- 27 Ocak 2020
- 5.988
- 11.612
-
- Konu Sahibi Backyoureyes
Hanımefendi.. Dinimizde insan hayatı söz konusu olduğu zaman son çare varsa herşeye izin verilebiliyor ne bu sorgu sual.. Merak etmeyin okulunu okudum biliyorum birçok şeyi.. Ortada salgın varsa bazı durumlarda bazı şeyler zorunlu olabiliyor .. Ne yapabiliriz.. Haaa aşını ol okula git olma gitme.. Newyorkta bu var mesela.. Bebeğiniz büyüdüğü zaman tabiki yaptırın aşınızı ama en yüksek koruyuculuk dönemi bebeklik dönemidir çünka virüslerle karşılaşma oranı düşüktür. İnşaALLAH çocuğunuz o hastalıkla karşılaşmadan yaparsınızbebekken kızamık ve su çiçeği aşıları olduğumda bu hastalıkları şiddetli şekilde geçirmişim. Aynısını çocuğumda da görebilirim bu sebeple aşılarını daha ileri yaşlarda yaptırmayı tercih ederim. Bebeklikte kaldırması zor çünkü. Araştırmadım bir şey bildiğim yok doktor değilim ahkam kesemem. Araştırdım diyenlere de itibar etmiyorum instagramdan okumak araştırmak değil.
zorunlu aşı peogramı olan ülkeler olduğunu bilmiyordum soruyorum var mı? Sizce insan haklarına aykırı değil mi? Dini sebeplerle yaptrmak istemeyenlere mesela dini inançlarına saygısızlık değil mi?
Arkadasım bunları arastırdıgınkz gbi aşı karsıtı olan doktorları tıpçıları bilimsel olarak kabul etmeyenlerride arastırın arastırınki siz kendiz okuyun hazır beklemeyin hem okuyup öğrenmiş olursunuzHanımefendi nereden araştırdınız diyoruz siz instamomları örnek gösteriyorsunuz. Tıpçılara, bilim adamlarına inanmak yerine hiçbir uzmanlığı olmayan, tıpla ilgisi olmayan kişilerin zırvalıklarına inanıyorsunuz. Ve buna da araştırma diyorsunuz. Yaptığınız şey BİLİMSEL bir araştırma değil ve örnek aldığınız kişiler de bilim insanı değil. Daha nasıl diyeyim bilemedim.
Evet aşı karşıtlığını ilk ortaya atan doktor insanları yanlış bilgilendirdiği yönlendirdiği için diploması, ünvanı elinden alınıp doktorluğuna son verildi vb. Gibi şeyler.. Peki bacım .. alternatif tıbba da zararlı diyorlar.. Bunları araştırdınız mı ? Hani belki karşı çıkanları da araştırırsınız ? (Ne farkı varsa)Arkadasım bunları arastırdıgınkz gbi aşı karsıtı olan doktorları tıpçıları bilimsel olarak kabul etmeyenlerride arastırın arastırınki siz kendiz okuyun hazır beklemeyin hem okuyup öğrenmiş olursunuz
Hanımefendi.. Dinimizde insan hayatı söz konusu olduğu zaman son çare varsa herşeye izin verilebiliyor ne bu sorgu sual.. Merak etmeyin okulunu okudum biliyorum birçok şeyi.. Ortada salgın varsa bazı durumlarda bazı şeyler zorunlu olabiliyor .. Ne yapabiliriz.. Haaa aşını ol okula git olma gitme.. Newyorkta bu var mesela.. Bebeğiniz büyüdüğü zaman tabiki yaptırın aşınızı ama en yüksek koruyuculuk dönemi bebeklik dönemidir çünka virüslerle karşılaşma oranı düşüktür. İnşaALLAH çocuğunuz o hastalıkla karşılaşmadan yaparsınız
sizi caydirmaya çalışmıyorum kendinizi bişey sanmayin çok meraklıysanız suriyeye yerleşebilirsiniz Canim ülkemden gereksiz biri eksilmiş olur yolunuz açık olsun....Sağolun sizde o düşünce varda ne oluyor bizi caydırmaya yetebiliyormu hayır. Suriyedekiler neden aşı yaptırmıyor hemde kimse aşı yaptrmak için ölmüyor sizler gbisuriyede imkan mı yok alası var. Ama gerek duymuyorlar o yüzden onlara virüs bile bulaşmıyor çok garip değilmi aşısızlar olarak nankörlük eden caagnım çocuga daha bağısıklık yokken ilk 6 ay içinde bir dünya aşı yaptıran ebevenylerdir bizler değil
