• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asansöre yabancı biriyle binmek.

Benim lisede bir arkadaşım biriyle bindi asansöre ve adam bıçak zoruyla parasını aldı. Kız güzelde bir kızdı boğuşmuşlar az ve elinden yaralanmıştı. Bunu kadın erkek eşit hangi çağda yaşıyoruz mantığıyla degil de ülkenin gerçeklerine göre değerlendirirseniz daha iyi olur. Ben bekliyorum o biniyor ben sonrakine bineceğim diyorum yanlış anlarsa anlasın zaten bilen güvenlik için bunu yaptıgımı bilir. Ve zaten sürekli gördüğün komşun filansa bu soruyu sormazsın bilmediklerimiz işte ne kadar güvenilir olabilir.
Evet, aklıma bu da geldi

Bizim asansorlerde guvenlik kamerasi var ve 24 saat izleniyor belki onun verdiği rahatliktir hic binmek istemediğim bir an hatirlamiyorum. Ama ozellikle ben tekken tek erkek varsa once siz cikin/inin diye teklif ediyorlar ben siz de gelin diyorum.
Deme bi daha :KK37:

Kötü enerji aldıysam, halinden tavrından tipinden şüphelendiysem binmem. Onun dışında cinsiyeti fark etmez, binerim.

En azından çocukların okuldan gelip giderken yabancılarla binmemesi gwrektiğine inanıyorum. İlk okulda bi yabancı beni asansörde rahatsız etmişti çocuk aklı ne olduğunuda anlayamadım kimseye de söyleyemedim. Bu yüzden bu konu hakkında hassasım hala.

İlla birşey demek zorunda değilsiniz ,cep telefonunuzla ilgileniyor gibi yapıp yüzüne bile bakmadan gönderebilirsiniz.Kimse sizi kınamaz burası Türkiye ."Ben önden siz buyrun "diyorum.Kimsede illa gel falan demedi.Dersede teşekkür ederim ve binmem.İstediğini düşünsün umrumda olmaz.Ben karı koca çiftlerle de çocuklu ailelerle de binmiyorum asansöre onları rahatsız etmemek için.Cinsim bu konuda.

Yorumlara şok oldum, hic biriniz mi binmiyorsunuz başkasıyla yahu? İş yerinde falan ne yapıyorsunuz? ?:KK57::KK57: Bir tek ben mi hiç düşünmedim, hiç takmadim acaba ay çok değişik geldi.:KK45:
İş yerinde asansör cam ve büyük.Öyle olmasa onada binemem ben.Sürekli çalışıyor birde garibim ya pek boş yakalayamadım daha kendisini :olamaz:

Canim ama dedigim gibi bizim apartmanlar epey buyuk asansorler de oyle ve guvenlik kulubesinde surekli acik ekranda izliyorlar. Dolayisiyla kimse bizim sitede birini asansorde falan gasp etmeye cesaret edemez en fazls sozlu taciz olabilir.
Normal apartman asansoru olsa farklı davranirdim.

Yorumlara şok oldum, hic biriniz mi binmiyorsunuz başkasıyla yahu? İş yerinde falan ne yapıyorsunuz? ?:KK57::KK57: Bir tek ben mi hiç düşünmedim, hiç takmadim acaba ay çok değişik geldi.:KK45:

Üniversitede çalışıyorum orada sorun olmuyor çünkü iş arkadaşlarımı tanıyorum kocaman asansör ve kamera var . Kaç yıldır beraber çalıştığım insanlar.

haydi gazı alan alana bende biniyorum:))
bizim asansör eşşek kadar gerçi..
benim asansör konusunda en çok şikayetçi olduğum konu birlikte bindiğim insanın kokusu :)

kesinlikle, sadece bu yüzden binmem.. ama düşünüyorum da asansörde tek kalsam kalp krizinden giderim orada biriyle binince daha güvenli hissediyorum, ters işliyor bende :27:

Bizim iş hanımda Ada'm seçme şansı yok mesela

Apartman neyse ne de iş hanında 60 daire var 250 kişi çalışıyordur en az

Günde gelen giden 1000 kişiyi aşar

Eee biniyoruz valla ben sonrakiyle gideceğim desen sonrakini beklerken gelen Ada'ma sen binme mi diyeceksin

Akşama kadar bekleyemeyiz ki

Umumi asansörler ben bindim sen binme diyemeyecegimize göre begenmeyen merdivenden çıkar :deli:

Bizim iş hanımda Ada'm seçme şansı yok mesela

Apartman neyse ne de iş hanında 60 daire var 250 kişi çalışıyordur en az

Günde gelen giden 1000 kişiyi aşar

Eee biniyoruz valla ben sonrakiyle gideceğim desen sonrakini beklerken gelen Ada'ma sen binme mi diyeceksin

Akşama kadar bekleyemeyiz ki
En iyisi merdiven

Back
X