aşılama aşaması

Yaa bende hastalandım boğaz grip ateş durdurmak istedim aşılamayı ama her gün iğne vurdum kendime..eczane ilaç bile vermedi iyileşmek için aşılama olucaksa olmaz dediler..bir tek parol çok zor..Bu gün bende doktora gidicem bakalım ne söyler..bilmiyorum bu durumla tutarmı aşılamam..hep bir terslik

Çok geçmiş olsun canım belki bi hayır vardır olsun haber et

Merhabalar lütfen yardımcı olurmusunuz 2017 de evlendim 3 yıl çocuk düşünmedik 2021 de düşünmeye başladık 4 ay olmadı dayanamayıp bütün testleri yaptırdık eşim olsun ben olayım bir sıkıntı çıkmadı nisanda hamile kaldım betam 700 dü sonra kanamam oldu gittiğimde 200 dü kimyasal gebelikmiş hiç korunmadım 3 ay sonra tekrar hamile kaldım Temmuz’da gidiyorum çocuk kendını göstermiyor her hafta kese var Bebek yok ya boş gebelık yada gelişmedi bir şey demedıler 10 haftadan sonra kürtaj olman gerekiyor dediler oldum sonra Kasım’da ağır korona atlattım serumlar ilaçlar Mart’a kadar düşünmedim sonra bir türlü olmadı Ekim 2022 e kadar sonra adetim geçikti kan verdim beta 52 haftaya tekrar gel dedi sonra 47 yine düşük bekle biraz daha sonra ilaç veririz dedi sonra kendiliğimdn adet oldum özele gittim düşüklerimin sebebi ne olabilir rahim şekil bozukluğu olabılır hsg (rahim filimi ) çek orda net anlaşılır dedi çektim anestezisiz elit park Çorum’da 1700 sonra rahim düzgün hafif var ama ameliyatlık değil dedi vitamin coraspirin verdi hafif pıhtılaşma var dedi vitaminleri kullanıyorum 3 ay oldu hala birşey yok aşılama zomu devlette yapmayı düşünüyorum herhangi bir ücreti varmı tutarmı sizce lütfen dua edelim

öncelikle geçmiş olsun canım baya zorlu süreçten geçmişsin gerçekten. Aşılamanın fiyat açısından hiçbir zorluğu yok karar vermen yeterli kadın doğum infertilite polikinliğinde başlayabilirsin istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…