• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asansöre yabancı biriyle binmek.

Apartmanda tanimadiginiz biriyle aynı anda beklediginizde ne yapıyorsunuz? Rahatsız oluyor musunuz? Illa sapık olacak diye bir şey yok, başka türlü bir şey de olabilir tabii. Reddediyorsanız, ne diyorsunuz kibar ve yaratici hanımlar?:deli:

Bugün hiç binmek istemediğim tarzda biriyle başıma geldi.(Gozum tutmadi ama bir sey de diyemedim) Uzun zamandır soracaktım size, hatırlamış oldum:KK14:
Valla ben hiç korkmam ve çekinmem,binerim o asansöre,şimdiye kadar hiç öyle bir çekinmem olmadı,hem onlar benden çekinsin:KK48:
Hayır ne olacak mesela o asansöre beraber girince,ne geliyor aklınıza?

Offf yaa. Ben asansörde değil de küçükken apartmanda penisini gösteren görmüştüm merdivende. Asansorumuz yoktu:KK57:

Ben 22-23 yaşlarında iken geldi başıma bu. Hem de evime kadar takip edildim. Takip edildiğimin de farkındaydım...
Korkudan ancak evime gitmekten başka bişey düşünemedim birini aramak imdat falan demek aklıma gelmedi.
Olayın travmasını atlatmam uzun sürdü. Hala arkamdan biri yürüyünce çok tedirgin olurum.

Hiç yaşamadım böyle bir tereddüt ama yaşasaydım sanırım,kıvırmadan,çekinmeden"buyrun siz çıkın"derdim,karşımdakide muhtemelen "yoo siz çıkın ben beklerim"derdi yada binip giderdi,bende beklemeye devam ederdim.
Yani öyle alıştık ki kalabalık ortamlara,dopdolu asansörlere,tuhaf gelmiyor bana birileriyle aynı asansörde olmak,zaten kısa süren bir durum,en fazla ne olabilir ki o asansörde bilemedim.

Bu yuzden komsulugun bıttıgını dusunuyorum ben
Komsusunu gorunce de boyle gerı gıden var
Ben basımla hafıf selam verırım hanı kucuk one egım olurya merhaba buyrun arası

Bıkac kere denk geldıgım kısıyse dırek buyrun derım

Dun esım kızım ben asansore bınerken bebek arabasında cocugu olan bı kadın gordum ılk ona oncelık verıp buyrun dedım. Lutfen sız rahatsız olmayın sızınde bebegınız var ben dıger asansore bınıcem dedı ıyı gunler dedık cıktık

Yanı bırını gorunce acıklama yapmak zorunda degılsınız ama nezaket geregı en azından bı yuzlerıne bakmak da gerek

Hastanede awmde herkesle asansore bınıyoruz sonucta

Bu yuzden komsulugun bıttıgını dusunuyorum ben
Komsusunu gorunce de boyle gerı gıden var
Ben basımla hafıf selam verırım hanı kucuk one egım olurya merhaba buyrun arası

Bıkac kere denk geldıgım kısıyse dırek buyrun derım

Dun esım kızım ben asansore bınerken bebek arabasında cocugu olan bı kadın gordum ılk ona oncelık verıp buyrun dedım. Lutfen sız rahatsız olmayın sızınde bebegınız var ben dıger asansore bınıcem dedı ıyı gunler dedık cıktık

Yanı bırını gorunce acıklama yapmak zorunda degılsınız ama nezaket geregı en azından bı yuzlerıne bakmak da gerek

Hastanede awmde herkesle asansore bınıyoruz sonucta
Yanlış anlamissiniz. Konumuz komşulara selam vermemek, gulumsememek değil. Onlarla aynı asansöre binmemek hiç değil.

Apartmanda tanimadiginiz biriyle aynı anda beklediginizde ne yapıyorsunuz? Rahatsız oluyor musunuz? Illa sapık olacak diye bir şey yok, başka türlü bir şey de olabilir tabii. Reddediyorsanız, ne diyorsunuz kibar ve yaratici hanımlar?:deli:

Bugün hiç binmek istemediğim tarzda biriyle başıma geldi.(Gozum tutmadi ama bir sey de diyemedim) Uzun zamandır soracaktım size, hatırlamış oldum:KK14:
hayir yani siz rahatsiz olucaksiniz diye kimse apartmana girmicek mi sacma sapan bi dusunceniz var

Ben rahatsız olmuyorum şahsen ne olabilir ki sonuçta taksiye de biniyoruz mesela. Toplum içinde mecburen birbirimize bi dereceye kadar güvenmek zorundayız

Ben rahatsız olmuyorum şahsen ne olabilir ki sonuçta taksiye de biniyoruz mesela. Toplum içinde mecburen birbirimize bi dereceye kadar güvenmek zorundayız
Durak taksisi dışında binmem. Durak da evimin yanında beni tanıyan durak yani. Nerde olursam olayım ararim durağı. Daha güvenli gibi gorunen otobüste neler olduğunu biliyoruz.

Onca kişiyle beraber binmek ayrı , hastane asansörleri zaten bunu kaldırıyor ama apartman asansörleri :bicak:
Ben tlf ile falan ilgileniyorum , siz buyrun diyorum . Bazen centilmen çıkıyor bana yol verip kendisi bekliyor :dondurma:
Onca kişiyle beraber binmek ayrı , hastane asansörleri zaten bunu kaldırıyor ama apartman asansörleri :bicak:
Ben tlf ile falan ilgileniyorum , siz buyrun diyorum . Bazen centilmen çıkıyor bana yol verip kendisi bekliyor :dondurma:
Baş başa kalma durumlarında hiç böyle tedirgin olmuyorum nedense.
Bugün mesela bir kişiyle birlikte bindim mesela asansöre.
Aklıma böyle şeyler gelmedi.

Sokakta yalnız gezmeyelim bu mantıkla, yanımıza her an bir sapık yaklasip elinde bıçakla tehdit edip bizi tenhaya çekebilir. Ne yazdim bak kötü senaryolar bitmez. :27:

Back
X