Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Aşi vurdurmyan var mi

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Cahile laf yetistiremezsiniz! Ne dersen de anlamaz:)
Belki cahil değildir diye şeettiydim Ya konu salgın hastalık olunca çocuğumun geleceğini düşünüp üzülüyorum.. En basitinden hapatit b taşıyan kişi aşı sayesinde eşine bulaştırmıyor. Bu ne güzel birşey ama anlayana

Sizi ilerleyen yıllarda bu hastalıklar hortlayınca piste alalım kocaman aile olarak
Bugün bir tanıdık kız hastaneye gitti, dizindeki kıkırdak azalıyormuş, daha 23 yaşında, birde Dr dalga geçmiş sen daha kaç yaşındasın diye! Hastalıklar milyon kadar ama siz niye görmüyorsunuz? Herkes hasta herkes! Daha ne hortlayaca anlamıyorum valla

Kızın dizindeki kıkırdak bana bulaşmıyorki

Ay evet haklisinnnnnnnn hepsi asilar yuzunden degilmi???!!!!

Yahu biraz dusunceli yazin gercekten

Her insan bilmediği mesleğin, işin cahilidir.Hepiniz mükemmelsiniz bir biz cahiliz! Oku, okuduğunu anlama ama okumuş ol bu sizin olayınız.
Hahahayytttt Dünya sağlık örgütünü, Ülkemizin sağlık alanını vb. Birçok bilgiyi baz aldığım için okumamış cahil oluyor olmam gurur verici Enazndan dobra anneyi takip ederek ileri görüşlü olmuyorum bu da birşeydir bence

Aşı yokken de vardı bu hastalıklar veya milyonlarca hastalık falan ne alaka aşı.. Alternatif tıp nye var o zaman eskiden kimse hasta olmuyor muydu yani
Evet aşı yokken de bu hastalıklar vardı ama o kadar agır ve köyü geçiriyordu ki çocuklar aşı bulundu İşte bu aşılar sayesinde hastalıklar hafif atlatılıyor

Allah'ım sana geliyorum !!

Çocuğum sen kaça gidiyorsun?

Antibiyotik grip olunca değil vücutta enfeksiyon varsa kullanılır. Kullanılmazsa ölümcül sonuçlar doğurabilir. Kullanılırsa hiç bir şey olmaz. Basit bir terazi yeter herhalde bunu tartmaya. Sene olmuş 2020 aşı yı mı tartışıyoruz gerçekten !! Anne sütü korurmus hay Allah ya kimsenin aklına gelmemiş bu demek ki.. Anne sütündeki antikorlar "bazj" hastalıklardan ilk 6 ay korur. Çoğu zaman 4. Aydan sonra korumuyor. Yaa bu arada engelli bir eltim var. Yazık çocuk felci geçirmiş küçükken! Annesi de yeterince emzirmis ama hay Allah işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…