Atlas olmasınAtlas nasıl ?
Ahsen, arapça en güzel demektirİyi günler asel adında bir kızım var birde oğlum olacak Allah nasip ederse asel ismine uygun erkek bebek ismi arıyorum yardımlarınızı bekliyorum
Gerçekten mi? Benim 60 yaşındaki annem bile kırk sene önce o uyuma aramış isimlerimizi koyarkenKız ve erkek çocuk sahiplerinin birbirlerine uyumlu isim aradığına ilk kez bu forumda şahit oldum.
Asel arapça bal demektir , ahsen ise en güzel demek , bence iki isim arasındaki uyum süper, ve ikisi de arapça kökenli..İyi günler asel adında bir kızım var birde oğlum olacak Allah nasip ederse asel ismine uygun erkek bebek ismi arıyorum yardımlarınızı bekliyorum
Vallahi evet. Niye isimler arasında uyum olsun ben de anlamıyorum şu an. İki ayrı birey. Benzer olsa ne farklı olsa ne.Gerçekten mi? Benim 60 yaşındaki annem bile kırk sene önce o uyuma aramış isimlerimizi koyarken
San diyecektim ben deAselsan yazıp konudan çıkmak istiyorum by
Kızlara koymuyorlar mı bu ismi?Ahsen, arapça en güzel demektir
Ama kardeşi yanında varken olur oSan diyecektim ben de
Benim kızlarımın isimleri içinde de uyum var ablası koydu kardeşinin ismini .İki ayrı birey evet ama zaten isimlerini kendi seçmiyorlar ki ?! Ona bakarsan koyma isim ilerde kendi seçsin bireyselliği pekişirVallahi evet. Niye isimler arasında uyum olsun ben de anlamıyorum şu an. İki ayrı birey. Benzer olsa ne farklı olsa ne.Ama yorumlarda Atlas var o hoşuma gitti mesela.
Doğrudan kaymak koysun kulağa daha hoş gelirAsal olabilir..Yani illa uydurmak istiyorsunuz ya,o bakımdan..
Ayrıca Karim de olabilir.
Asel bal demekti galiba,Karim de kaymak demek..
Oldu size bal kaymak..
Ama öyle olursa havalı olmaz..Doğrudan kaymak koysun kulağa daha hoş gelir
Çocukların öyle vekilli Afyonlu şakalar yapabileceklerini sanmıyorum ama evet dalga geçilirAma öyle olursa havalı olmaz..
Hem çocukla dalga geçerler..
"Kaynak lazım,kaymak lazım..
Vekilime kaymak lazım.
Afyondan vekilime taze taze kaymak lazım" şeklinde..
Marsel ismi nasılİyi günler asel adında bir kızım var birde oğlum olacak Allah nasip ederse asel ismine uygun erkek bebek ismi arıyorum yardımlarınızı bekliyorum
Bireyselliği pekişsin demedim. İki ayrı insanın ismi uyumlu olsun kısmı bana saçma geliyor dedim. Tercih meselesi. Ailemde babaanne koysun yok dede koysun olayı yok zaten. Yorum yapmayayım ona.Benim kızlarımın isimleri içinde de uyum var ablası koydu kardeşinin ismini .İki ayrı birey evet ama zaten isimlerini kendi seçmiyorlar ki ?! Ona bakarsan koyma isim ilerde kendi seçsin bireyselliği pekişirÇocuğun isminin kız olursa babaannesinin ,erkek olursa dedesinin konulduğu topraklarda isminin kardeşinin ismi ile uyumlu olması bireyselliğine hiçbirşey yapmaz
değişik geldi hiç duymadım böyle bir isim de mi vrmış :)Marsel ismi nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?