• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık olmak istiyorum!!Nasıl olacak?...

aşık mı olmak istiyorsun? -tatlicadiarzu-aşık deilsin ve aşık olmak istiyorsun???!!! :1shok:arkadaşım sen iyi misin aşık olup napcaksınn,boşver aşık falan olma,ağrısız başını ağrıtma:delphin:

december'ya katiliyorum.. ne ask acisi ceken insanlar var halbuki..:delphin:
ne kadar aci cekipte, keske hic asik olmasaydim veya,
ne zaman kavusucaz, ailem istemiyor,
veya oda beni sevse, ama o beni kardesi olarak seviyor..
öyle kaliyorsun ortada..
veya seviyosun aldatiliyosun..
sec begen bakalim hangisini istersin ?:kahve:

hah az önceki mesajımda demek istediğim işte tam da bu:delphin:

aşk olmasa herşey çok güzel olurdu mirmirmirmir

katılıyorum ama bir şartla-tatlicadiarzu-
insanlara duyulan aşırı sevgi anlamında aşk evet gereksiz bacım.
hatta bunu erkekler olarak da sınırlayabiliriz.

sen de fena değilmişin bakim hmm CADIARZU-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- bu gidişle erkek düşmanı olup çıkacaz gene birbirimize kalcaz ondan korkarım -tatlicadiarzu-

Aşık olayım diye önüne çıkan ilk kişiyi tanrılaştırma sakın,hayırlısını dile:1hug:.
Şu günlerinin tadını çıkar,belki kafan rahat olarak geçirdiğin son günlerindir,yakın zamanda aşkım aşkım diye sayıklamaya başlarsın belli mi olur:delphin:

Aşk öyle pazarda,manavda satılmazki gidip alasın...............
Nerde ve ne zaman geleceği belli olmaz.Bekle ve gör...................................

bir senedir yalnızım.artık aşık olmak istiyorum.o duyguyu çok özledim.ama olamıyorum.napıcam ben kızlar :utangac: ??? (:

aşık olabileceğin gibi biri çıkmamış demek ki karşına ama aşkın zamanı yeri yoktur zaten..o his seni olmadık bi anda olmadık bi yerde kalbinden vurur..bunu bi takıntı haline getirirsen aşık olmakda zorlanırsın.zamana bırak.allah karşılıklı ve en mükemmelinden bi aşkkk nasip etsin sana..

bu soruları kendine sormaktan vazgeçtiğin zaman bulucak bence seni :)
diyolar ya umamdığın anda .. bi anda karşına çıkıyor diye..

önce git eczaneden 500 gr.aşk al
sonra her gece yatmadan önce bir bardak dolusu suyun içine karıştır iç
ilaç tamamen bittiğinde aradığın aşk seni başucunda bekliyor olacakkaydirigubbakcemile3

Back