Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
devamını bile okumadım tek kelimeyle iğrençsiniz................................siteye sirf bu derdin yuzunden uye oldum artik icimde tutamicam dertlesmem lazim..esimle beni cok sevdigi icin evlendim asiri asik degildim onun gibi iyi durust bir erkegi baskasina kaptiramazdim..bu dusunce beni deli ediyordu tabi biraz kendi de yakisikli orta ayar...suan 3 senelik evliyiz 26 yasindayim ben 30 yasinda esim bir tane oglumuz var...ama bennn! ben degistim..ve gozum disariya kaymaya basladi bugunlerde..ama asla aldatmadim...esime asik degilim hayatimiz rutin gecin sartlari falan....ama ben eskisi gibi heecanlar yasamak istiyirum cok ozledim o heyecani ..asik olmanin verdigi o mutlulugu...disarda gezerken genc yasitim cocuklarin bana bakmasi cok hosuma gidiyor malesef ..disari cikarkende oldukca suslenmeye basladim herkez noluyo sana diyor esim ben suslenince donup bakmiyi bile guzel olmussun bile demiyor isi gucu is hayati...e o bana ilgi gostermeyince bende disarda gezerken bari begenilerek dolasmak istiyorum...eski sevgililerimi goruyorum bazen ...onlarin bana olan ilgilerini ozluyorum ..beni simartnalarini sevmelerini...sarkilar bile anlamsiz artik...eskiden sarki dinlemek bile beni heyecanlandirirdi ciktigim asik oldugum kisiyi dusunurdum ..ama bu sarkilarda esimi dusunemiyorum...esim demek aksam yemegi is hayati gecim akraba ziyareti demek.....ama sonsuz sadaket de demek cunku beni seviyor benle cok mutlu bende yaninda guvende mutluyum huzzurluyum ama peki ya askk....deli gibi asik olmak titremek yaninda......hata yapmaktan korkuyorum allah korusun..dua ediyorum....kuzenlerim bekar birliktee toplandigimizda ciktigi cocuk larla olan asklarini yasadiklarini heyecanlarini anlayiyorlar nasil mutlular bense icimde firtinalar koparken oglum eteklerimi cekistiriyor....evlendim diye cocugum var diye guzelligime yazik oldu diye dusunmekten biktim....sanki harcanmis hissediyorum kendimi...zaten esimin aileiyle birsuru sikintilar yasadim....toplumda cok begenilen biriyim hatta bazen sen harcandin diyen bile oldu...maddi sikintilar da var....cocukla calisamiyorumda...ya bana yol gosterin...bu saatten sonra olmaz deyin...sen evlisin ufacik bir kipirti bile hayatini bitirebilir deyin....cocugun var deyin....biseyler deyin..korkuyorum kendimden
Hayır adam da yaşlı değil 30 yasinda yasitim diyince çok bi komik geldi zaten bana...Ben de 26yim, tamam genc bi yas da, 18 de degiliz, ne bu heba olmus taze ayaklari? 'Yasitim genc cocuklar' bakinca demissin.. Bu konu icin demiyorum ama normalde bakis acini az bucuk kestirdim.. Biseyler zaten oturmamis sende.. Baska konularda da yaklasimin budur sanirim..
Esinle konuş, belki ilgilenirse heyecan gelir evliliğinize.. Cozumu suslenip puslenip sokaga dokulmek degil..
valla adama yazık adam ne güzel geçim derdinde... elhamdülillah rabbim bizi sakınsın bu durumdanHayır adam da yaşlı değil 30 yasinda yasitim diyince çok bi komik geldi zaten bana...
üstüne çok gelindi. neden burası bu kadar katı bakıyor bazı şeylere anlayamıyorum. belirli konularda fikir danışan üyelerin üstüne acaip çok geliniyor. derdi olanın derdi daha da artıyor. rahatlıkla bi fikir bile danışamıyoruz burda.cevaplari okudum ve utandim kendimden.
bilmiyorum belki tamamen yanlis dusunuyorum ama cok sukur hata yapmadim insallah da yapmam
konuyu benim gibi dusnune evlier varmi diye actim merak ettim sahi hepiniz esinize asikmisiniz hic benim gibi seyler dusunmedinzmi
benim esim iyidir guven verir beni sever ama ilgi yok kendine de bakmiyor saldi iyice onla cikarken nisanliyken de asik degildim sadeve sevgi vardi gozum ondan baskasini gormuyordy ama ilgiliydi belki ben bu yuzden boyle oldum
asla bosanmam ondan
cocumu kocami cok seviyorum
![]()
Iste karakter oturmadigi zaman boyle oluyor.. Akli bir karis havada olmak degil de ne bu? Bu konu icin degil, olgunlasmamis konu sahibi sanki..Hayır adam da yaşlı değil 30 yasinda yasitim diyince çok bi komik geldi zaten bana...
Hem aşık olup hem mantık evliliği yapsaymissin keşke.siteye sirf bu derdin yuzunden uye oldum artik icimde tutamicam dertlesmem lazim..esimle beni cok sevdigi icin evlendim asiri asik degildim onun gibi iyi durust bir erkegi baskasina kaptiramazdim..bu dusunce beni deli ediyordu tabi biraz kendi de yakisikli orta ayar...suan 3 senelik evliyiz 26 yasindayim ben 30 yasinda esim bir tane oglumuz var...ama bennn! ben degistim..ve gozum disariya kaymaya basladi bugunlerde..ama asla aldatmadim...esime asik degilim hayatimiz rutin gecin sartlari falan....ama ben eskisi gibi heecanlar yasamak istiyirum cok ozledim o heyecani ..asik olmanin verdigi o mutlulugu...disarda gezerken genc yasitim cocuklarin bana bakmasi cok hosuma gidiyor malesef ..disari cikarkende oldukca suslenmeye basladim herkez noluyo sana diyor esim ben suslenince donup bakmiyi bile guzel olmussun bile demiyor isi gucu is hayati...e o bana ilgi gostermeyince bende disarda gezerken bari begenilerek dolasmak istiyorum...eski sevgililerimi goruyorum bazen ...onlarin bana olan ilgilerini ozluyorum ..beni simartnalarini sevmelerini...sarkilar bile anlamsiz artik...eskiden sarki dinlemek bile beni heyecanlandirirdi ciktigim asik oldugum kisiyi dusunurdum ..ama bu sarkilarda esimi dusunemiyorum...esim demek aksam yemegi is hayati gecim akraba ziyareti demek.....ama sonsuz sadaket de demek cunku beni seviyor benle cok mutlu bende yaninda guvende mutluyum huzzurluyum ama peki ya askk....deli gibi asik olmak titremek yaninda......hata yapmaktan korkuyorum allah korusun..dua ediyorum....kuzenlerim bekar birliktee toplandigimizda ciktigi cocuk larla olan asklarini yasadiklarini heyecanlarini anlayiyorlar nasil mutlular bense icimde firtinalar koparken oglum eteklerimi cekistiriyor....evlendim diye cocugum var diye guzelligime yazik oldu diye dusunmekten biktim....sanki harcanmis hissediyorum kendimi...zaten esimin aileiyle birsuru sikintilar yasadim....toplumda cok begenilen biriyim hatta bazen sen harcandin diyen bile oldu...maddi sikintilar da var....cocukla calisamiyorumda...ya bana yol gosterin...bu saatten sonra olmaz deyin...sen evlisin ufacik bir kipirti bile hayatini bitirebilir deyin....cocugun var deyin....biseyler deyin..korkuyorum kendimden