- 9 Eylül 2016
- 303
- 98
Karabüknerde yaşandı bunlar.hangi il ilçedesiniz.bende imza verdim ama mahkeme muhabbeti olmadı.enteresan ki kızımın 6 aya kadar aşıları sistemde yapıldı görülüyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karabüknerde yaşandı bunlar.hangi il ilçedesiniz.bende imza verdim ama mahkeme muhabbeti olmadı.enteresan ki kızımın 6 aya kadar aşıları sistemde yapıldı görülüyor.
Çok ilginç demek sağlık ocağı kendi içinde bir seyler hallediyor.bizim sağlık ocağı yaptirmayinca kendilerinden ödenek kesiliyormus o yüzden itiraz dilekçesi yaziyornerde yaşandı bunlar.hangi il ilçedesiniz.bende imza verdim ama mahkeme muhabbeti olmadı.enteresan ki kızımın 6 aya kadar aşıları sistemde yapıldı görülüyor.
Aşılarınızı yaptırdınız mı bende yaptırmak istemiyorumKızlar bütün sayfaları okudum facede aşılar hakkında bikmediklerimiz adında grup ada üye oldum okuduklarim arastirdiklarin dehşet verici kızımın bugüne kadar olan asilarini yaptırdım ama bunları duydukdan sonra yaptırmak istemiyorum ama kafama takılan bi soru var ilerde hastalıklardan birini gecirrise hastaneye gittiğinizde aşıları yok bu çocuğun diyip ilgilenmezler diye korkuyorum çok arada kaldım birde asi yapılmayan bebeklere özel bo beslenme programı vatmidir bilgisi olan varmı
Ben simdilik yasamadim 2 bucuk yasarkadaşlar bebeğim hiç grip olmuyodu aşıdan sonra grip oluyo iki üç defa belkide 5defa onun için ikinci aşıya hiç götürmedim... ama kaldım böyle götürsemmi götürmesemmmi aşı yaptirmayanlar ilerde sorun yaşadılarımı?
27 aylık oldu kızım, hiçbir sorun yaşamadık. Aşıyı yaptırmayanlar değil, yaptıranlar sıkıntılar yaşıyor. Facede aşı gruplarına dahil olursanız, durumun ciddiyetini daha iyi görmüş olacaksınız..Arkadaşlar şuan ne durumdasiniz asi yaptırmayı düşünmeyenler yaptirmadi mı? Yaptirmayanlar. Bı sıkıntı yaşadı mı şu genel.cocuk hastalıklarında şu çiçeği kızamık vs. ?
27 aylık oldu kızım, hiçbir sorun yaşamadık. Aşıyı yaptırmayanlar değil, yaptıranlar sıkıntılar yaşıyor. Facede aşı gruplarına dahil olursanız, durumun ciddiyetini daha iyi görmüş olacaksınız..Arkadaşlar şuan ne durumdasiniz asi yaptırmayı düşünmeyenler yaptirmadi mı? Yaptirmayanlar. Bı sıkıntı yaşadı mı şu genel.cocuk hastalıklarında şu çiçeği kızamık vs. ?
Peki saglikocagi kaydı yaptırmış miydiniz nasil ikna ettiniz? Beni şuanda arıyorlar oyaliyorum ne yapmalıyım?27 aylık oldu kızım, hiçbir sorun yaşamadık. Aşıyı yaptırmayanlar değil, yaptıranlar sıkıntılar yaşıyor. Facede aşı gruplarına dahil olursanız, durumun ciddiyetini daha iyi görmüş olacaksınız..
Sağlık ocağını ikna etme gibi bi zorunluluğunuz yok.. kasap'a deseniz ben çocuğuma aşı yaptırmıyorum, onu ikna etmeniz gerekmiyorsa, s.ocağını da ikna etmezsiniz. Çocuk sizin, başına bişiy geldiğinde sizden başkası bakmaz.Peki saglikocagi kaydı yaptırmış miydiniz nasil ikna ettiniz? Beni şuanda arıyorlar oyaliyorum ne yapmalıyım?
https://lilliputian.me burda her türlü bilgi var..Sağlık ocağını ikna etme gibi bi zorunluluğunuz yok.. kasap'a deseniz ben çocuğuma aşı yaptırmıyorum, onu ikna etmeniz gerekmiyorsa, s.ocağını da ikna etmezsiniz. Çocuk sizin, başına bişiy geldiğinde sizden başkası bakmaz.
Hemen kabul ediyorlar mı bu isteği? Ya da nasıl kabul ettirdiniz bir de nasıl ayarlayacaksiniz tek tek ve de zamanlarını belli bir zamanı varya aşıların o yüzden soruyorumMerhaba Arkadaşlar ben de aşıya karşıtım ama hepsine değil. Hastane ile görüştüm doğar doğmaz hep b aşısı yaptırtmayacağım karmaları toplu değil tek tek yaptırtmayı düşünüyorum ve her aşı arasına min 3 ay olacak şeklinde. Yangından mal kaçırır gibi 1 yılda o kadar aşı akıl karı değil
Hemen kabul ediyorlar mı bu isteği? Ya da nasıl kabul ettirdiniz bir de nasıl ayarlayacaksiniz tek tek ve de zamanlarını belli bir zamanı varya aşıların o yüzden soruyorum
Çocuğu almak nedir ya iyi saçmalamışlar:)))))))) Tabii ki yok öyle bir şey. Akıllarınca sizi korkutmaya çalışmışlar:)))Peki sonrasında ne oluyor?yani herkes mahkemeye veriliyor mu .benim yaptırmayan arkadaşlarım var da onlara hiç hir şey olmadı.Bende yaptirmiyorum imza attım yaptirmayacagim diye.tehdit ettiler beni de mahkemeye verilirsiniz cocugunuzun alabilirler yada tazminat davası açarlar diye.sorum su gerçekten o kadar ileriye gidebiliyor mu mevzu?