- 8 Haziran 2016
- 3.260
- 5.499
- 30
-
- Konu Sahibi Backyoureyes
Burda inanki coook az bi oranda var o asi karsiti olan kafadan insanlar!!!!Belçikadan haberim var cesurlar kendi haklarını savunuyorlar, araştırıyorlar sorguluyorlar.Bıkmışlar,baskılanıyorlar!! Acaba onlar neden aşıya karşı?kesin cahiller kara cahiller hemde
Yalnız aşılı olan çocuklar sayesinde çok şükür herşey yolunda. Farkında değilsiniz ama şuan aşılı çocuklar szin çocuklerınızı koruyor.. Bunu yıllar sonra anlayacaksınız.Elhamdülillah 1 yılımız dolacak ilaçsız, ve aşısız. Siz kendi çocuğunuza üzülün
Sen şimdi Türkiye Cumhuriyeti Devletine cahil mi diyorsun ? Belçikaya alabiliriz siziBelçikadan haberim var cesurlar kendi haklarını savunuyorlar, araştırıyorlar sorguluyorlar.Bıkmışlar,baskılanıyorlar!! Acaba onlar neden aşıya karşı?kesin cahiller kara cahiller hemde
Yok ebeler bebelere aşı yapıyo! Her bebek karşılığında bir bonus para alıyoraşıları belediyemi yaptırıyo
ne dediğini sen bile anlamiyorken benden anlamami bekleme boş tenekeden çok ses geliyor işte aşı yaptırma aman ha çocuğun hasta olunca ilaçta verme sen cahil degilsindir nede olsa hadi byyy canimmYok ebeler bebelere aşı yapıyo! Her bebek karşılığında bir bonus para alıyorbebeğimi ebelere yedirtmem
Yalnız Belçika zorunlu aşı yapıyo size uyumlu, Türkiye bize bırakıyo bana uyumlu, acaba senimi Belçika ya uğurlasakSen şimdi Türkiye Cumhuriyeti Devletine cahil mi diyorsun ? Belçikaya alabiliriz sizi
Yok yok size göre oradaki aşı yaptırmayanlar eğitimli ve kültürlü ya o yüzden dedim.Yalnız Belçika zorunlu aşı yapıyo size uyumlu, Türkiye bize bırakıyo bana uyumlu, acaba senimi Belçika ya uğurlasak
İnşallah valla bide diyorlar ki sorumlulugu alıyoruz siz sorumluluk alıyorsunuz da çocuk felci olan bi çocuğun günahını nasıl ödeyeceksiniz Allah korusun ozaman ücretsiz olan aşının ücrelisini dahi ararsınızda faydası olmaz devlet çocuklara her ayın şu günlerinde aşı yapalım da aglasınlar diye değil durumu olmayanlar bile gelip yaptırsında hiç bir ailenin yüreğine ateş düşmesin diye yaptırıyorKızamık, suçiçeği, menenjit vb. Birçok bulaşıcı hastalık ile hem etraftaki kişilere bulaştrılıp hem de kötü geçirilip ve ölümlere neden olunuyordu.. Anlamdıkları şey. Bugün benim cocuğum aşılı diye kendi çocuğu koruma kalkanının içinde.. ama bu şekilde yaptırılmamaya devam edildiği zaman ne yazık ki ilerde aşısız çocukların sayısının fazlalağı yüzünden bizim çocuklarımıza yapılan aşılar da bir işe yaramayacak.. Başlarına gelmeden anlamayacaklar.. Ne diyim Rabbim hidayet versin
Kuzum cidden anlama yeteneğimde bir sorunmu var? Ebeler her çocuk başı extra alıyor diyorum neyi anlamadın? Üslubunda mahalle kavgası üslubu, çok iticine dediğini sen bile anlamiyorken benden anlamami bekleme boş tenekeden çok ses geliyor işte aşı yaptırma aman ha çocuğun hasta olunca ilaçta verme sen cahil degilsindir nede olsa hadi byyy canimm
