• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asansöre yabancı biriyle binmek.

ne olacak ki denmiş ama neler olmuyor ki,
asansör gaspçılığı çok yaygındı bir ara,
bir tanıdığım evnin asansöründe 2 çocuğun tacizine uğradı, çantasını almış inerken de bıçaklamışlar, sürüne sürüne komşunun kapısına gitmiş şans eseri kurtulmuştu.
bunun gibi çok hikaye duydum.
dediğim gibi ben biniyorum çünkü hem eski işyerimin asansörü hem evimin asansörü gayet güvenli. ama olmasaydı korkabilirdim at hırsızı tipli bir herifle binmezdim mesela

Offf yaa. Ben asansörde değil de küçükken apartmanda penisini gösteren görmüştüm merdivende. Asansorumuz yoktu:KK57:
Bi yukarı bi aşağı basıp durmuş çocuklar da korkudan seslerini çıkaramamışlar. 3. Defa aşağı inerken bağırmışlar. Mevzu karakolluk falan olunca bayağı detay vardı işte ifadelerde. O adam aftan yararlanıp hapisten çıkan bir katil çıktı üstelik.o_O:KK57:

"Kabinin tabanını görmeden adım atmayın"
Yazısını gördüğümden beri asansör kullanmıyorum...
Tacizciye çanta ayakkabı dalarım ama kabin düşerse nanay :deli:
Taban yazmaları iyi olmuş
Bizimkinde "asansör kabinini görmeden binmeyiniz" yazıyor.Yalnız yazıyı görebilmek için zaten kabinin orda olması gerekiyor :deli:

Evim asansörlü değil , şimdiye kadar da en yüksek 2. katta oturdum. Asansörle öyle çok haşır neşir olmuşluğum yok ondan mı bilmem hiç aklıma gelmedi 2. kişi hırlı mıdır hırsız mıdır düşüncesi. Çok garipmiş gerçekten, ve böyle düşünen ne çok insan varmış.

Haklısınız sizle binen sapık da olabilir , hırsız da katil de... ama hayat böyle tedirgin diken üstünde yaşanır mı? Sokağa da çıkmayalım toplu hiçbir ortama girmeyelim o zaman. Bakın kuaförde başınıza ne gelmiş, kuaföre de gitmeyelim mi yani?

Umarım bu kaygınız her konuda bu kadar yüksek değildir, yıpratıcı olur çünkü yaşamak böyle.

Binerse ne yapıyorsunuz peki

Ben biniyorum Ada'm seçmiyorum

Eşim de biniyor mesela

Siz iniyor musunuz o binerse eğer

Genelde sikinti olmayacak tiplerde sorun olmuyor ama biraz tirstiysam hemen telle birini arayip suan asansordeyim geldim zaten diyorum :KK66:

Apartmanda tanimadiginiz biriyle aynı anda beklediginizde ne yapıyorsunuz? Rahatsız oluyor musunuz? Illa sapık olacak diye bir şey yok, başka türlü bir şey de olabilir tabii. Reddediyorsanız, ne diyorsunuz kibar ve yaratici hanımlar?:deli:

Bugün hiç binmek istemediğim tarzda biriyle başıma geldi.(Gozum tutmadi ama bir sey de diyemedim) Uzun zamandır soracaktım size, hatırlamış oldum:KK14:

İnene kadar biraz çekiniyorum açıkçası :KK70:ama nedenini bilmiyorum. Garip bir şekilde onun da rahatsız olduğunu düşünüyorum. Yalnız olma ümidiyle asansöre biniyorum genelde. Bazen de psikopatça şeyler düşünüyorum. Asansörde kalırmışım ve yanımda bu cibiliyetsiz olurmuş :oha: gibi.. İnene kadar sanki fazla hareket etmemeliymişm hissine kapılırım. Çünkü kolunu kaldıracak olsan muhakkak dikkat çekiyor sanki normalde put gibi duran canlılarmışız gibi. Küçük merakını gideriyor "acaba niye hareket etmiş olabilir"
Böyle saçma garip şeyler işte. :işsiz:

Ya siz binin diyip geri duruyorum hic yuz ifademi değiştirmeden eger karsi da ki buyrun siz binin derse de hemen hoop diye atliyorum asansore kapanacakken de tesekkuru basiyorum cok medeniyim netice de... birinin asansör bekledigini gordüysem hemen merdivene yöneliyorumm

