- 8 Haziran 2016
- 3.260
- 5.499
- 30
-
- Konu Sahibi Backyoureyes
Siz anca bos laf yaparsinizOkuyan okuduğunu anlayan, dinleyen, araştıran, körü körüne bağlanmayan, her ihtimali mantığa uygun seçen seçeneğiAsla demeyen en önemlisi
Kızamık, suçiçeği, menenjit vb. Birçok bulaşıcı hastalık ile hem etraftaki kişilere bulaştrılıp hem de kötü geçirilip ve ölümlere neden olunuyordu.. Anlamdıkları şey. Bugün benim cocuğum aşılı diye kendi çocuğu koruma kalkanının içinde.. ama bu şekilde yaptırılmamaya devam edildiği zaman ne yazık ki ilerde aşısız çocukların sayısının fazlalağı yüzünden bizim çocuklarımıza yapılan aşılar da bir işe yaramayacak.. Başlarına gelmeden anlamayacaklar.. Ne diyim Rabbim hidayet versinEvet aşı yokken de bu hastalıklar vardı ama o kadar agır ve köyü geçiriyordu ki çocuklar aşı bulundu İşte bu aşılar sayesinde hastalıklar hafif atlatılıyor
Dobra anne hastayım onaHahahayyttttDünya sağlık örgütünü, Ülkemizin sağlık alanını vb. Birçok bilgiyi baz aldığım için okumamış cahil oluyor olmam gurur verici Enazndan dobra anneyi takip ederek ileri görüşlü olmuyorum bu da birşeydir bence
Siz hala isin girgirindasiniz .. tuhafDobra anne hastayım onaama ben önce buradakilere hastayım
ŞaşırmadımDobra anne hastayım onaama ben önce buradakilere hastayım
Yemin ediyorum bırk koşmayı yürümem bile.Ben çocuğumda yan etkileri gördüm ondan vazgeçtim zaten şimdi deli gibi niye aşı peşinde koşayım!5 yasindaki ogluma aşı yaptirmamanin zararlarini anlatsam kendisi koşa koşa gider aşı için daha ne deyimki....
Sizin beyniniz yikanmis.. belirti fln hepsi bos onlarin siz inanmak istediginize inanmak istiyorsunuz olay buYemin ediyorum bırk koşmayı yürümem bile.Ben çocuğumda yan etkileri gördüm ondan vazgeçtim zaten şimdi deli gibi niye aşı peşinde koşayım!
ya boşverin arkadaşlar gülsünler bakalım yarın nolacagi belli degil bu hayatta.zaten binlerce insan kerizmis bu nankor insanlar için uğraşıp didinip aşı bulmuşlar.Siz hala isin girgirindasiniz .. tuhaf
Haklisin zaten diyorumya cahile laf yetistirmek zordur :)ya boşverin arkadaşlar gülsünler bakalım yarın nolacagi belli degil bu hayatta.zaten binlerce insan kerizmis bu nankor insanlar için uğraşıp didinip aşı bulmuşlar.
ay canım ya tamam mundar olmasın aşılar ne haliniz varsa görün haketmiyorsunuz zaten.Yemin ediyorum bırk koşmayı yürümem bile.Ben çocuğumda yan etkileri gördüm ondan vazgeçtim zaten şimdi deli gibi niye aşı peşinde koşayım!
Bir şair diyorduki hayat bir tebessümden ibaretSiz hala isin girgirindasiniz .. tuhaf
keşke siz kendi çocuğunuza saygılı olabilseniz...Bir şair diyorduki hayat bir tebessümden ibaretAşınızı yapın ilacınızı için sizin için güzel olanı yapın evladınız içinde Ama bizimde kendimiz için uygun gördüğümüz şeylere saygı duyun.
Bir şair diyorduki hayat bir tebessümden ibaretAşınızı yapın ilacınızı için sizin için güzel olanı yapın evladınız içinde Ama bizimde kendimiz için uygun gördüğümüz şeylere saygı duyun.
Buna hangi belediyenin size verdiği yetkiye dayanılarak karar veriyorsunuz?ay canım ya tamam mundar olmasın aşılar ne haliniz varsa görün haketmiyorsunuz zaten.
Elhamdülillah 1 yılımız dolacak ilaçsız, ve aşısız. Siz kendi çocuğunuza üzülünkeşke siz kendi çocuğunuza saygılı olabilseniz...
böyle devam edeceğini sanıyorsunuz ömür boyu benim iki evladım var cok şükür üzülecek bi sorunumuz yok ama senin gibi bencil bi anneye sahip olmak istemezdim.Elhamdülillah 1 yılımız dolacak ilaçsız, ve aşısız. Siz kendi çocuğunuza üzülün
Ağır bir hastalık geçirseler (Allah korusun) koşa koşa doktora giderler.. Ama iş böyle cambazlığa gelince ilaç içmem, aşı olmam, serum vurulmam vb... Boşverin. Hala yaptıklarının toplum sağlığıhı tehdit eden bir eylem olduğunu görmüyorlar ve görmeyecekler..Son cevap veriyorum sonra artik yazmicam bisey cunku gercekten degmiyor. Neden saygi duymuyoruz biliyormusun? Cogalmanizi istemiyoruz. Cunku eger cogalirsaniz insanlar icin nasil bi tehlikenin gelecegini biliyoruz.! O nedenle saygi duyulcak bi yani yok bunun. Ama sizi kolunuzdan tutupta asi vurdurmaya goturemem. Belcikada bazi asilar zorunlu. Iyikide zorunlu
aşıları belediyemi yaptırıyoBuna hangi belediyenin size verdiği yetkiye dayanılarak karar veriyorsunuz?
Belçikadan haberim var cesurlar kendi haklarını savunuyorlar, araştırıyorlar sorguluyorlar.Bıkmışlar,baskılanıyorlar!! Acaba onlar neden aşıya karşı?kesin cahiller kara cahiller hemdeSon cevap veriyorum sonra artik yazmicam bisey cunku gercekten degmiyor. Neden saygi duymuyoruz biliyormusun? Cogalmanizi istemiyoruz. Cunku eger cogalirsaniz insanlar icin nasil bi tehlikenin gelecegini biliyoruz.! O nedenle saygi duyulcak bi yani yok bunun. Ama sizi kolunuzdan tutupta asi vurdurmaya goturemem. Belcikada bazi asilar zorunlu. Iyikide zorunlu