- 27 Ocak 2020
- 5.988
- 11.612
- Konu Sahibi Backyoureyes
Hanımefendi.. Dinimizde insan hayatı söz konusu olduğu zaman son çare varsa herşeye izin verilebiliyor ne bu sorgu sual.. Merak etmeyin okulunu okudum biliyorum birçok şeyi.. Ortada salgın varsa bazı durumlarda bazı şeyler zorunlu olabiliyor .. Ne yapabiliriz.. Haaa aşını ol okula git olma gitme.. Newyorkta bu var mesela.. Bebeğiniz büyüdüğü zaman tabiki yaptırın aşınızı ama en yüksek koruyuculuk dönemi bebeklik dönemidir çünka virüslerle karşılaşma oranı düşüktür. İnşaALLAH çocuğunuz o hastalıkla karşılaşmadan yaparsınızbebekken kızamık ve su çiçeği aşıları olduğumda bu hastalıkları şiddetli şekilde geçirmişim. Aynısını çocuğumda da görebilirim bu sebeple aşılarını daha ileri yaşlarda yaptırmayı tercih ederim. Bebeklikte kaldırması zor çünkü. Araştırmadım bir şey bildiğim yok doktor değilim ahkam kesemem. Araştırdım diyenlere de itibar etmiyorum instagramdan okumak araştırmak değil.
zorunlu aşı peogramı olan ülkeler olduğunu bilmiyordum soruyorum var mı? Sizce insan haklarına aykırı değil mi? Dini sebeplerle yaptrmak istemeyenlere mesela dini inançlarına saygısızlık değil mi?