- 28 Şubat 2021
- 952
- 706
- 53
- Konu Sahibi sudedemir098
-
Benim doktorum çok iyi o yönden hatta numarası bile var watsaptan da yazıyorum Bende bu aşamada en önemli si doktor ya insan kendini nekadar rahat hissederse okadar iyi oluyorYok bende Van da otuyorm
Evet bende okumuştum burda havuc yicem smdi onunda faydası varAynen mutlaka sor burda 2 kere çatlatma iğnesi yapanı bile okudum. bide dünyanın parasını alıyorlar
Evet 3 tane yemek gerekiyormuş havucuEvet bende okumuştum burda havuc yicem smdi onunda faydası var
Sorma ya gündüz 2 tane yedim smdide 2 tane yicem garantiye alimEvet 3 tane yemek gerekiyormuş havucudoktordan daha çok şey biliyorz artk
Şifa olsn inşallahSorma ya gündüz 2 tane yedim smdide 2 tane yicem garantiye alim
Kesinlikle bunun namı duyulmuştu sorunlu gebeliklerde o yüzden gittik ama eski doktoruma dönecemBenim doktorum çok iyi o yönden hatta numarası bile var watsaptan da yazıyorum Bende bu aşamada en önemli si doktor ya insan kendini nekadar rahat hissederse okadar iyi oluyor
Aşılama fiyatı nedir bilginiz varmıAynen mutlaka sor burda 2 kere çatlatma iğnesi yapanı bile okudum. bide dünyanın parasını alıyorlar
Siz nerde yaptırıyorsunuzAşılama fiyatı nedir bilginiz varmı
Bende olmadıKızlar catlatma ignesinden sonra baş ağrısı olmusmuydu dün gece 12de vurdum igneyi sabah kalktığımdan beri başım ağrıyor
Evet yazmıştım sana özelden aynı gün aynı saatlerde aşılama olduk bizkııız bende senle aynıyım 6.günüm bugün
evet canııımEvet yazmıştım sana özelden aynı gün aynı saatlerde aşılama olduk biz
Öyle dediyse kalıcak demekKızlar acil femara dan 3 tablet çıktı beş gün sabah akşam kullanıcam iki tanesi kalıyo mu yani
Öyle dediyse kalıcak demek
Yani 10 adet diKlomende kullanmıştım ama onda beş adet çıkıyordu
Bilemedim kuzum ola bilirmi doktor fazla yazmış olsunKlomende kullanmıştım ama onda beş adet çıkıyordu
Önemli olan doktorun kaç mg lık yazdığına dikkat edilmesi gerek onun dışında kaç gün dediyse o kadar kullan canım ama mg olarak dikkat etKızlar acil femara dan 3 tablet çıktı beş gün sabah akşam kullanıcam iki tanesi kalıyo mu yani
Hiç korkma acılı bir işlem değil kendine stres yapma biliyon böylesi işlemler de stres faktörü olumsuz etkileyebiliyor allah korusun. İçini ferah tut bol dua ile git 5 sn ye süren ne olduğunu anlamadığın birşey zaten. Geçen çarşamba da ben aşılama oldum. Rabbim hayırlı sonçlar versinMerhaba bende yeniyim burda çarşamba günü aşılma olucak yani yarın ilk deneme çok heyecanlıyım ve korku var
Tamam canım bence üç aylık paket olarak verildiÖnemli olan doktorun kaç mg lık yazdığına dikkat edilmesi gerek onun dışında kaç gün dediyse o kadar kullan canım ama mg olarak dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?