Yan etki yapıyor sana bence ya onu görüşmen gerek en kısa zamanda yada bebiş tuttu ondan kaynaklı ağrıyorBende hiçbir ağrı sızı kalmadı ama baş ağrısı çok fena iğne etkisi devam eder canım benim bugün 6. Günüm test hala pozitif çıkıyor bol bol dinlen
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama ve Progestan
- Konu Sahibi cebellato
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İnşallah canım :) yani umarım ondandır da yan etkiden değildir erken uyanıyorum diye de olabilir bilmiyorum uzanıyorum geldiğim gibi ertesi sabaha kadar :)))Yan etki yapıyor sana bence ya onu görüşmen gerek en kısa zamanda yada bebiş tuttu ondan kaynaklı ağrıyor
- 20 Mart 2024
- 443
- 102
- 18
- 26
Tabiki paylaşırım. Güzel dualarınızı eksik etmeyin inşallahİnşallah canım kucağına alırsın sağlıkla, hayırlısı olsun anestezili oluyor genelde rahim filmi :) sürecini bizimle de paylaşırsın :)
- 20 Mart 2024
- 443
- 102
- 18
- 26
Anladım teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alırız peki gebelik var mıŞu kadarını diyebilirim ki çok korkarak gittim acı olacak mı v.s diye toplam 10 saniyelik bir işlem hiç acı olmuyor geri kalan süreçte normal ilişkideki gibi ayaklarınız catalın tek tarafına alınıyor o şekilde bekletiyolar bir süre spermin ulaşması için hiç korkmayın süreç adetin 3. Gününden itibaren bana klomen kullandırdılar sabah akşam hap olarak içtim 5. Gün hast tekrar gittim yumurta büyümüşmü diye baktılar 1 tane 21 mm yumurta oluşmus aynı gün akşam ovitral iğne göbekten vurulup 2 gün sonra gidip aşılamamı oldum bu şekilde
İnşallahh şuan aşılamamın 4. Günü 10 günüm var daha zaman geçmiyorrAnladım teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alırız peki gebelik var mı
Ay inşallah yaİnşallah canım :) yani umarım ondandır da yan etkiden değildir erken uyanıyorum diye de olabilir bilmiyorum uzanıyorum geldiğim gibi ertesi sabaha kadar :)))
- 20 Mart 2024
- 443
- 102
- 18
- 26
Güzel haberler almanız dileğiyleİnşallahh şuan aşılamamın 4. Günü 10 günüm var daha zaman geçmiyorr
Aminnn hepimiz için inşallahhGüzel haberler almanız dileğiyle
Nasılsın canım ağrın sızın var mı ayağa kalktığım an tam karın ortasına hani böyle üşütürüzde ağrır ya onun bi tık daha şiddetlisi ağrı giriyor ya neden böyle oluyor korkuyorum çok fazla ayakta durduğumdada ağrı şiddetleniyor sol kasıkta batma oluyo arada harici başka bisey yok ama bu agrilar korkutuyor ve dayanılmaz olmaya başladı sende nasıl devam ediyorİnşallah canım :) yani umarım ondandır da yan etkiden değildir erken uyanıyorum diye de olabilir bilmiyorum uzanıyorum geldiğim gibi ertesi sabaha kadar :)))
canım bende hiçbir ağrı kalmadı arada akıntı oluyor progestandan mı bilmiyorum ama çok fena uykum geliyor birde gögüste süt akıntısı var sende bir denesene sende de oluyor mu diye ucunu sıkınca oluyor, kaçıncı günündesin bugünNasılsın canım ağrın sızın var mı ayağa kalktığım an tam karın ortasına hani böyle üşütürüzde ağrır ya onun bi tık daha şiddetlisi ağrı giriyor ya neden böyle oluyor korkuyorum çok fazla ayakta durduğumdada ağrı şiddetleniyor sol kasıkta batma oluyo arada harici başka bisey yok ama bu agrilar korkutuyor ve dayanılmaz olmaya başladı sende nasıl devam ediyor
5. Gün bugün yok canım bende gelmiyor ya korkuyorum dış gebelik felan olur korkuyorum çok kötüyüm ya ayakta duramıyorum 5 dak kalksam belim tutulmus gibi eğilerek geziyorum sende 5. Güne kadar böyle bir durum yaşadın mı hiccanım bende hiçbir ağrı kalmadı arada akıntı oluyor progestandan mı bilmiyorum ama çok fena uykum geliyor birde gögüste süt akıntısı var sende bir denesene sende de oluyor mu diye ucunu sıkınca oluyor, kaçıncı günündesin bugün
