- 27 Ocak 2020
- 5.988
- 11.612
-
- Konu Sahibi Backyoureyes
Belki cahil değildir diye şeettiydimCahile laf yetistiremezsiniz! Ne dersen de anlamaz:)
Sizin gibi :)Dis like görünce suratınızın düştüğünü görür gibi oluyorum, böyle düşmüş, sevimsizne gerek var yani cidden ne bu asabiyet
Aynen cnm anlayana :)Belki cahil değildir diye şeettiydimYa konu salgın hastalık olunca çocuğumun geleceğini düşünüp üzülüyorum.. En basitinden hapatit b taşıyan kişi aşı sayesinde eşine bulaştırmıyor. Bu ne güzel birşey ama anlayana
Bana mı diyorsunDis like görünce suratınızın düştüğünü görür gibi oluyorum, böyle düşmüş, sevimsizne gerek var yani cidden ne bu asabiyet
Bugün bir tanıdık kız hastaneye gitti, dizindeki kıkırdak azalıyormuş, daha 23 yaşında, birde Dr dalga geçmiş sen daha kaç yaşındasın diye! Hastalıklar milyon kadar ama siz niye görmüyorsunuz? Herkes hasta herkes! Daha ne hortlayaca anlamıyorum vallaSizi ilerleyen yıllarda bu hastalıklar hortlayınca piste alalım kocaman aile olarak
Kızın dizindeki kıkırdak bana bulaşmıyorkiBugün bir tanıdık kız hastaneye gitti, dizindeki kıkırdak azalıyormuş, daha 23 yaşında, birde Dr dalga geçmiş sen daha kaç yaşındasın diye! Hastalıklar milyon kadar ama siz niye görmüyorsunuz? Herkes hasta herkes! Daha ne hortlayaca anlamıyorum valla
Ay evet haklisinnnnnnnn hepsi asilar yuzunden degilmi???!!!!Bugün bir tanıdık kız hastaneye gitti, dizindeki kıkırdak azalıyormuş, daha 23 yaşında, birde Dr dalga geçmiş sen daha kaç yaşındasın diye! Hastalıklar milyon kadar ama siz niye görmüyorsunuz? Herkes hasta herkes! Daha ne hortlayaca anlamıyorum valla
Demek istiyorki asilar bu hastaliklarin nedeniKızın dizindeki kıkırdak bana bulaşmıyorki
Aşı yokken de vardı bu hastalıklar veya milyonlarca hastalık falan ne alaka aşı.. Alternatif tıp nye var o zaman eskiden kimse hasta olmuyor muydu yaniDemek istiyorki asilar bu hastaliklarin nedenive aynen bulasiici degil
Öylemiii?? Biz okuyan cahilleriz sende okumayan cahil mi? Hangisi daha iyi?Her insan bilmediği mesleğin, işin cahilidir.Hepiniz mükemmelsiniz bir biz cahiliz! Oku, okuduğunu anlama ama okumuş ol bu sizin olayınız.
Diyorumya dusunmeden yaziyor malesef kendisi...Aşı yokken de vardı bu hastalıklar veya milyonlarca hastalık falan ne alaka aşı.. Alternatif tıp nye var o zaman eskiden kimse hasta olmuyor muydu yani
Yok hepsi benim yüzümdenAy evet haklisinnnnnnnn hepsi asilar yuzunden degilmi???!!!!
Yahu biraz dusunceli yazin gercekten
HahahayyttttHer insan bilmediği mesleğin, işin cahilidir.Hepiniz mükemmelsiniz bir biz cahiliz! Oku, okuduğunu anlama ama okumuş ol bu sizin olayınız.
Yok senin yuzunden diyipte cahillik seviyesine dusemicemYok hepsi benim yüzümden
Bence kendisi okuduğunu anlamayanlardanÖylemiii?? Biz okuyan cahilleriz sende okumayan cahil mi? Hangisi daha iyi?
Bende oyle dusunuyorumBence kendisi okuduğunu anlamayanlardan
Okuyan okuduğunu anlayan, dinleyen, araştıran, körü körüne bağlanmayan, her ihtimali mantığa uygun seçen seçeneğiÖylemiii?? Biz okuyan cahilleriz sende okumayan cahil mi? Hangisi daha iyi?
Evet aşı yokken de bu hastalıklar vardı ama o kadar agır ve köyü geçiriyordu ki çocuklar aşı bulundu İşte bu aşılar sayesinde hastalıklar hafif atlatılıyorAşı yokken de vardı bu hastalıklar veya milyonlarca hastalık falan ne alaka aşı.. Alternatif tıp nye var o zaman eskiden kimse hasta olmuyor muydu yani
Bu msjda verilen komik olay ne? Arkadaş bunlara boşuna laf anlatma, bunlar aşı olacak bizde bundan faydalanacakmışız düşünebiliyomusun? Ben grip olunca antibiyotik kullanmıyorum çünkü bunların içtiği antibiyotik bana yetiyor Allah razı olsun sayelerinde hasta olmuyorum