Çok göreceli birsey kim ne isterse onu alıyor kendine. İsteyen yaptırıyor istemeyen prospektüs okuyanlar yaptırmıyor evet bir oyun var zaten. Neden virüsü çin attı aşıyıda çin çıkarıyor nerde bizim tıpçılarımız neden ellerini taşın altına koymuyorlar. Neden hep yurt dışondan gelşyor aşılar zaten amerikanın amacı Türkiyeyi kısırlaştırmak değil mi bir arkadas yazmıstı bizim zamanımızda aşı yapıkırken sayılıydı 3-5 tane aşıydı suan sayısızca değil mi o küçüçük bünyeye kimyasalları karıstırıyorlar. prospektüs okunarak bişeylere karar verilse zaten insanlar doğruyu secer öyle değil mi
Bu msjda verilen komik olay ne? Arkadaş bunlara boşuna laf anlatma, bunlar aşı olacak bizde bundan faydalanacakmışız düşünebiliyomusun? Ben grip olunca antibiyotik kullanmıyorum çünkü bunların içtiği antibiyotik bana yetiyor Allah razı olsun sayelerinde hasta olmuyorumAnne süti herseye yeter
Bu msjda verilen komik olay ne? Arkadaş bunlara boşuna laf anlatma, bunlar aşı olacak bizde bundan faydalanacakmışız düşünebiliyomusun? Ben grip olunca antibiyotik kullanmıyorum çünkü bunların içtiği antibiyotik bana yetiyor Allah razı olsun sayelerinde hasta olmuyorum
Eczacısın işte aşı üretici değil, kendin üretiyor gibi savunma! Bende savunuyordun senin gibi! Kendimde aşılı biriyim ama turp gibi değilim beni korusaydı cocuklarımda sorgulamazdım!.! Antibioticum baska bi insani korumaz o bir asi degilki salgin bi hastaligi korusun!!!!! Yorum yaparken biraz dusunerek yapin. Ben eczaciyim ve gayet iyi arastirmalarimida yaptim. Asil sizin gibiler cok buyuk bir oyunun icinde ama malesef farkinda degilsiniz. Yazik!
Suriye'de alası mi varmış.....hmmm karşımızda ki kim bilemiyoruz o yüzden susalımsizi caydirmaya çalışmıyorum kendinizi bişey sanmayin çok meraklıysanız suriyeye yerleşebilirsiniz Canim ülkemden gereksiz biri eksilmiş olur yolunuz açık olsun....
Ne güzel işte benim sayemde hasta olmuonBu msjda verilen komik olay ne? Arkadaş bunlara boşuna laf anlatma, bunlar aşı olacak bizde bundan faydalanacakmışız düşünebiliyomusun? Ben grip olunca antibiyotik kullanmıyorum çünkü bunların içtiği antibiyotik bana yetiyor Allah razı olsun sayelerinde hasta olmuyorum
Asi uretici degilim ama gayet iyi biliyorum icinde ne olup olmadigini cahil cahil vurdurmuyoruz bizde o asilari... eskiden onca cocuklar oluyordu salgin hastaliklar yuzunden simdi cok sukurki oyle seyler olmuyor !!! Ister inan ister inanmaEczacısın işte aşı üretici değil, kendin üretiyor gibi savunma! Bende savunuyordun senin gibi! Kendimde aşılı biriyim ama turp gibi değilim beni korusaydı cocuklarımda sorgulamazdım!
Oy kurban olayımNe güzel işte benim sayemde hasta olmuon
Kula kurban olunmaz canısıOy kurban olayım
Maalesefki bu maalesef sizin için,çoğalıyoruz kocaman bir aile olduk şöyle 70bin 80bin kadarAsi uretici degilim ama gayet iyi biliyorum icinde ne olup olmadigini cahil cahil vurdurmuyoruz bizde o asilari... eskiden onca cocuklar oluyordu salgin hastaliklar yuzunden simdi cok sukurki oyle seyler olmuyor !!! Ister inan ister inanma
Asisi olan insanlar Asisi olmiyan insanlari koruyor!!! Ama SIMDILIK
Umarim cogalmazsiniz.! Sizin gibi dusuncedeki insanlarla ugrasmak cok zor.
Çok dindar sayılmam no sıkıntıKula kurban olunmaz canısı
Maalesefki bu maalesef sizin için,çoğalıyoruz kocaman bir aile olduk şöyle 70bin 80bin kadar
Sizi ilerleyen yıllarda bu hastalıklar hortlayınca piste alalım kocaman aile olarakMaalesefki bu maalesef sizin için,çoğalıyoruz kocaman bir aile olduk şöyle 70bin 80bin kadar
Sizi ilerleyen yıllarda bu hastalıklar hortlayınca piste alalım kocaman aile olarak