• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılama aşaması

Kızlar aşılama olanlara bisi sorcam bana 2 tüp sperm enjekte ettiler asilamada sorduğum herkese 1 tüp vermisler iyi bisi mi kötü bisi mi çok merak ediyorum doktorumada sormadim çekindim sadece sperm değeri iyi kalitesi iyi dedi

nasıl 2 tüp canım 2 tüp te dolumuydu peki
Bakmadim ki dolumuydu 🤷‍♀️ aşılama yapılan odaya labavatuardaki sperm yıkayan kadında geldi hoca aşılama yaparken kanüle enjekte etti sonra hoca bitti sandı cikariyordu kadin dedi hocam Bi tüp daha var dedi onuda verdiler ama bakamadım dolumuydu faln soramadım da

Bakmadim ki dolumuydu 🤷‍♀️ aşılama yapılan odaya labavatuardaki sperm yıkayan kadında geldi hoca aşılama yaparken kanüle enjekte etti sonra hoca bitti sandı cikariyordu kadin dedi hocam Bi tüp daha var dedi onuda verdiler ama bakamadım dolumuydu faln soramadım da
canım yıkama öncesi ve sonrasında fark oluyor yıkamadan once daha çok enjekte edilcek örnek oluyor pek bi sıkıntı yoktu demekki örneklerde o yuzden çok enjekte etmiş olabilirler

kasık ve bel ağrım çok fazla göğüs hassasiyetimde başladı aynı adet belirtileri gibi hep böyle olurum bu sabahta test yaptım negatif çıktı galiba tutmadı Rabbim sizden güzel haber almayı nasip etsin bana ve umut olsun🙏 pazartesi kan vermeye gidicem yinede 12.gün
Hiç bi belirti falan hissetmiyorum sadece ara ara karnımın alt bölgesine gaz sancısı gibi birşey girip çıkıyor ama havalar soğuk ondandır diye düşünüyorum extra bi belirtim yok açıkçası her zamanki hallerim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun ben daha test falan yapmadım bekliyorum. Pazartesi kan için erken değil mi gel demiş miydi doktor. Birde adet olmana kaç gün var senin ?? Umarım inşallah olmaz bir bebişin olur inşallah 🙏

Hiç bi belirti falan hissetmiyorum sadece ara ara karnımın alt bölgesine gaz sancısı gibi birşey girip çıkıyor ama havalar soğuk ondandır diye düşünüyorum extra bi belirtim yok açıkçası her zamanki hallerim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun ben daha test falan yapmadım bekliyorum. Pazartesi kan için erken değil mi gel demiş miydi doktor. Birde adet olmana kaç gün var senin ?? Umarım inşallah olmaz bir bebişin olur inşallah 🙏
canım benim çok teşekkür ederim o güzel duaları için sadece benim değil senin bekleyen tüm kadınlara nasip olsun inşAllah🙏 benim normalde pazartesi adet gunum ama düzensiz olduğu için şaşabiliyor 15.gun kan verin demişlerdi ama ben 12.gun vericem yani o zaman düşükte olsa belli olur neyin ne olduğu ona göre hareket ederim. Çok şidetli gaz sancım ve kabızlığım var aşırı kötü progestan mı yapıyor anlamadım

canım benim çok teşekkür ederim o güzel duaları için sadece benim değil senin bekleyen tüm kadınlara nasip olsun inşAllah🙏 benim normalde pazartesi adet gunum ama düzensiz olduğu için şaşabiliyor 15.gun kan verin demişlerdi ama ben 12.gun vericem yani o zaman düşükte olsa belli olur neyin ne olduğu ona göre hareket ederim. Çok şidetli gaz sancım ve kabızlığım var aşırı kötü progestan mı yapıyor anlamadım
Sanırım progrstan yapıyor çünkü hemşire bunu bilerek söyledi galiba kabız olma kayısı ye sürekli demişti ama bilmiyorım bende de sürekli gaz ve kabızlık var. Hayırlısı olsun hakkımız da pazartesi kan verdiğinde varsa da çıkar büyük ihtimal umarım pozitifi ilk sende görürüz 🥰

Bu arada senin de ilk aşılamaydı demi ??

Sanırım progrstan yapıyor çünkü hemşire bunu bilerek söyledi galiba kabız olma kayısı ye sürekli demişti ama bilmiyorım bende de sürekli gaz ve kabızlık var. Hayırlısı olsun hakkımız da pazartesi kan verdiğinde varsa da çıkar büyük ihtimal umarım pozitifi ilk sende görürüz 🥰
yaaa canım benim sende mi o gün kan vercen ayyy haber et mutlaka olurmu 😍

Tam aşılamaya başlarken boğaz ağrısı ve ateşim var..hep bir terslik oluyor..kemiklerim ağrıyor..beslenemedim bile bu gün..nasıl olucak böyle bilmiyorum
Niquuu nasılsın nasıl gidiyor ben çok yoğunum bu ara yiğenimiz doğum yaptı ona koşturuyorum femara yı kullanıyorum bitti bu sabah Salı kontrole. Gidicem.rabbim yüzümüze gülsün işallah🥹ama çok koşturuyorum akşama kadar yemek içmek kıza bebeğe ilgilen pertim çıkıyor.kimseye de söylemicem bakalım hastalık numarası yapıp 3 gün yatıcam artık

Back