- 2 Ekim 2019
- 27
- 3
- 1
- 24
- Konu Sahibi hgygtftyggfggggko
ARKADAŞLAR SIZCE ASGARIASGARI UCRETLE GEÇİM OLUR MU
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçinen milyonlarca insan var.ARKADAŞLAR SIZCE ASGARIASGARI UCRETLE GEÇİM OLUR MU
bu soru şaka mı :)ARKADAŞLAR SIZCE ASGARIASGARI UCRETLE GEÇİM OLUR MU
Bence de laf olsun diye sormuş. Nick'de ki efora bak, bir daha foruma gireceği şüphelibu soru şaka mı :)
neye göre kime göre geçinilir mi?
kaç kişi geçinecek ev var mı ? sosyal aktiviteler var mı
Ilaki sosyal aktivite olacak bunu düşünüp yazmaniz lazm dıbu soru şaka mı :)
neye göre kime göre geçinilir mi?
kaç kişi geçinecek ev var mı ? sosyal aktiviteler var mı
Normal bi soru sordum fakat sen cevap vermek yerine boş konuşmayı sectinBence de laf olsun diye sormuş. Nick'de ki efora bak, bir daha foruma gireceği şüpheli
asgari ücretle çalışan nasıl yapsın sosyal aktiviteIlaki sosyal aktivite olacak bunu düşünüp yazmaniz lazm dı
Size soruyorum bende işteasgari ücretle çalışan nasıl yapsın sosyal aktivite
Bazıları sosyal aktivite bile yapamazsınız diyorlarAsgari ücretle krallar gibi yaşar, çocuklarını kolejlerde okutur, yılda 2-3 kez yurtdışına bile çıkarsınız...ülkedeki milyonları görmüyor, tvdeki haberleri izlemiyorsunuz sanırım?
Dolu konuşan şahıs, kelimelerini parayla mı satın alıyorsun? Her asgari ücretlinin şart bir mi? Ya da her insanın sosyal aktivetesi aynı mı. Mantıklı sorun buysa, mantıksızsından korusun Mune bizi..Normal bi soru sordum fakat sen cevap vermek yerine boş konuşmayı sectin
Mükemmel geçiniliyor.Sana da tavsiye edilir.Size soruyorum bende işte