• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık olmak istiyorum!!Nasıl olacak?...

Aşk yöntemlerle formüllerle olmaz ki.!
o kendiliğinden gelir seni bulur :kahve:

arkadaşlar yazdıklarızı okudum çok şekersiniz ya :)))
yalnızlık bi saatten sonra bunaltmaya başlıyor insanı genelde.aşık çiftleri görünce benim neden olmuyor diyorum..kendiliğinden gelmesini bekliyorum,hiç çaba sarfetmiyorum ama olmuyor

senin frekansında bir erkek karşına çıkacak ki.. seninde kalbin harekete geçecek ve aşık olacaksın..

olmak istiyorum demekle olunmaz.

biz şimdi sana gece yatmadan önce şunu yap sabah kalk bunu yap öğlene kadar aşık olursun tarifi veremeyiz ki...:)

olumlu düşün biraz daha sosyalleşş .. umarım beklediğin insan karşına çıkar...

kaşınıyosun bence :)
ya aşık olursan ve kavuşamazsan, daha büyük dert. aşık olmak tek başına hiç de hayırlı bir iş değil.

aşk öyle güzel öyle farklı bir duygu ki nasıl ne zaman geldiğini anlıyamassın bile bi bakmışsın ellerin bacakların titremeye kalbin yerinden çıkcakmış gibi atmaya uykuların kaçmaya bide bakmışsınki gerçekten aşık olmuşsun inş.gerçekten değer bilen birisine aşık olursun aşk karşılıklıysa güzeldir yeri zamanı yoktur aniden kapını çalıverir bi bakmışsın içeri girmiş bile

Herşey nasip kısmettir canım ..
bukadar takılma bu konuya..
elbet seninde aşık olacağın biri çıkar..
geç olsun güç olmasın..
Nasipse gelir yemenden,nasip değilse ne gelir elden..

askin nerde ne zaman karsimiza cikacagini bilemeyizki
cok hoslanirsin bir süre cikarsin sonra ayrilirsin icinde en ufak bir üzüntü duymazssin
sadece bir kez görüp yillarca aklindan atamazssin bir kez daha görebilmek icin her gece dua edersin belki hic duymadigin kokusunu hayal edersin iste ask böyle bi sey
amma duygulandim haaaaaaaaagamyoncuiremsu

december'ya katiliyorum.. ne ask acisi ceken insanlar var halbuki..:delphin:
ne kadar aci cekipte, keske hic asik olmasaydim veya,
ne zaman kavusucaz, ailem istemiyor,
veya oda beni sevse, ama o beni kardesi olarak seviyor..
öyle kaliyorsun ortada..
veya seviyosun aldatiliyosun..
sec begen bakalim hangisini istersin ?:kahve:

Sabreden derviş, muradına ermiş.!!
yada..................
muradına ermeden gebermiş kaydirigubbakcemile3
ki bence şu dünyada aşkı bulmak çok basit ancak ve ancakkk.............
gerçek yari gerçek aşkı anca hakedenler tadar oda sonu herzamn mutlu oolmaz çünki aşk acıdır her pürüzü can acıtır .................sengözlerimebaksanab

haklısınız da aşk acısı çekicek bir aşkım bile yok ne bilim aşkla ilgili herşeyi özledim yani bunu demek istiyrm aşk acısından keyif almıyorum :)) çevrem çok aslında onla ilgilide değil olmuyor bi türlü,talip bile yok,kısmetim mi kapandı nedir anlamdım ,büyü olayınıda hiç inanmam ama :))

ayrıca bu bir senedir böyle yani son ilişkim bittiğinden beri.
bir sene öncesine kadar böyle bişeyi düşünmüyordum bile.bana ilginç geliyor son bir sene de böyle olması...

canım herşey vakit saat meselesi.aşık olmak istiyorum deyip de olmadık birine bağlanırsan vay haline.bence bunu dert etme.Allah ne zaman kısmet ederse o zaman

aşık olmak istiyorum ,nasıl olacak ..
konu başlığı bu... aşık olmanın nasılı olur mu... aşık olmak için ,bir tarif olur mu....
bak,şöyle şöyle yaparsan aşık olursun denmez...
o kendiliğinden olur....
zamana bırak. elbet birgün
aşık olacağın kişiyle karşılacaksın....

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
heheheh ay iyi güldüm buna okypeteeee kaydirigubbakcemile3

nasıl aşık olunur, önce cocugu alırsın karşına,
sonra 3-5 saat durmadan bakarsın yüzüne gözüne kaşına
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
cocuk ımdaaaaat dıye bagardıgında koşmaya baslar kı, sen de kovalarsan hihoyyyt aşk olur.

şekerım yaa kader kısmet dıye bır sey var, sevgılınden ayrılmıssın unutamamıssında,
bekle bıraz zamanı gelınce hepsı olur gamyoncuiremsu

yok bence ayrıldıgın sevgilin senin kısmetini kapatmış ugursuzzz :jeyyar:

yok bence ayrıldıgın sevgilin senin kısmetini kapatmış ugursuzzz :jeyyar:

doğru dıon, anası buyu yapan bı tıpse o da yapmıs olabıler, gunahını almayalım ama
:1closedeyes:
belkı de tamamen kısmetı gelmemıstır gercı ask bu
asık olcam asık olcam dıye düşün bı tıp belırle kafanda
ıllla kı göruceksın ve gorunce atlıycaksındır
mesela şöyle
işte şişko göbeklı iri uzun boylu top sakallı falan. kaydirigubbakcemile5

:)))
uzun boylu yakışıklı olmasını tercih ederim
annesinin böyle inanışları vardı ama şimdi aklıma takıldııııı

Bi kerem yakışıklı olsun diye kendini şartlama İnsan oLsun değil mi?

50 yaşına gelince o yakışıklılık yerini balkona(yani göbek), buruşuk tipee, kel kafaya bırakırsa o zaman ne diyeceksin
sırnaşık şey

Back