Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki canm ilk okuldaki yapilan asilar nelerdir,yapilmalimidir,hamilelikdede birsuru asi yapiliyo,tetenoz sezeryan olanlar icin mutlaka yapilmali diyolar,bunlar hakkinda arastirmalarin varmi?Ben 1. Ay asisini yaptirdim dogumdaki asilarida oldu.1. Aydan sonra arastirmaya basladigim icin digerlerini yaptirmadim.gebeliktede herhangi bir asi olmadim.su an herhangi bir sorunumuz yok.syrica d vit. De kullanmadik ama hergun gunese ciktik
ilkokul aasıları zaten pekiştirme asıları.bende sezeryan oldum ama tetanos vs ası olmadımPeki canm ilk okuldaki yapilan asilar nelerdir,yapilmalimidir,hamilelikdede birsuru asi yapiliyo,tetenoz sezeryan olanlar icin mutlaka yapilmali diyolar,bunlar hakkinda arastirmalarin varmi?
hamilemisinizPeki canm ilk okuldaki yapilan asilar nelerdir,yapilmalimidir,hamilelikdede birsuru asi yapiliyo,tetenoz sezeryan olanlar icin mutlaka yapilmali diyolar,bunlar hakkinda arastirmalarin varmi?
28 yaşındayım hiç bir aşım yok:) turp gibiyimde hiç bir sağlık sorunumda yok...abcee cim senin çocuk 2 yaşını geçmiştir sanırım.sen doğumdaki k ve hepatit dahil bu güne kadar hiç bir aşıyımı yaptırmadın yoksa bulaşıcı olmayanlarımı?sağlık durumu nasıl peki?hamilelikte aşı oldunmu,hamilelik boyunca ne yaptın peki?tşk
Benimde çocuklarımın aşısı yok ve hiç hastane yüzü görmedik.18 aylık kızımın hiçbir aşısı yok. Bir kez bile hasta olmadı. Hastane yüzü görmedik.
Aşı hakkında bilmedikleriniz, faceden bu gruba dahil olun
Peki sonrasında ne oluyor?yani herkes mahkemeye veriliyor mu .benim yaptırmayan arkadaşlarım var da onlara hiç hir şey olmadı.Bende yaptirmiyorum imza attım yaptirmayacagim diye.tehdit ettiler beni de mahkemeye verilirsiniz cocugunuzun alabilirler yada tazminat davası açarlar diye.sorum su gerçekten o kadar ileriye gidebiliyor mu mevzu?işin komik yanı ben sosyal hizmet merkezinde çalışıyorum yani sağlık ocağında bebeklerinin aşılarını yaptırmayanların dosyasını il halk sağlığı müdürlüğü sosyal hizmet merkezine gönderiyor ve bu aşı vakalarıyla biz uğraşıyoruz. ailenin evine gidilip ya ikna etmeye ki daha ikna olan çıkmadı hatta ikna eden çıktı ben öyle ikna oldum zaten bu ailelere tutanak tutup mahkemeye yolluyoruz dosyasını. siz bu durumu yaşamışsınızdır.
yok canım daha neler..aşı yaptırmdık diye çocuk mu alırlar.para cezası olsa neyse ,inanırımPeki sonrasında ne oluyor?yani herkes mahkemeye veriliyor mu .benim yaptırmayan arkadaşlarım var da onlara hiç hir şey olmadı.Bende yaptirmiyorum imza attım yaptirmayacagim diye.tehdit ettiler beni de mahkemeye verilirsiniz cocugunuzun alabilirler yada tazminat davası açarlar diye.sorum su gerçekten o kadar ileriye gidebiliyor mu mevzu?
sen aşılarını yaptırmadın mı?yok canım daha neler..aşı yaptırmdık diye çocuk mu alırlar.para cezası olsa neyse ,inanırım
aşılarını yaptırdım canım..ama şu bir yaş aşısı varya ,kkk..onun tehlikeli olabileceği ,bazıları da bu aşıdan sonra çocuklarında havale,otizm gibi şeyler meydana gediğini söylüyor..bu kkk aşısına karşı toplumun bazı kesimlerinde haklı yada haksız bir yargı var..bende korkuyorum açıkçası.sen aşılarını yaptırmadın mı?
nerde yaşandı bunlar.hangi il ilçedesiniz.bende imza verdim ama mahkeme muhabbeti olmadı.enteresan ki kızımın 6 aya kadar aşıları sistemde yapıldı görülüyor.Peki sonrasında ne oluyor?yani herkes mahkemeye veriliyor mu .benim yaptırmayan arkadaşlarım var da onlara hiç hir şey olmadı.Bende yaptirmiyorum imza attım yaptirmayacagim diye.tehdit ettiler beni de mahkemeye verilirsiniz cocugunuzun alabilirler yada tazminat davası açarlar diye.sorum su gerçekten o kadar ileriye gidebiliyor mu mevzu?
bende cok kararsızım, baya arastırdımaşılarını yaptırdım canım..ama şu bir yaş aşısı varya ,kkk..onun tehlikeli olabileceği ,bazıları da bu aşıdan sonra çocuklarında havale,otizm gibi şeyler meydana gediğini söylüyor..bu kkk aşısına karşı toplumun bazı kesimlerinde haklı yada haksız bir yargı var..bende korkuyorum açıkçası.