• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asansöre yabancı biriyle binmek.

Valla asansörde başımıza gelen 2 korkunç olay var. O yüzden asla asla binmiyorum.
Hiç asansöre binmeyecek gibi merdivenlere yöneliyorum.

Ayyy çok fena olmuş :KK43:
Oğlun uyanmamistir inşallah. Ben de çok küçükken gitmiştim bakkala uyurken elimde telsizle. Ama hiç böylesi aklıma gelmemisti. Geçmiş olsun
Yok uyanmamıştı allahtan
Ama uyandığını düşünerek kafayı yedim içerde...bir yandan da korkuyordum
Hatırladıkça tüylerim ürperiyor

Valla ben binmiyorum kesinlikle ...buyrun siz gidin diyorum once gelmis olsam bile..karsi taraftakide anliyor onla binmek istemedigimi yok siz buyrun derse tek binip kapiyi kapatiyorum..banane ya elin adamiyla ne binicem...guvenmem kimseye ..

Önlem almak iyidir belli ölçüde, kötü haberleri çok duyuyoruz tamamda bu kadarda gece taksiye bınılmez, asansöre biriyle bınılmez ya bisey olursa, ya şöyle olursa svs böyle hayat geçmez. Bu şekilde olan insanlar çocuklarınada çok baskı yapıyor, aman gitme, aman cıkma filan. Çok şeey yapmamak lazım.

Yanımda eşim olmadan asla binmem avm hastane hepsi dahil asansorde kadına tecavüz taciz bunlar yasanılmıs olaylar Allah kotu insanlarla karşılaştırmasın
Benim arkamdan gelip binen olunca da hemen inerim
Komsularıma guvenmek zorunda değilim

Ben asansöre akraba falan değilse yabancı bir erkekle binmiyorum. Bir şey olacağından değil ama o kadar dar alanda rahat edemiyorum. Diğer asansörü bekliyorum

Yok uyanmamıştı allahtan
Ama uyandığını düşünerek kafayı yedim içerde...bir yandan da korkuyordum
Hatırladıkça tüylerim ürperiyor
Düşüncesi bile korkunç:110:
Benim kızımda yeni yürümeye başlayınca daire kapısını yüzüme kapatmıştı.Kalp krizi geçireceğim sanmıştım.Elim ayağım dolandı birbirine komşunun kapısına vurdum çilingir çağırın hemen diye panik halde.Bir taraftanda kızım anne şimdi gelecek diyorum kapıdan.Kaç saniye sürdü bilmiyorum kızım kapıyı kendi açtı bide gülüyor kikirdeye kikirdeye:KK57:

Ne oldu? Anlatın da ders alalım arkadaşım lütfen

Aslında en iyisi binmemek de küçük çocukla merdiven de zor oluyor.o_O
Ne oldu ki merak ettim.
İnsanları korkutmak gibi olacak ama pek detay vermeden anlatiyim.
Yegenimle binmiştik 5 yaşındaydı. Kulaklarındaki küpeyi çıkarmaya çalıştı 15-16 yaşlarındaydı oğlan.
Bir de çok yakın arkadaşımın 2 küçük kardeşini asansörde taciz olayı var.
O çok feci detayları hiç yazmıyım.

Ne oldu? Anlatın da ders alalım arkadaşım lütfen

Aslında en iyisi binmemek de küçük çocukla merdiven de zor oluyor.o_O
Ne oldu ki merak ettim.
Yegenimle binmiştik 5 yaşındaydı. Kulaklarındaki küpeyi çıkarmaya çalıştı 15-16 yaşlarındaydı oğlan.

Benim kızımda yeni yürümeye başlayınca daire kapısını yüzüme kapatmıştı.Kalp krizi geçireceğim sanmıştım.Elim ayağım dolandı birbirine komşunun kapısına vurdum çilingir çağırın hemen diye panik halde.Bir taraftanda kızım anne şimdi gelecek diyorum kapıdan.Kaç saniye sürdü bilmiyorum kızım kapıyı kendi açtı bide gülüyor kikirdeye kikirdeye:KK57:
Offf çok kötü...insanı zangır zangor titretiyor böyle şeyler

Offf yaa. Ben asansörde değil de küçükken apartmanda penisini gösteren görmüştüm merdivende. Asansorumuz yoktu:KK57:

"Kabinin tabanını görmeden adım atmayın"
Yazısını gördüğümden beri asansör kullanmıyorum...
Tacizciye çanta ayakkabı dalarım ama kabin düşerse nanay :deli:

Küpe olayını bir arkadaşım sokakta yasamis kucukken. Çocukta küpe kesinlikle olmamalı:(

1 yaşındaki çocuk nasıl kapıyı açabilmiş? O da büyük başarı

Adam tecavüzcü kılıklı falan değilse ben binerim. Sıkıntı yapmıyorum. Ama asansörün içinde yere falan bakma olayı yada göz göze gelmemek için bakacak yer bulamama olayı çok korkunç :D

Apartmanda tanimadiginiz biriyle aynı anda beklediginizde ne yapıyorsunuz? Rahatsız oluyor musunuz? Illa sapık olacak diye bir şey yok, başka türlü bir şey de olabilir tabii. Reddediyorsanız, ne diyorsunuz kibar ve yaratici hanımlar?:deli:

Bugün hiç binmek istemediğim tarzda biriyle başıma geldi.(Gozum tutmadi ama bir sey de diyemedim) Uzun zamandır soracaktım size, hatırlamış oldum:KK14:

insanlara güven o kadar azaldı ki bu gibi şeylerden korkuyoruz hep.
sapık erkeklerin böyle karambol anlarını beklediklerini biliyoruz. dikkat etmek lazım maalesef.

gerçi şöyle de düşünmek gerek erkekler de iftira atılmasından korkuyor. mesela zengin birinden para koparmak için kadın beni taciz etti diyebilir hiç öyle bir şey olmadığı halde. e asansörde de kamera yoksa ayıkla pirincin taşını. olmayan şeyler değil.

hatırlayın 3-4 sene önce bir kadın kabataş'ta üstüme işediler diye ortalığı karıştırdı o zamanın yöneticileri başörtülü bacıma saldırdılar edebiyatı yaptılar o kadar da sonradan yalan olduğu ortaya çıktı. kamera görüntüleri olmasa yok yere düşmanlık yaratılmış olacaktı.

Back
X