Eğer yanımda çocuk yoksa merdivene yöneliyorum
Çocuk varsa siz binin biz bekleyelim diyorum binmemeye özen gösteriyorum

Eger cok çok rahatsiz edici biri degilse asansore o kisiyle binmemek bence hic hos değil. Direk karsindakini suclamis oluyosun. Dikkatli olmak lazim tabi ama ozellikle karsi cins diye binmemek hic etik degil

Eger cok çok rahatsiz edici biri degilse asansore o kisiyle binmemek bence hic hos değil. Direk karsindakini suclamis oluyosun. Dikkatli olmak lazim tabi ama ozellikle karsi cins diye binmemek hic etik degil
Zaten bu yüzden rahatsızlık duyuyorum. Ama her şeyden önce bir anneyim, her adımda çocuklarımı düşünüyorum yanı sırf medeni olacağım diye tedbirsizlik edersem, o da beni bıçaklayıp öldürse ...

Hiç konuşmadan çıkarım . .
Ciddi bir şekilde. .
Bunda ne var. .

Apartmanda tanimadiginiz biriyle aynı anda beklediginizde ne yapıyorsunuz? Rahatsız oluyor musunuz? Illa sapık olacak diye bir şey yok, başka türlü bir şey de olabilir tabii. Reddediyorsanız, ne diyorsunuz kibar ve yaratici hanımlar?:deli:

Bugün hiç binmek istemediğim tarzda biriyle başıma geldi.(Gozum tutmadi ama bir sey de diyemedim) Uzun zamandır soracaktım size, hatırlamış oldum:KK14:
Arkadasimi bekliyorum buyrun siz binebilirsiniz diyorum.

saatlerce bas basa kalmiyosun ki en fazla hadi 5 dk ....
ben hic haripsemedim o yuzden .yabanci biri olunca da onume bakarim hic yuzune falan bakmam.
zaten ben cok yakin olunca yuz temasi sevmem oyle kimseyle.
genelde köseye gecer onume bakarim telime bakarim falan...

Bu zamana kadar hiç garipsemedim açıkçası.
Hastanelerde onca kişiyle birlikte biniyoruz. Ben rahatsız olmuyorum.
Onca kişiyle beraber binmek ayrı , hastane asansörleri zaten bunu kaldırıyor ama apartman asansörleri :bicak:
Ben tlf ile falan ilgileniyorum , siz buyrun diyorum . Bazen centilmen çıkıyor bana yol verip kendisi bekliyor :dondurma:

saatlerce bas basa kalmiyosun ki en fazla hadi 5 dk ....
ben hic haripsemedim o yuzden .yabanci biri olunca da onume bakarim hic yuzune falan bakmam.
zaten ben cok yakin olunca yuz temasi sevmem oyle kimseyle.
genelde köseye gecer onume bakarim telime bakarim falan...
O 5 dakikada size çok kötü bir sözlü tacizde bulunabilir; fiziksel de olabilir. Bunu illa cinsellik olarak da düşünmeyin. 5 dakika yeterli bunun icin.

O 5 dakikada size çok kötü bir sözlü tacizde bulunabilir; fiziksel de olabilir. Bunu illa cinsellik olarak da düşünmeyin. 5 dakika yeterli bunun icin.
bilmiyorum hic dusunmedim.gerek de kalmadi ya eskiden dersanemde binerdim ya hastanede yani hep kalabalik yerlerde o yuzdem hic oyle biriyle bas basa kalmadim
bi de zaten ben bi kere asansorde kaldigim icin korkuyorm tek binemiyorum ..ama illa ki binmek zorunda oldugum gunler oldu.o zmnlarda da bakarim kim var diye mesela ben teksem ve asansorde de tek ya da bi kac erkek varsa binmem ben cekinirim.ama icleri de bayan varsa binerim.
tabi ki de dikkat etmek lazim.bazilarinin binasi asansorlu.mecbur biniyorlar ust kattysa.bu devirde ayni binada olsa da kimse birbirini tanimiyo.
asansorlu binada oturmadigim icin biaey diyemicem.ama tek binmek zorunda kalirsam karsi cins varsa binmem o binecekse cikarim ordan.kimseye hesao vermek zorunda da defilim hic de gocunam karsimdaki dusunup binmemesi gerekirdi derim

Back
X