• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asansöre yabancı biriyle binmek.

Bana da çok takıntılı geliyor,herkesi potansiyel sapık gibi görmek ve onlara bunu hissettirmek.

Evet en kötüsü bu..Normal sıradan bir insana o dakika içinde sapık gibi hissettiyoruz kendini..

Bu kadar güvensizlik iyi değil bence..

Halbuki hayatta ilk öğrendiğimiz kavramlardan biri güvendir.
Görmüyoruz tabi ama tedbirli olmak lazım. Bu zamanda şartlar bunu gerektiriyor. Adam bi laf etse kendime gelemem. Ötesini düşünemiyorum.

Ya kişi ile ilgili değil...
Asansörde kaldım ve bi allahın kulu yoktu herhalde evde tüm binada :)
Yarım saat sonra kendiliğinden çalıştı
Ama ben pert:)
Evde 3 aylık oğlum uyuyordu
Ekmek almaya inmiştim...o günden sonra tövbe ettim :) ne oğlumsuz bakkala gittim nede asansöre bindim

Ben tek başıma binemiyorum.yabancı olsa da tercih ederim.asansör fobim var benim.
Uzun yıllar önce bir hastane asansöründe asansörün hızla aşağı düşmesi ve takılması sonucu mahsur kalmıştım. O günden beri korkuyorum.

Ekmek almaya inmiştim...o günden sonra tövbe ettim :) ne oğlumsuz bakkala gittim nede asansöre bindim
Ayyy çok fena olmuş :(
Oğlun uyanmamistir inşallah. Ben de çok küçükken gitmiştim bakkala uyurken elimde telsizle. Ama hiç böylesi aklıma gelmemisti. Geçmiş olsun

Telefon çekmedi mi asansörde

Ben genelde başka biriyle binmeye çekinmem ama gözüm şahısı tutmadı diyelim, önce asansöre ben geldiysem ben binerim, yok o geldiyse buyrun siz çıkın derim. Eğer sapık gibi göründüyse direkt merdivenlere yönelirim

Hastane dışında hiç tek asansöre binmemisim , konunuz sayesinde bunu farkettim :KK48:

Şeyi merak ettim. 3 kişi bindiniz mesela, sonra 3. Kişi indi. Ne yapıyorsunuz diğeriyle yalnız kalmamak için siz de mi iniyorsunuz yoksa yabancı olan kimseyle hiçbir şekilde binmiyor musunuz?
3 kişi binerken sıkıntı çekmiyorum :)

Ben çocuklarla oluyorum çoğunluk veya da tek mesela komşu binecek abla sen bin diyo adam en üst kata yürüyerek çıkıyo. Bazen de yorgun değilsem Yok bizim yakın (3.kat) siz binin diyorum ben yürüyorum beraber hiç kimseyle binmedim yanımda eşim yoksa. Binmem de yürürüm canım. Çok sıkılırım bunalırım

Ben genelde başka biriyle binmeye çekinmem ama gözüm şahısı tutmadı diyelim, önce asansöre ben geldiysem ben binerim, yok o geldiyse buyrun siz çıkın derim. Eğer sapık gibi göründüyse direkt merdivenlere yönelirim
Ben bindim, sıra benimdi. Arkamdan o da geldi:KK57:

Ama birisi arada inerse ne yapıyorsunuz

Siz 5 e çıkıyorsunuz ben 3 e o Ada'm da 4 e

Bindik ben 3 te indim o Zaman ne yapıyorsunuz
:))) o kısmını düşünmeden biniyorum. Zaten iki kişi olunca da bindigim oluyor ama hep bir rahatsızlık. O yüzden konu açma gereği duydum :)
Eşime söyledim, pek sallamadi:KK53:

Telefon çekmedi mi asansörde
Çekti eşimi aradım taaa iş yerinden geldi
Güvenlik de külübesinde değildi
Zaten eşim varmak üzereiken asansör çalıştı
Ama o korku yetti
Turistik bir yer burası binada pek insan yok
Olanlar da heralde evde değildi...çok kötü bir tecrubeydi

Back
X