Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Aşi vurdurmyan var mi

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Hanımefendi.. Dinimizde insan hayatı söz konusu olduğu zaman son çare varsa herşeye izin verilebiliyor ne bu sorgu sual.. Merak etmeyin okulunu okudum biliyorum birçok şeyi.. Ortada salgın varsa bazı durumlarda bazı şeyler zorunlu olabiliyor .. Ne yapabiliriz.. Haaa aşını ol okula git olma gitme.. Newyorkta bu var mesela.. Bebeğiniz büyüdüğü zaman tabiki yaptırın aşınızı ama en yüksek koruyuculuk dönemi bebeklik dönemidir çünka virüslerle karşılaşma oranı düşüktür. İnşaALLAH çocuğunuz o hastalıkla karşılaşmadan yaparsınız

Arkadasım bunları arastırdıgınkz gbi aşı karsıtı olan doktorları tıpçıları bilimsel olarak kabul etmeyenlerride arastırın arastırınki siz kendiz okuyun hazır beklemeyin hem okuyup öğrenmiş olursunuz

Evet aşı karşıtlığını ilk ortaya atan doktor insanları yanlış bilgilendirdiği yönlendirdiği için diploması, ünvanı elinden alınıp doktorluğuna son verildi vb. Gibi şeyler.. Peki bacım .. alternatif tıbba da zararlı diyorlar.. Bunları araştırdınız mı ? Hani belki karşı çıkanları da araştırırsınız ? (Ne farkı varsa)

bizim dinimizden bahsetmiyorum.
inşallah hiçbirimiz kötü hastalıklar görmeyiz

sizi caydirmaya çalışmıyorum kendinizi bişey sanmayin çok meraklıysanız suriyeye yerleşebilirsiniz Canim ülkemden gereksiz biri eksilmiş olur yolunuz açık olsun....

Yahu ne alakasi var ! Maksat turkiyeyi kisirlastirmakmi cok guldum yorumunuza ben belcikada yasiyorum burdada var o asi karsiti kafadan olanlar ama inan coooooooooooook sacma.!!!!!!!!!!!!

Anne süti herseye yeter
Bu msjda verilen komik olay ne? Arkadaş bunlara boşuna laf anlatma, bunlar aşı olacak bizde bundan faydalanacakmışız düşünebiliyomusun? Ben grip olunca antibiyotik kullanmıyorum çünkü bunların içtiği antibiyotik bana yetiyor Allah razı olsun sayelerinde hasta olmuyorum

.! Antibioticum baska bi insani korumaz o bir asi degilki salgin bi hastaligi korusun!!!!! Yorum yaparken biraz dusunerek yapin. Ben eczaciyim ve gayet iyi arastirmalarimida yaptim. Asil sizin gibiler cok buyuk bir oyunun icinde ama malesef farkinda degilsiniz. Yazik!

Eczacısın işte aşı üretici değil, kendin üretiyor gibi savunma! Bende savunuyordun senin gibi! Kendimde aşılı biriyim ama turp gibi değilim beni korusaydı cocuklarımda sorgulamazdım!

sizi caydirmaya çalışmıyorum kendinizi bişey sanmayin çok meraklıysanız suriyeye yerleşebilirsiniz Canim ülkemden gereksiz biri eksilmiş olur yolunuz açık olsun....
Suriye'de alası mi varmış.....hmmm karşımızda ki kim bilemiyoruz o yüzden susalım

Ne güzel işte benim sayemde hasta olmuon

Eczacısın işte aşı üretici değil, kendin üretiyor gibi savunma! Bende savunuyordun senin gibi! Kendimde aşılı biriyim ama turp gibi değilim beni korusaydı cocuklarımda sorgulamazdım!
Asi uretici degilim ama gayet iyi biliyorum icinde ne olup olmadigini cahil cahil vurdurmuyoruz bizde o asilari... eskiden onca cocuklar oluyordu salgin hastaliklar yuzunden simdi cok sukurki oyle seyler olmuyor !!! Ister inan ister inanma

Asisi olan insanlar Asisi olmiyan insanlari koruyor!!! Ama SIMDILIK

Umarim cogalmazsiniz.! Sizin gibi dusuncedeki insanlarla ugrasmak cok zor.

Maalesefki bu maalesef sizin için,çoğalıyoruz kocaman bir aile olduk şöyle 70bin 80bin kadar

Dis like görünce suratınızın düştüğünü görür gibi oluyorum, böyle düşmüş, sevimsiz ne gerek var yani cidden ne bu asabiyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…