Bakın Arapça'da bir harf hareketi onun Türkçe yazılışını etkiler yani..Google translate açıp bal yazınca arapçaya aesel gibi bir şey olarak çeviriyor. Bu yanlış mı yani
Hatta telaffuzu zor olmali,ilk soylenisinde anlasilmamali,milleti uyuz etmeli...Kardeşinin ismi de Asel gibi orijinal bir isim olmalı, hiç kimsede bulunmamalı.
Bu şaka olmalı.Kardeşinin ismi de Asel gibi orijinal bir isim olmalı, hiç kimsede bulunmamalı.
İroni evet.Bu şaka olmalı.asel artık çok yaygın değil mi
Orijinal olmaktan çıktı artık bu isimler. Kızılay dağıtmış gibi, birkaç seneye Asel zehirlenmesi yaşayacağız öğretmenler olarak.Hatta telaffuzu zor olmali,ilk soylenisinde anlasilmamali,milleti uyuz etmeli...
Orjinal olayım derken suyu kaçırıyoruz bazen
Hayatım boyunca bir tane Asel'e denk gelmedim desem...Bu şaka olmalı.asel artık çok yaygın değil mi
Çocuklara konuyor bizim jenerasyonda da yokHayatım boyunca bir tane Asel'e denk gelmedim desem...
Ne okurken ne çalışırken bir tane bile çıkmadı karşıma..
Yaygın denince şaşırdım..
0-5 yaş arası zibil gibi.Hayatım boyunca bir tane Asel'e denk gelmedim desem...
estagfurullah ne hakkı, teşekkür ediyorum bu arada :)Konu sahibi konunu meşgul ettim gibi hissettim hakkını helal et. Hayırlı doğumlar dilerim.
asel artık zamanın '' Emine, Fatma, Ayşe" isimleri gibi olmaya başladı:)Orijinal olmaktan çıktı artık bu isimler. Kızılay dağıtmış gibi, birkaç seneye Asel zehirlenmesi yaşayacağız öğretmenler olarak.
Benim de oğlum olacak ismi Ares belki size fikir verirİyi günler asel adında bir kızım var birde oğlum olacak Allah nasip ederse asel ismine uygun erkek bebek ismi arıyorum yardımlarınızı bekliyorum
Hayatım boyunca bir tane Asel'e denk gelmedim desem...
Bende hamileyim kızım olursa Asel oğlum olursa bulut yaman bu isimleri çok yakistiriyoruz eşimle umarım yardimci olmusumdurİyi günler asel adında bir kızım var birde oğlum olacak Allah nasip ederse asel ismine uygun erkek bebek ismi arıyorum yardımlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?