- 24 Ekim 2017
- 846
- 1.289
-
- Konu Sahibi Backyoureyes
butun asilar hepsiNe aşısı?
+1Bende çok tereddüt etmiş olsam da hep vurdurdum.
Çünkü neticesinde gelecek hastalıkların geri dönüşü yok. Allah korusun ya öldürüyor ya süründürüyor Allah çocuklarımızdan uzak etsin.
Aksini tamamen kanıtlayıp gözümüze sokmadıkça aklımızda hep “acaba” kalacak ama başka bi yol da görünmüyor.
Tebrik ediyorum ne kadar doğru yazmışsınız..Neden yaptirnak istemiyorsunuz? Suana kadar yaptirmayin diyen bir tane cocuk doktoru gormedim. Tip egitiminiz var mi? Son yillarda marjinal rahat anne modasi. Bakin asi olmayan cocuklar ulkemize geliyorlar. Su cicegi tekrar hortladi. Cocuklugumdan beri su cicegi salgini dimuumadim ama bu sene var.
Goc yollari uzerindeyiz. 1 yas alti cocuk olumlerinin bir cogu rota hastaligindan. Daha hala asi vurdurmayacagim kafasindasiniz.
Neden ya? Bir kadin bana otizme neden oluyorMUS komsumun komsusunun oglu 18 ay asisindan sonra otizm olMUS diyor.
Hep MUS MUS MUS. Bitanesi diyor asilar yurtdisinda yapiliyor turkiyede olsa yaptiririm yahu bizim eczacilara firsat mi veriliyor. Adamlar esnaflik yapiyor be.
Eger asi yaptirmayacaksaniz asisi tamamlanmayan tum bebeklerden uzak tutun cocugunuzu.
Ulkeden silinmeye yuz tutmus hastaliklar birer birer hortluyorken siz asisizliktan bahsediyorsunuz. Internet bilgileri ile dolup tasan beyinler...
Eger ulke tertemiz olsa o malum hastaliklar temizlenmis olsa haklisiniz ama su cicegi verem vs bunlar zamaninda olumcul hastaliklardi... suanda tekrar ulke sinirlarinda gorulmeye baslandi. Yahu doguda surekli artan sayida sark cibani vakalari gorulmeye baslandi dusunebiliyor musunuz?
2 dilim baklavada ki şeker yüzünden test yaptırmayın diyor sanki hiç 2 dilim baklava yemiyoruz çünküÇocuk felci gibi tarihe karışan bir sürü hastalık varken, nasil vurdurmamayi dusunuyorsunuz anlamıyorum. Sonuçta aşı kendini ispatlamış bir tedavi, canan karatay da alanı olmayan herseyde fikir sahibi. Kusura bakmasın ama bu konu çocuk doktorlarının konusu, kendisi bir kenara çekilsin. Çocuklarımızın sağlığı ile oynuyor resmen. Siz niye onca kişi varken bu kadını dinliyorsuniz ki...
bi arastirin luten bunu diyen ben degilim ve zaten. Soruyorum suanO aşıyı bulamayıp ölen milyonlarca çocuk var artık şu kafalardan bi vazgeçin lütfen
herseyinbir usulu var demi sizi kibarliga davet ediyorum .. Saldirganliga gerek yok ve ben yaptirmiyorum mu dedim ? Bu soylentiler arasinda sizlere fikrinizi sordum yok cocugunu uzak tut ne demek ya azicik saygi ya ..duzgun cevqpvermiyecekseniz yazmayin ve ben asi yaptirdim bebegimeNeden yaptirnak istemiyorsunuz? Suana kadar yaptirmayin diyen bir tane cocuk doktoru gormedim. Tip egitiminiz var mi? Son yillarda marjinal rahat anne modasi. Bakin asi olmayan cocuklar ulkemize geliyorlar. Su cicegi tekrar hortladi. Cocuklugumdan beri su cicegi salgini dimuumadim ama bu sene var.
Goc yollari uzerindeyiz. 1 yas alti cocuk olumlerinin bir cogu rota hastaligindan. Daha hala asi vurdurmayacagim kafasindasiniz.
Neden ya? Bir kadin bana otizme neden oluyorMUS komsumun komsusunun oglu 18 ay asisindan sonra otizm olMUS diyor.
Hep MUS MUS MUS. Bitanesi diyor asilar yurtdisinda yapiliyor turkiyede olsa yaptiririm yahu bizim eczacilara firsat mi veriliyor. Adamlar esnaflik yapiyor be.
Eger asi yaptirmayacaksaniz asisi tamamlanmayan tum bebeklerden uzak tutun cocugunuzu.
Ulkeden silinmeye yuz tutmus hastaliklar birer birer hortluyorken siz asisizliktan bahsediyorsunuz. Internet bilgileri ile dolup tasan beyinler...
Eger ulke tertemiz olsa o malum hastaliklar temizlenmis olsa haklisiniz ama su cicegi verem vs bunlar zamaninda olumcul hastaliklardi... suanda tekrar ulke sinirlarinda gorulmeye baslandi. Yahu doguda surekli artan sayida sark cibani vakalari gorulmeye baslandi dusunebiliyor musunuz?