- 3 Ocak 2023
- 77
- 29
- 8
- 23
- Konu Sahibi sudedemir098
-
inşAllah canım valla tek ümidiyim öyle olmasıİğnenin etkisi tamamen geçmiş ondan negatif çıkmış olabilir 12ci günden sonra hatta bazıları 14 diyor kesin belli oluyormuş hemen moreli ni bozma
Ben de femara kullanıyorum 5 gün kullanacağım günde 2 tane ben 10 lu olarak aldım öylede satıyorlarmışKızlar acil femara dan 3 tablet çıktı beş gün sabah akşam kullanıcam iki tanesi kalıyo mu yani
Kaçıncı gününde baktıninşAllah canım valla tek ümidiyim öyle olması
10.gundeyim şuanKaçıncı gününde baktın
Bana doktorum 15ci günü yap test dedi bende 12 yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı günler geçmiyor10.gundeyim şuan
nasıl 2 tüp canım 2 tüp te dolumuydu pekiKızlar aşılama olanlara bisi sorcam bana 2 tüp sperm enjekte ettiler asilamada sorduğum herkese 1 tüp vermisler iyi bisi mi kötü bisi mi çok merak ediyorum doktorumada sormadim çekindim sadece sperm değeri iyi kalitesi iyi dedi
Bakmadim ki dolumuydunasıl 2 tüp canım 2 tüp te dolumuydu peki
canım yıkama öncesi ve sonrasında fark oluyor yıkamadan once daha çok enjekte edilcek örnek oluyor pek bi sıkıntı yoktu demekki örneklerde o yuzden çok enjekte etmiş olabilirlerBakmadim ki dolumuyduaşılama yapılan odaya labavatuardaki sperm yıkayan kadında geldi hoca aşılama yaparken kanüle enjekte etti sonra hoca bitti sandı cikariyordu kadin dedi hocam Bi tüp daha var dedi onuda verdiler ama bakamadım dolumuydu faln soramadım da
Hiç bi belirti falan hissetmiyorum sadece ara ara karnımın alt bölgesine gaz sancısı gibi birşey girip çıkıyor ama havalar soğuk ondandır diye düşünüyorum extra bi belirtim yok açıkçası her zamanki hallerim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun ben daha test falan yapmadım bekliyorum. Pazartesi kan için erken değil mi gel demiş miydi doktor. Birde adet olmana kaç gün var senin ?? Umarım inşallah olmaz bir bebişin olur inşallahkasık ve bel ağrım çok fazla göğüs hassasiyetimde başladı aynı adet belirtileri gibi hep böyle olurum bu sabahta test yaptım negatif çıktı galiba tutmadı Rabbim sizden güzel haber almayı nasip etsin bana ve umut olsunpazartesi kan vermeye gidicem yinede 12.gün
canım benim çok teşekkür ederim o güzel duaları için sadece benim değil senin bekleyen tüm kadınlara nasip olsun inşAllahHiç bi belirti falan hissetmiyorum sadece ara ara karnımın alt bölgesine gaz sancısı gibi birşey girip çıkıyor ama havalar soğuk ondandır diye düşünüyorum extra bi belirtim yok açıkçası her zamanki hallerim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun ben daha test falan yapmadım bekliyorum. Pazartesi kan için erken değil mi gel demiş miydi doktor. Birde adet olmana kaç gün var senin ?? Umarım inşallah olmaz bir bebişin olur inşallah
Sanırım progrstan yapıyor çünkü hemşire bunu bilerek söyledi galiba kabız olma kayısı ye sürekli demişti ama bilmiyorım bende de sürekli gaz ve kabızlık var. Hayırlısı olsun hakkımız da pazartesi kan verdiğinde varsa da çıkar büyük ihtimal umarım pozitifi ilk sende görürüzcanım benim çok teşekkür ederim o güzel duaları için sadece benim değil senin bekleyen tüm kadınlara nasip olsun inşAllahbenim normalde pazartesi adet gunum ama düzensiz olduğu için şaşabiliyor 15.gun kan verin demişlerdi ama ben 12.gun vericem yani o zaman düşükte olsa belli olur neyin ne olduğu ona göre hareket ederim. Çok şidetli gaz sancım ve kabızlığım var aşırı kötü progestan mı yapıyor anlamadım
Bu arada senin de ilk aşılamaydı demi ??canım benim çok teşekkür ederim o güzel duaları için sadece benim değil senin bekleyen tüm kadınlara nasip olsun inşAllahbenim normalde pazartesi adet gunum ama düzensiz olduğu için şaşabiliyor 15.gun kan verin demişlerdi ama ben 12.gun vericem yani o zaman düşükte olsa belli olur neyin ne olduğu ona göre hareket ederim. Çok şidetli gaz sancım ve kabızlığım var aşırı kötü progestan mı yapıyor anlamadım
yaaa canım benim sende mi o gün kan vercen ayyy haber et mutlaka olurmuSanırım progrstan yapıyor çünkü hemşire bunu bilerek söyledi galiba kabız olma kayısı ye sürekli demişti ama bilmiyorım bende de sürekli gaz ve kabızlık var. Hayırlısı olsun hakkımız da pazartesi kan verdiğinde varsa da çıkar büyük ihtimal umarım pozitifi ilk sende görürüz
evet ilk aşılama 2 bucuk senelik evliyim ilk dış gebelik yaşamıştım uzun sure olmayınca aşılamaya karar verdikBu arada senin de ilk aşılamaydı demi ??
Yok bana doktor çarşamba günü için gel demişti ama ben onu da ertelemeyi düşünüyorım adet olana kadar gitmim diyorumyaaa canım benim sende mi o gün kan vercen ayyy haber et mutlaka olurmu
Bende 5 yıllık evliyim hiç olmadı benim de hatta ne dış ne içevet ilk aşılama 2 bucuk senelik evliyim ilk dış gebelik yaşamıştım uzun sure olmayınca aşılamaya karar verdik
yaaa inşAllah bu sefer gecikirBende 5 yıllık evliyim hiç olmadı benim de hatta ne dış ne içyıllardır o kadar düzenli adet olurum ki hiç gecikme yaşayıp acaba mı bile dedirtmedi nerdeyse
Kontrole ne zaman gideceksin canım benim bu sabah femara bitti Salı kontrole gideceğimBen de femara kullanıyorum 5 gün kullanacağım günde 2 tane ben 10 lu olarak aldım öylede satıyorlarmış
Niquuu nasılsın nasıl gidiyor ben çok yoğunum bu ara yiğenimiz doğum yaptı ona koşturuyorum femara yı kullanıyorum bitti bu sabah Salı kontrole. Gidicem.rabbim yüzümüze gülsün işallahTam aşılamaya başlarken boğaz ağrısı ve ateşim var..hep bir terslik oluyor..kemiklerim ağrıyor..beslenemedim bile bu gün..nasıl olucak böyle bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?