Aşılama Aralık

Ay inşallah ben çok umutsuzum bakalım o kadar negatıfı görünce olmayacakmış gbı gelıyor hep ıgnenın etkısınde hayatımda ılk defa çift cızgıyı görünce bıle ağladım 😥😥
İnanın çok iyi anlıyorum ve test yaptıkça aslında kendimize kötülük ediyoruz. Vakti geldiğinde belli olacak zaten gerçekten kafandan sil yokmuş gibi hayatına devam et stres çok büyük etken malesef bende burda böyle yazıyorum ama hepimiz aynıyız kafamızfan çıkmıyor 🙄 Ama her zaman pozitifi düşünelim inşallah bu sefer pozitif sonuç alırsın 🙏🏻☺️❤️

Canım Cuma sabah gitmiştim 18 diye birşey söyledi. Cuma akşamda gonalf yapmamı söyledi. Ctesi gece 12 çatlatma iğnesi yap dedi. Dün aşılama yapılırken ultrasonla banada göstererek yaptılar. Dünde sordum yumurtan çatladığı için ne kaç adetnede kaç cm olduğunu bilemem ki çatlamış zaten dedi

Canım Cuma sabah gitmiştim 18 diye birşey söyledi. Cuma akşamda gonalf yapmamı söyledi. Ctesi gece 12 çatlatma iğnesi yap dedi. Dün aşılama yapılırken ultrasonla banada göstererek yaptılar. Dünde sordum yumurtan çatladığı için ne kaç adetnede kaç cm olduğunu bilemem ki çatlamış zaten dedi ☺️
Hemen hemen son vurduğun iğneyle 20 21 olmuştur o da istenilen zaten ☺️ Hadi inşallah artık pozitif iyi düşünerek bekliyoruz ☺️🙏🏻

İnanın çok iyi anlıyorum ve test yaptıkça aslında kendimize kötülük ediyoruz. Vakti geldiğinde belli olacak zaten gerçekten kafandan sil yokmuş gibi hayatına devam et stres çok büyük etken malesef bende burda böyle yazıyorum ama hepimiz aynıyız kafamızfan çıkmıyor 🙄 Ama her zaman pozitifi düşünelim inşallah bu sefer pozitif sonuç alırsın☺️❤️
Ay canım benım ne güzel yazmışsın Rabbim evlat ısteyen gözleri dolu dolu hasretle hamile olmayı bekleyen bütün kadınlara nasıp etsin inşallah bir gün bizde yasıcaz bu duyguyu 🌸🩷

Ay canım benım ne güzel yazmışsın Rabbim evlat ısteyen gözleri dolu dolu hasretle hamile olmayı bekleyen bütün kadınlara nasıp etsin inşallah bir gün bizde yasıcaz bu duyguyu 🌸🩷
Gecikiyorsa daha da güzelleşiyordur ☺️ O bebiş sana geleceği vakti biliyor sadece sabır 🙏🏻❤️

Ay inşallah ben çok umutsuzum bakalım o kadar negatıfı görünce olmayacakmış gbı gelıyor hep ıgnenın etkısınde hayatımda ılk defa çift cızgıyı görünce bıle ağladım 😥😥
Ya bu kadar takma kafana lütfen 🙏 bizde 1,5 yıllık evliyiz hiç korunmadık ama kafamada hiç takmadım. Evde kaset test bile yapmadım hiç. Eminim bebişlerimizinde beklediği özel bir vakit vardır diye düşünüyorum 🥰

Canım peki başka bişeyin var mı belirti olarak. Benimde aşılamanın 3. Günü bugün. İlkgün böyle belli belirsiz kasık ağrım vardı oda belki psikolojiktir. Çünkü gerçekten belli belirsizdi. Şimdi ne bir ağrı sızı hiçbirşeyim yok. Bazen unutuyorum bile aşılama olduğumu 🤣 ne bir akıntı var ne bişey. Hatta fitil kullanıyorum her gece 2 adet. Onun akıntısı bile yok yani 🤷‍♀️acaba normal mi bilemedim 😵‍💫

Bugün aşılama yapıldı bizim ☺️ sabah gittik eşimden örnek aldılar. Bana 1,5 litre su iç dedi idrara sıkışık olmam söylendi. Tabi ben hepsini içemedim 1 lt anca içebilmişimdir 🤣 valla devlette yapmama rağmen güzel ilgilendiler. Herşeyi adım adım anlatarak yaptı.ve enjeksiyonu yaparken ekranı bana çevirdi. Herşeyi gördüm ve hissettim 🤭 10:03 te masaya yattım 10:05 te işlem bitmişti 🤣 10:20 de de masadan kaldırdılar☺️ hemen tuvalete koştum 🙈 bugün ilişki yok dedi. Yarından itibaren gün aşırı istedi ayın 25ine kadar. 30 unda da gel test yapıcaz dedi 🥰hee birde gece yatmadan 2 adet progesteron fitil dedi. Öyle aşırı bi acı ağrım falan olmadı. Sadece o açma aletini takarken biraz kastım kendimi sanırım 😒 ve enjeksiyonu boşaltırken 1-2 saniyelik bir sancı geldi o kadar🤣 dilerim seninde güzel geçer işlemin ve pozitif sonuçlar alırız hep beraber inşallah 🤲
Benimde bugün yapıldı aşılamam gündüz pek bişeyim yoktu ama akşam özellikle solda yumurta olan tarafta kasık ve bel ağrısı başladı sende oldu mu hiç ağrı

2021 yılında 2. Aşılama mi yaparak gebe kalmıştım elhamdülillah bir kızım oldu. 3 yıldır gebe kalmayınca tekrar tedaviye başlama kararı aldık. Rabbim herkese sabır ve kolaylık versin. Daha önce Bilkent şehir hastanesine gidiyordum. Ev değişikliği yapınca orası çok düştü GATA ya basliyacam bakalım nasip

2021 yılında 2. Aşılama mi yaparak gebe kalmıştım elhamdülillah bir kızım oldu. 3 yıldır gebe kalmayınca tekrar tedaviye başlama kararı aldık. Rabbim herkese sabır ve kolaylık versin. Daha önce Bilkent şehir hastanesine gidiyordum. Ev değişikliği yapınca orası çok düştü GATA ya basliyacam bakalım nasip
Maşallah ne güzel sorun neydi peki şimdi bende bilkente gidiyorum ☺️ İnşallah yeniden nasip olur sizede 🙏🏻☺️

Maşallah ne güzel sorun neydi peki şimdi bende bilkente gidiyorum ☺️ İnşallah yeniden nasip olur sizede 🙏🏻☺️
Pcos . Yumurtalarım büyümüyordu. Ama rabbim nasip etti. Inşallah hepimize nasip etsin . Zor ve zahmetli süreç. Tekrar bilkente gitmek isterdim ama bana çok uzak .

Pcos . Yumurtalarım büyümüyordu. Ama rabbim nasip etti. Inşallah hepimize nasip etsin . Zor ve zahmetli süreç. Tekrar bilkente gitmek isterdim ama bana çok uzak .
Çok şükür inşallah hepimize nasip olur 🙏🏻 Bilkentte tek sıkıntı her gittiğimde farklı biriyle görüşüyorum 🙄 yoksa sistemli hastanede yeni güzel zaten

X