- Konu Sahibi sudedemir098
Daha önce çatlatma yapılırken bende kullanmıştım femera ve kalmıştı yine elimdeTamam canım bence üç aylık paket olarak verildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha önce çatlatma yapılırken bende kullanmıştım femera ve kalmıştı yine elimdeTamam canım bence üç aylık paket olarak verildi
Bende ağrı oldu canım. Kontrole gitmedim zaten çatlatma iğnesini evde yaptm 36 saat sonra gittim direk aşılama yaptı bakmadı çatlamış mı diyeAşılama yapan arkadaşlar aşılama dan 1 2 saat sonrasında kasiklarda ağrı yasamismiydiniz bide çatlamış mi diye kontrole gitmismiydiniz asilamadan 2 gün sonra
Beni bugün aşılama yaptı 1 saat sonrasında kasik ağrım başladı hala devam ediyo cuma gidicem kontroleBende ağrı oldu canım. Kontrole gitmedim zaten çatlatma iğnesini evde yaptm 36 saat sonra gittim direk aşılama yaptı bakmadı çatlamış mı diye
Benim kasık ağrım hiç kesilmedi aşılamadn sonraBeni bugün aşılama yaptı 1 saat sonrasında kasik ağrım başladı hala devam ediyo cuma gidicem kontrole
Benim de hala ağrıyor neden anlamadım ya bazıları diyoki sperm yıkanırken içine Bi ilaç veriyolarmis ondanmis kasiklarimda Bi doluluk var yürürken bile sızlıyor anlamadimBenim kasık ağrım hiç kesilmedi aşılamadn sonra
Ben 5. Ve 6.günü şidetli yaşadm kist olmuştu patlaıştı sonra ilaçla geçti tekrar 10 ve 11.gün başladı.Kızlar aşılama aşaması ndaki yolculuğumda 8. günüm ve kasık ağrım başladı adet ağrısı gibi 8. günden itibaren bu tarz belirti yaşayıp hamilelikle sonuçlanan varmı ?
canıım belirti varmıı test yaparsan haberdar edermisin benide aynıyızzEvet yazmıştım sana özelden aynı gün aynı saatlerde aşılama olduk biz
test yaptın mı canımmBen 5. Ve 6.günü şidetli yaşadm kist olmuştu patlaıştı sonra ilaçla geçti tekrar 10 ve 11.gün başladı.
Canım hayırlı geceler, keçiboynuzu kürünü nasıl uyguladinizBende bir sorun yoktu eş kaynaklıydı , başta sperm sayısı azdı , daha sonra morfolojisinin bozuk olduğunu öğrendik . 1,5 yıl tedavi gördü eşim , sperm sayısı iki,üç katına çıktı ilaçlarla , hızı da baya arttı (keçiboynuzu kürü sayesinde) . Ama morfoloji düzelmedi , 1.aşılamam negatifle sonuçlandı , ikincide bende yumurtalıklarımı geliştirmek için çaba sarf ettim çok . Aşılamadan önce yürüyüşe çıktım, yumurta süt ağrlıklı beslendim en azından benim yumurtalar güçlü olsun dedim . Çok şükür Allah 2.de yüzümüzü çifte sevinçle güldürdü
Canım ben bir orta boy cezvede kaynayan suya 3 adet ( boyutuna göre ) keçi boynuzunu kırıp, 2 dk daha kaynatıp ağzını kapattıktan sonra 10 dk dinlenmeye bırakıyordum . Bardağa alıp ılıyınca eşim içiyordu . Bu böyle 1,5 yıl sürdü çok faydasını gördük . Yine en doğru bilgiyi youtubeden keçi boynuzu kürü yazın Saraçoğlunun videosundan bakınCanım hayırlı geceler, keçiboynuzu kürünü nasıl uyguladiniz
Ya masalahh baya yapmışsınız bende deniyecegim bakalım umarim bizede yardımcı olurCanım ben bir orta boy cezvede kaynayan suya 3 adet ( boyutuna göre ) keçi boynuzunu kırıp, 2 dk daha kaynatıp ağzını kapattıktan sonra 10 dk dinlenmeye bırakıyordum . Bardağa alıp ılıyınca eşim içiyordu . Bu böyle 1,5 yıl sürdü çok faydasını gördük . Yine en doğru bilgiyi youtubeden keçi boynuzu kürü yazın Saraçoğlunun videosundan bakın
Test yapmadım 18 inde dr çağırmıştı o güne kadar da yapmayı düşünmüyorum. Sen naptın yaptın mı test yoksa var mı bi belirti falancanıım belirti varmıı test yaparsan haberdar edermisin benide aynıyızz
Bende ilaçları kullanmaya devam ediyorum yiğenimiz doğum yaptı onun yanında bekliyorum şuan da.bir kez daha anladım annelik gerçekten çok kutsal minnakcık bi kızımız olduTam aşılamaya başlarken boğaz ağrısı ve ateşim var..hep bir terslik oluyor..kemiklerim ağrıyor..beslenemedim bile bu gün..nasıl olucak böyle bilmiyorum
kasık ve bel ağrım çok fazla göğüs hassasiyetimde başladı aynı adet belirtileri gibi hep böyle olurum bu sabahta test yaptım negatif çıktı galiba tutmadı Rabbim sizden güzel haber almayı nasip etsin bana ve umut olsun pazartesi kan vermeye gidicem yinede 12.günTest yapmadım 18 inde dr çağırmıştı o güne kadar da yapmayı düşünmüyorum. Sen naptın yaptın mı test yoksa var mı bi belirti falan
İğnenin etkisi tamamen geçmiş ondan negatif çıkmış olabilir 12ci günden sonra hatta bazıları 14 diyor kesin belli oluyormuş hemen moreli ni bozmakasık ve bel ağrım çok fazla göğüs hassasiyetimde başladı aynı adet belirtileri gibi hep böyle olurum bu sabahta test yaptım negatif çıktı galiba tutmadı Rabbim sizden güzel haber almayı nasip etsin bana ve umut olsun pazartesi kan vermeye gidicem yinede 12.gün