Yine bu konuya yazmıştım tekrar yazıyorum. Kayınpederim menenjit gecirdi.. ve konuşamadı yıllarca sonra yavaş yavaş diyi açıldı ama kekemelik kaldı.. Daha birşey demeye gerek yok galibaİnşallah valla bide diyorlar ki sorumlulugu alıyoruz siz sorumluluk alıyorsunuz da çocuk felci olan bi çocuğun günahını nasıl ödeyeceksiniz Allah korusun ozaman ücretsiz olan aşının ücrelisini dahi ararsınızda faydası olmaz devlet çocuklara her ayın şu günlerinde aşı yapalım da aglasınlar diye değil durumu olmayanlar bile gelip yaptırsında hiç bir ailenin yüreğine ateş düşmesin diye yaptırıyor
Ebeler her çocuk başı ayrı ücret mi alıyor daha neler duyacaktıkKuzum cidden anlama yeteneğimde bir sorunmu var? Ebeler her çocuk başı extra alıyor diyorum neyi anlamadın? Üslubunda mahalle kavgası üslubu, çok iticineyse bayyy çüssssss
Komik olan şey anne sütünün her şeyi koruyabileceğine inanması. Anne sütü faydalıdır ama bebekleri bütün hastalıklara karşı korumaz. Birazcık bilimsel tıbbı araştırırsanız anlayabilirsiniz umarım.Bu msjda verilen komik olay ne? Arkadaş bunlara boşuna laf anlatma, bunlar aşı olacak bizde bundan faydalanacakmışız düşünebiliyomusun? Ben grip olunca antibiyotik kullanmıyorum çünkü bunların içtiği antibiyotik bana yetiyor Allah razı olsun sayelerinde hasta olmuyorum
Maşallah öldürür dedikleri hastalığı bile yenmiş amca maaşallah, Allah uzun ömürler versin inşallahYine bu konuya yazmıştım tekrar yazıyorum. Kayınpederim menenjit gecirdi.. ve konuşamadı yıllarca sonra yavaş yavaş diyi açıldı ama kekemelik kaldı.. Daha birşey demeye gerek yok galiba
Allah akıl fekir versin çok aminMaşallah öldürür dedikleri hastalığı bile yenmiş amca maaşallah, Allah uzun ömürler versin inşallah
Ayrıca da şöyle de bir şey var çocuk kanunen devlete aittir. Çocuğun başına anne babadan kaynaklı kötü bir şey geldiği zaman devlet anne babaya kamu davası açar. Yani öyle benim çocuğum istediğimi yaparım sanane diye de bir şey yok. Umarım devlet bu konuda daha bilinçli davranır.İnşallah valla bide diyorlar ki sorumlulugu alıyoruz siz sorumluluk alıyorsunuz da çocuk felci olan bi çocuğun günahını nasıl ödeyeceksiniz Allah korusun ozaman ücretsiz olan aşının ücrelisini dahi ararsınızda faydası olmaz devlet çocuklara her ayın şu günlerinde aşı yapalım da aglasınlar diye değil durumu olmayanlar bile gelip yaptırsında hiç bir ailenin yüreğine ateş düşmesin diye yaptırıyor
İnşallah aşı zorunlu olur 2 kuruş ceza yiyecez diye yaptırırlar aşılarınıAyrıca da şöyle de bir şey var çocuk kanunen devlete aittir. Çocuğun başına anne babadan kaynaklı kötü bir şey geldiği zaman devlet anne babaya kamu davası açar. Yani öyle benim çocuğum istediğimi yaparım sanane diye de bir şey yok. Umarım devlet bu konuda daha bilinçli davranır.
İnşallah arkadaşımİnşallah aşı zorunlu olur 2 kuruş ceza yiyecez diye yaptırırlar aşılarını
Hüsnüzan yapıyorsun hakka giriyorsun benim çocuğumun hayatının bedeli iki kuruş değil, cezayı öder yine yapmam.Benim hakkım olan aşıda size olsun güle güle kullanın..İnşallah aşı zorunlu olur 2 kuruş ceza yiyecez diye yaptırırlar aşılarını