- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.006
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben zaten 2 kişiyle de bindim bugüne dek. 3. Kişi olunca sıkıntı yapmıyorum. Iner diye düşünmüyorum. Zaten 3 kişi de pek denk gelmedi.İşte o 3. Inerse ne oluyor? Diğeriyle başbaşa kalınca?
Yok uyanmamıştı allahtanAyyy çok fena olmuş
Oğlun uyanmamistir inşallah. Ben de çok küçükken gitmiştim bakkala uyurken elimde telsizle. Ama hiç böylesi aklıma gelmemisti. Geçmiş olsun
Ne oldu? Anlatın da ders alalım arkadaşım lütfenValla asansörde başımıza gelen 2 korkunç olay var. O yüzden asla asla binmiyorum.
Hiç asansöre binmeyecek gibi merdivenlere yöneliyorum.
Aslında en iyisi binmemek de küçük çocukla merdiven de zor oluyor.Valla asansörde başımıza gelen 2 korkunç olay var. O yüzden asla asla binmiyorum.
Hiç asansöre binmeyecek gibi merdivenlere yöneliyorum.
Düşüncesi bile korkunçYok uyanmamıştı allahtan
Ama uyandığını düşünerek kafayı yedim içerde...bir yandan da korkuyordum
Hatırladıkça tüylerim ürperiyor
Ne oldu? Anlatın da ders alalım arkadaşım lütfen
İnsanları korkutmak gibi olacak ama pek detay vermeden anlatiyim.Aslında en iyisi binmemek de küçük çocukla merdiven de zor oluyor.
Ne oldu ki merak ettim.
Ne oldu? Anlatın da ders alalım arkadaşım lütfen
İnsanları korkutmak gibi olacak ama pek detay vermeden anlatiyim.Aslında en iyisi binmemek de küçük çocukla merdiven de zor oluyor.
Ne oldu ki merak ettim.
Offf çok kötü...insanı zangır zangor titretiyor böyle şeylerDüşüncesi bile korkunç
Benim kızımda yeni yürümeye başlayınca daire kapısını yüzüme kapatmıştı.Kalp krizi geçireceğim sanmıştım.Elim ayağım dolandı birbirine komşunun kapısına vurdum çilingir çağırın hemen diye panik halde.Bir taraftanda kızım anne şimdi gelecek diyorum kapıdan.Kaç saniye sürdü bilmiyorum kızım kapıyı kendi açtı bide gülüyor kikirdeye kikirdeye![]()
Offf yaa. Ben asansörde değil de küçükken apartmanda penisini gösteren görmüştüm merdivende. Asansorumuz yoktuİnsanları korkutmak gibi olacak ama pek detay vermeden anlatiyim.
Yegenimle binmiştik 5 yaşındaydı. Kulaklarındaki küpeyi çıkarmaya çalıştı 15-16 yaşlarındaydı oğlan.
Bir de çok yakın arkadaşımın 2 küçük kardeşini asansörde taciz olayı var.
O çok feci detayları hiç yazmıyım.
Küpe olayını bir arkadaşım sokakta yasamis kucukken. Çocukta küpe kesinlikle olmamalıİnsanları korkutmak gibi olacak ama pek detay vermeden anlatiyim.
Yegenimle binmiştik 5 yaşındaydı. Kulaklarındaki küpeyi çıkarmaya çalıştı 15-16 yaşlarındaydı oğlan.
Bir de çok yakın arkadaşımın 2 küçük kardeşini asansörde taciz olayı var.
O çok feci detayları hiç yazmıyım.
1 yaşındaki çocuk nasıl kapıyı açabilmiş? O da büyük başarıDüşüncesi bile korkunç
Benim kızımda yeni yürümeye başlayınca daire kapısını yüzüme kapatmıştı.Kalp krizi geçireceğim sanmıştım.Elim ayağım dolandı birbirine komşunun kapısına vurdum çilingir çağırın hemen diye panik halde.Bir taraftanda kızım anne şimdi gelecek diyorum kapıdan.Kaç saniye sürdü bilmiyorum kızım kapıyı kendi açtı bide gülüyor kikirdeye kikirdeye![]()
Apartmanda tanimadiginiz biriyle aynı anda beklediginizde ne yapıyorsunuz? Rahatsız oluyor musunuz? Illa sapık olacak diye bir şey yok, başka türlü bir şey de olabilir tabii. Reddediyorsanız, ne diyorsunuz kibar ve yaratici hanımlar?
Bugün hiç binmek istemediğim tarzda biriyle başıma geldi.(Gozum tutmadi ama bir sey de diyemedim) Uzun zamandır soracaktım size, hatırlamış oldum![]()