Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Aşi vurdurmyan var mi

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Okuyan okuduğunu anlayan, dinleyen, araştıran, körü körüne bağlanmayan, her ihtimali mantığa uygun seçen seçeneği😅Asla demeyen en önemlisi
Siz anca bos laf yaparsiniz 😂 gercekten skldm sizden😂😂😂

Ben neyi savundugumu gayet iyi biliyor ve arkasindayim❤️ Umarim gec olmadan sizde farkinda olursunuz

Evet aşı yokken de bu hastalıklar vardı ama o kadar agır ve köyü geçiriyordu ki çocuklar aşı bulundu İşte bu aşılar sayesinde hastalıklar hafif atlatılıyor
Kızamık, suçiçeği, menenjit vb. Birçok bulaşıcı hastalık ile hem etraftaki kişilere bulaştrılıp hem de kötü geçirilip ve ölümlere neden olunuyordu.. Anlamdıkları şey. Bugün benim cocuğum aşılı diye kendi çocuğu koruma kalkanının içinde.. ama bu şekilde yaptırılmamaya devam edildiği zaman ne yazık ki ilerde aşısız çocukların sayısının fazlalağı yüzünden bizim çocuklarımıza yapılan aşılar da bir işe yaramayacak.. Başlarına gelmeden anlamayacaklar.. Ne diyim Rabbim hidayet versin

Hahahayytttt 😁😁😁 Dünya sağlık örgütünü, Ülkemizin sağlık alanını vb. Birçok bilgiyi baz aldığım için okumamış cahil oluyor olmam gurur verici 😌😌😌 Enazndan dobra anneyi takip ederek ileri görüşlü olmuyorum bu da birşeydir bence 😌😌
Dobra anne hastayım ona😍 ama ben önce buradakilere hastayım😅

Bir şair diyorduki hayat bir tebessümden ibaret 😘Aşınızı yapın ilacınızı için sizin için güzel olanı yapın evladınız içinde👏Ama bizimde kendimiz için uygun gördüğümüz şeylere saygı duyun.

Son cevap veriyorum sonra artik yazmicam bisey cunku gercekten degmiyor. Neden saygi duymuyoruz biliyormusun? Cogalmanizi istemiyoruz. Cunku eger cogalirsaniz insanlar icin nasil bi tehlikenin gelecegini biliyoruz.! O nedenle saygi duyulcak bi yani yok bunun. Ama sizi kolunuzdan tutupta asi vurdurmaya goturemem. Belcikada bazi asilar zorunlu. Iyikide zorunlu

Son cevap veriyorum sonra artik yazmicam bisey cunku gercekten degmiyor. Neden saygi duymuyoruz biliyormusun? Cogalmanizi istemiyoruz. Cunku eger cogalirsaniz insanlar icin nasil bi tehlikenin gelecegini biliyoruz.! O nedenle saygi duyulcak bi yani yok bunun. Ama sizi kolunuzdan tutupta asi vurdurmaya goturemem. Belcikada bazi asilar zorunlu. Iyikide zorunlu
Ağır bir hastalık geçirseler (Allah korusun) koşa koşa doktora giderler.. Ama iş böyle cambazlığa gelince ilaç içmem, aşı olmam, serum vurulmam vb... Boşverin. Hala yaptıklarının toplum sağlığıhı tehdit eden bir eylem olduğunu görmüyorlar ve görmeyecekler..

Belçikadan haberim var cesurlar kendi haklarını savunuyorlar, araştırıyorlar sorguluyorlar.Bıkmışlar,baskılanıyorlar!! Acaba onlar neden aşıya karşı?kesin cahiller kara cahiller hemde

X