Aynen yaaaa kullanmayın şu ucuz parfumleri ilk notasında boguluyorum diger notayı alamıyozki. Kolanya daha iyibazı hatunlarda parfümle yıkanıyor hacı yağı gibi ağır ağır off nefes almamak için direniyorum resmen..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen yaaaa kullanmayın şu ucuz parfumleri ilk notasında boguluyorum diger notayı alamıyozki. Kolanya daha iyibazı hatunlarda parfümle yıkanıyor hacı yağı gibi ağır ağır off nefes almamak için direniyorum resmen..
En iyisi merdiven
Ben eğer tek başıma isem yabancı biriyle binmiyorum. Önce siz çıkın diyorum. Ama eğer yanımda bir yakınım varsa binilebilir. Bence kesinlikle binmeyin arkadaşlar tanımadığınız kişiyle asansöre. Biraz beklemek kimseye bişey kaybettirmez. Kimseye güven olmuyor bu devirde. İnsanların alnında hırsız ya da sapık yazmıyor. En ummadığımız insanlar hırsız ve sapık çıkabiliyor. Uyanık olmak lazımApartmanda tanimadiginiz biriyle aynı anda beklediginizde ne yapıyorsunuz? Rahatsız oluyor musunuz? Illa sapık olacak diye bir şey yok, başka türlü bir şey de olabilir tabii. Reddediyorsanız, ne diyorsunuz kibar ve yaratici hanımlar?
Bugün hiç binmek istemediğim tarzda biriyle başıma geldi.(Gozum tutmadi ama bir sey de diyemedim) Uzun zamandır soracaktım size, hatırlamış oldum![]()
bazı hatunlarda parfümle yıkanıyor hacı yağı gibi ağır ağır off nefes almamak için direniyorum resmen..
Nasıl yani, anlamadım:)
Işyerinde sorun yok bence.Bizim iş hanımda Ada'm seçme şansı yok mesela
Apartman neyse ne de iş hanında 60 daire var 250 kişi çalışıyordur en az
Günde gelen giden 1000 kişiyi aşar
Eee biniyoruz valla ben sonrakiyle gideceğim desen sonrakini beklerken gelen Ada'ma sen binme mi diyeceksin
Akşama kadar bekleyemeyiz ki
Ne oldu ki?5.kattayım ben .
Sevimsiz bi olaydan sonra binmiyorum artık...11 buçuk kilo oğlumu da kucaklayarak iniyorum vhalla
Işyerinde sorun yok bence.
Yabancılarla asansöre binince ne oluyor yiyor mu sizi?![]()
O da doğru canım. Belalı çoktur sizin orda...Ama bizim iş hanımıza hırlısı hırsızı teröristi tecavüzcüsü gelir zira avukat yoğunlukta
Apartmana bu kadar çeşit insan gelme olasılığı daha düşük yani
Ya da ne bileyim yukarıdan biniyorsun atıyorum 3. Katta birisi daha biniyor inemeyeceğimize göre orada gideceğimiz yere kadar gidiyoruz
Apartmanda da 5 ten bindiniz 3 te birisi binerken ay ben ineyim burada aşağıya yürüyeyim denmez ki
Neyse ben 13. Kattayım bundan sonra bana merdiven hem kondisyonum artar.
Ya bence de degil. Ama ya bise olursa ?Bana da çok takıntılı geliyor,herkesi potansiyel sapık gibi görmek ve onlara bunu hissettirmek.
Evet en kötüsü bu..Normal sıradan bir insana o dakika içinde sapık gibi hissettiyoruz kendini..
Bu kadar güvenlik iy değil bence..
Dahada kotu mesai bıtımınde cıkacam merdıvenlerı evim 13. Katta. Ben zoru severim. Erimek iyi olur hem.siz böyle deyince aklıma geldi, önceki iş yerimde odam 8. kattaydı.. çok asansörde kalınca psikolojik olarak çok etkilendim ve binmemeye başladım, her seferinde merdiven kullanıyordum.. odamın anahtarını giriş katında unutunca tarlası yanmış çiftçi gibi oturur kapıda beklerdimsiz 13 katı çıkıp inene kadar ya mesai biter, ya da erirsiniz
![]()
Mesela ben asansordeyim. Asansor ara kattan cagrilip kapi acildiginda asansore binmiyorlar. Bos olarak gelmesini bekliyorlar. Ben de oyle.