hayır canım biraz gazdan dolayı oldu sonra geçti korkma henüz çok çok erken inşallah yerleşme ağrısıdır korkma dış gebelik bile olsa allah korusun daha çok erken belki kendini kastıysan ya da gazdan dolayı genelde oluyormuş5. Gün bugün yok canım bende gelmiyor ya korkuyorum dış gebelik felan olur korkuyorum çok kötüyüm ya ayakta duramıyorum 5 dak kalksam belim tutulmus gibi eğilerek geziyorum sende 5. Güne kadar böyle bir durum yaşadın mı hic
Bilmiyorum gülüm ya inşallah öyledir kaçıncı gün test yapmayı düşünüyosun 10. Günde erken gebelik testi yanıltır mı acaba iğnenin etkisiyle hcg'miz zaten şuan yüksekhayır canım biraz gazdan dolayı oldu sonra geçti korkma henüz çok çok erken inşallah yerleşme ağrısıdır korkma dış gebelik bile olsa allah korusun daha çok erken belki kendini kastıysan ya da gazdan dolayı genelde oluyormuş
Vallahi eğer dayanabilirsem 12. Gün istiyorum en erken umarım pozitifi göreceğiz yani ama üzülmem diyorsanız 4 tane test alın bi bakalım koyulaşma oluyor mu diye yani zaten açıkçası ilk gün negatif görmekle adet günü negatif görmek farklı bir yıkım değil ama işte Allah korusun kimyasal olursa biraz daha üzücü olabilirBilmiyorum gülüm ya inşallah öyledir kaçıncı gün test yapmayı düşünüyosun 10. Günde erken gebelik testi yanıltır mı acaba iğnenin etkisiyle hcg'miz zaten şuan yüksek
Haklısın gün gün denemek lazım bugün ovülasyon kiti yaptım 14 mm yumurta vardı belki o çatliyodur onun ağrısıdır bu kadar diye pozitif çıktı sanırım ondan kaynaklı Rabbim sağ sağlim nasip etsin veripte acısını göstermesin gerçekten olupta kimyasala felan dönüşmesi dahada üzerVallahi eğer dayanabilirsem 12. Gün istiyorum en erken umarım pozitifi göreceğiz yani ama üzülmem diyorsanız 4 tane test alın bi bakalım koyulaşma oluyor mu diye yani zaten açıkçası ilk gün negatif görmekle adet günü negatif görmek farklı bir yıkım değil ama işte Allah korusun kimyasal olursa biraz daha üzücü olabilir
Amin canım her sabah elim gidiyor gebelik testine ama yapmıyorum daha erken diye çok zor allah bize kolaylık versin
Haklısın gün gün denemek lazım bugün ovülasyon kiti yaptım 14 mm yumurta vardı belki o çatliyodur onun ağrısıdır bu kadar diye pozitif çıktı sanırım ondan kaynaklı Rabbim sağ sağlim nasip etsin veripte acısını göstermesin gerçekten olupta kimyasala felan dönüşmesi dahada üzer
Bende bilerek geç siparis verdim iğnenin etkisiyle pozitif çıkar umutlanmayayım diye bugün ağrım geçti çok hafif var sanırım yumurtlamaydı sadece belim sızlıyor şuan bide gaz problemi var ama hiç umudum yokAmin canım her sabah elim gidiyor gebelik testine ama yapmıyorum daha erken diye çok zor allah bize kolaylık versin
neden umudun yok canım inşallah çok güzel sonuçlar alacağız ben gynoseed jel ile de değerlendirmiştim aşılama sonrası günleri bakalım bu kadar şey işe yaramazsa bir süre hiçbir ilaç görmek istemiyorumBende bilerek geç siparis verdim iğnenin etkisiyle pozitif çıkar umutlanmayayım diye bugün ağrım geçti çok hafif var sanırım yumurtlamaydı sadece belim sızlıyor şuan bide gaz problemi var ama hiç umudum yok
Ne bileyim canım bünye negatife öyle alışmış kineden umudun yok canım inşallah çok güzel sonuçlar alacağız ben gynoseed jel ile de değerlendirmiştim aşılama sonrası günleri bakalım bu kadar şey işe yaramazsa bir süre hiçbir ilaç görmek istemiyorum
Nasıl gidiyor C cebellato ağrın v.s var mı bende bu seferde sağ kasıkta sızı arada bir batma bide sırt ağrısı başladı bugün ama goguste şisme ağrı falan yok bide karnım şiş gibi hissediyorum inşallah iğnenin etkisi değilde gebelik belirtisidir bugün iğnenin etkisi gitmişmi diye testle bakayım dedim negatif çıktı sanırım gitmişİnşallah canım :) yani umarım ondandır da yan etkiden değildir erken uyanıyorum diye de olabilir bilmiyorum uzanıyorum geldiğim gibi ertesi sabaha kadar :)))