızlar aşılama aşaması ndaki yolculuğumda 8. günüm ve kasık ağrım başladı adet ağrısı gibi 8. günden itibaren bu tarz belirti yaşayıp hamilelikle sonuçlanan varmı ?

Kızlar bu gün ikinci günüm golf vurduyorum hakikatan bel ağrım var ve gaz var..midemde ağrı var ama o bence avokado yediğim için..çok zor sürec malesef

Kızlar aşılama aşaması ndaki yolculuğumda 8. günüm ve kasık ağrım başladı adet ağrısı gibi 8. günden itibaren bu tarz belirti yaşayıp hamilelikle sonuçlanan varmı ?
Ben 5. Ve 6.günü şidetli yaşadm kist olmuştu patlaıştı sonra ilaçla geçti tekrar 10 ve 11.gün başladı.

Canım hayırlı geceler, keçiboynuzu kürünü nasıl uyguladiniz

Canım hayırlı geceler, keçiboynuzu kürünü nasıl uyguladiniz
Canım ben bir orta boy cezvede kaynayan suya 3 adet ( boyutuna göre ) keçi boynuzunu kırıp, 2 dk daha kaynatıp ağzını kapattıktan sonra 10 dk dinlenmeye bırakıyordum . Bardağa alıp ılıyınca eşim içiyordu . Bu böyle 1,5 yıl sürdü çok faydasını gördük . Yine en doğru bilgiyi youtubeden keçi boynuzu kürü yazın Saraçoğlunun videosundan bakın

Tam aşılamaya başlarken boğaz ağrısı ve ateşim var..hep bir terslik oluyor..kemiklerim ağrıyor..beslenemedim bile bu gün..nasıl olucak böyle bilmiyorum

Benim bugün 3cu gunum asilamada bugün kontrolum vardı doktor çatlamış gayet güzel dedi kasık ağrım da hafiflesti ama ara ara hissediyorum yine

Ya masalahh baya yapmışsınız bende deniyecegim bakalım umarim bizede yardımcı olur

Tam aşılamaya başlarken boğaz ağrısı ve ateşim var..hep bir terslik oluyor..kemiklerim ağrıyor..beslenemedim bile bu gün..nasıl olucak böyle bilmiyorum
Bende ilaçları kullanmaya devam ediyorum yiğenimiz doğum yaptı onun yanında bekliyorum şuan da.bir kez daha anladım annelik gerçekten çok kutsal minnakcık bi kızımız oldu

Test yapmadım 18 inde dr çağırmıştı o güne kadar da yapmayı düşünmüyorum. Sen naptın yaptın mı test yoksa var mı bi belirti falan
kasık ve bel ağrım çok fazla göğüs hassasiyetimde başladı aynı adet belirtileri gibi hep böyle olurum bu sabahta test yaptım negatif çıktı galiba tutmadı Rabbim sizden güzel haber almayı nasip etsin bana ve umut olsun pazartesi kan vermeye gidicem yinede 12.gün

İğnenin etkisi tamamen geçmiş ondan negatif çıkmış olabilir 12ci günden sonra hatta bazıları 14 diyor kesin belli oluyormuş hemen moreli ni bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…