- 3 Nisan 2011
- 1.848
- 1.530
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birçok ihtimal var...Kaç saatlik yol asansör
Ne olabilirki
Ne deyip inersiniz? Ayıp olmayacak yaratıcı fikirler lazım:)Genelde bana yer veriyorlar binmiyorlar birlikte. Eğer çocuklar varsa onlarla oyalaniyorum siz binin diyorum. Gözüm tutmamissa zaten binmem. Ben varken bu tipte birisi binecek olursa inerim.
Nasıl yani, anlamadım:)Bizim komsular 1 kisi bile olsa bekliyor.
Çok iyi bir semt değil maalesefeğer oturduğunuz semt iyi bir semtse muhtemelen gelen yabancı kişi misafirdir. sorun olacağını sanmıyorum. ama gözüm tutmadı diyorsanız bence siz önden buyrun ben birini bekliyorum diyebilirsiniz.
Telefon çalıyor olabilir. :))Ne deyip inersiniz? Ayıp olmayacak yaratıcı fikirler lazım:)
Apartmanda tanimadiginiz biriyle aynı anda beklediginizde ne yapıyorsunuz? Rahatsız oluyor musunuz? Illa sapık olacak diye bir şey yok, başka türlü bir şey de olabilir tabii. Reddediyorsanız, ne diyorsunuz kibar ve yaratici hanımlar?
Bugün hiç binmek istemediğim tarzda biriyle başıma geldi.(Gozum tutmadi ama bir sey de diyemedim) Uzun zamandır soracaktım size, hatırlamış oldum![]()
beraber çıkmak istemediginiz biriyse.geride durun adam binince kapatin kapısını gitsin..
Ben erkek olsam binmem zaten. Nerde öyle incelik isteAsansör cam duvarlı olup dışardan görünmüyorsa binmiyorum yabancı erkeklerle. Bayan olursa ya da büyük asansör kalabalık ortam olursa duruma göre binerim. Öyle asansörler de anca iş yeri avm tarzı yerlerde var.
Ama tek asla binmem düzgün giyimli olsa da farketmez isterse genç çocuk olsun isterse yaşlı amca. Nasıl anlarlarsa anlasınlar hiiiçç umrumda değil ben rahatıma bakarım. Hiç kibar olamayacağım bu konuda kusura bakmasınlar.
Bu kadar kadının taciz tecavüz edilip suçluların azıcık cezalarla kurtulduğu bir ülkede asansöre tek binmek dolmuşta tek kalmak gece taksiye binmek falan lüks şeyler.
Yorumlara şok oldum, hic biriniz mi binmiyorsunuz başkasıyla yahu? İş yerinde falan ne yapıyorsunuz? ?Bir tek ben mi hiç düşünmedim, hiç takmadim acaba ay çok değişik geldi.
![]()
Ya kızlar binmeyin öyle herkesle ya kalsa asansör nasıl güveneceksinizyani yazmayayım dedim de senden gaz aldım, ben biniyorum![]()